Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anunturi vanzare Jimny

thecriss

Postări Recomandate

Salutare,

Avand in vedere ca iar mi s-a pus pata pe Jimny ... o intrebare.

Este un vanzator coloursauto.autovit.ro din Mures care are tot timpul Jimny "pe stoc".

Stie cineva ceva de treaba asta? E de incredere , aduce masini bune ... etc.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Anunturi vanzare Jimny

Vezi ca sunt multe anunturi tentante, cu diverse marci, si la care daca suni, "tocmai s-a vandut, dar mai aducem", doar ca sa-si incarce telefonul sau dracu sa-i ia de samsari ce combinatii mai fac........

Link spre comentariu

:uameni

Pe astia de care zic ... iti tot urmaresc de cam un an ... au adus multe Jimny si nu numai, deci faza cu telefonul nu cred ca e cazul.

As fi curios daca stie cineva de ei. Dupa volum, cred ca sunt seriosi ... dar ... cine stie ...

Link spre comentariu

Da. ai incredere. De la el mi-am luat eu jimny-ul. Actele le rezolvi instant.

Poti sa-l suni si sa-ti aduca la comanda...... poate vrei vreo culoare anume cu euro4 cu ABS geamuri etc etc..

Editat de LorD'eko
Link spre comentariu

Si eu pot confirma ca este un om serios!

Am fost la el anul trecut, cand am vrut sa-mi iau un Jimny. Mi-a prezentat toate actele masinii, am facut un test, am mai negociat pretul, dar ... pana la urma ... mi-am luat un BMW R1200 GS Adventure nou-nout!

Apeleaza cu incredere, omul nu este tepar!

Link spre comentariu

Am cumparat recent de la ei pentru un prieten un Jimny. Masina ok, prietenul este multumit, dar parerea mea este ca rulajul nu prea are corespondenta cu starea reala a masinii. Adica cei 34000 km de la bord erau cam putini. Un 70000 km ar fi fost mai aproape de realitate. Adevarul este ca Jimny este o masina cu o rezistenta buna la uzura si se bucura de o fiabilitate peste medie.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

eu sunt de aici din oras cu ei si pot sa spun ca sunt foarte seriosi, si numai masini bune. nu aduc toate masinile rupte si ruginite. recomand. aduc foarte multe masini 4x4

Daca vreau sa fluier, fluier!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare