thecriss Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Salutare, Avand in vedere ca iar mi s-a pus pata pe Jimny ... o intrebare. Este un vanzator coloursauto.autovit.ro din Mures care are tot timpul Jimny "pe stoc". Stie cineva ceva de treaba asta? E de incredere , aduce masini bune ... etc. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny Vezi ca sunt multe anunturi tentante, cu diverse marci, si la care daca suni, "tocmai s-a vandut, dar mai aducem", doar ca sa-si incarce telefonul sau dracu sa-i ia de samsari ce combinatii mai fac........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny :uameni Pe astia de care zic ... iti tot urmaresc de cam un an ... au adus multe Jimny si nu numai, deci faza cu telefonul nu cred ca e cazul. As fi curios daca stie cineva de ei. Dupa volum, cred ca sunt seriosi ... dar ... cine stie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 (editat) Re: Anunturi vanzare Jimny Da. ai incredere. De la el mi-am luat eu jimny-ul. Actele le rezolvi instant. Poti sa-l suni si sa-ti aduca la comanda...... poate vrei vreo culoare anume cu euro4 cu ABS geamuri etc etc.. Editat Martie 21, 2012 de LorD'eko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny OK, thx alot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tau Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny Si eu pot confirma ca este un om serios! Am fost la el anul trecut, cand am vrut sa-mi iau un Jimny. Mi-a prezentat toate actele masinii, am facut un test, am mai negociat pretul, dar ... pana la urma ... mi-am luat un BMW R1200 GS Adventure nou-nout! Apeleaza cu incredere, omul nu este tepar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny Merci, de asemenea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Martie 26, 2012 Partajează Postat Martie 26, 2012 (editat) Re: Anunturi vanzare Jimny La Brasov am vazut cateva Jimny,destul de scumpe dupa parerea mea pentru kilometrajul avut http://www.suzukibrasov.ro/autoturisme/masini-rulate/ Editat Martie 26, 2012 de revo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thecriss Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny Da, am urmarit "ocaziile" din reteaua Suzuki ... intradevar, cam scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny Eu am cumparat de la Mures 2 Jimny, unul din 2006 si unul din 2009. Amandoua merg impecabil. Ii recomand. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andumi Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny Am cumparat recent de la ei pentru un prieten un Jimny. Masina ok, prietenul este multumit, dar parerea mea este ca rulajul nu prea are corespondenta cu starea reala a masinii. Adica cei 34000 km de la bord erau cam putini. Un 70000 km ar fi fost mai aproape de realitate. Adevarul este ca Jimny este o masina cu o rezistenta buna la uzura si se bucura de o fiabilitate peste medie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petruo82 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 Re: Anunturi vanzare Jimny eu sunt de aici din oras cu ei si pot sa spun ca sunt foarte seriosi, si numai masini bune. nu aduc toate masinile rupte si ruginite. recomand. aduc foarte multe masini 4x4 Daca vreau sa fluier, fluier! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate