Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

E-mail catre Guvernul Romaniei

Max

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Re: E-mail catre Guvernul Romaniei

răspunsul ăsta te face să te simţi atât de important, tu ca Cetăţean şi toţi ca membri posesori de 4x4 (gata de protest)... Auzi la ei, cică vor trimite spre soluţionare şi vor trage concluzii menite de a schimba ceva doar în urma unei scrisori şi asta pentru că suntem Cetăţeni români. UE trag de ei cu f***ta asta de taxă de multă vreme şi NIMIC. M-a enervat teribil răspunsul de doi bani primit. Cred că au şablon şi schimbă doar un cuvânt sau două în funcţie de scrisoarea primită. Ca formă de protest le-ar trebu un monster truck să treacă peste toate maşinile lor cumpărate din banii statului, maşini schimbate periodic. Ţara se chinuie şi ei îşi şterg curul de tapiserie de lux. Dă-o-n cenzura mă-sii de treabă. Ăştia guvernează de parcă ar fi copii de 5 ani care se joacă de-a mama şi de-a tata. Acuma fac, acuma se răzgândesc. Pe mine mă ia directorul la rost dacă stau 2 minute după ce s-a sunat, iar ei chiulesc de la şedinţe în masă pe termen lung. Urăsc oamenii care vorbesc fără a spune absolut nimic!!!!!!

Pe de altă parte, scrisoarea e şi ea o formă de protest şi nu cred că a fost degeaba. De aia s-a dus totul draq în ţară: pentru că omu' zice aşa: "deh, ce poţi tu să faci... nu poţi face nimic, ei au puterea". Cine sunt "ei"? Nişte oameni care pot fi castraţi fără anestezie şi cât mai lent cu putinţă. Ăştia nu au voie să se înmulţească! Iar noi, ceilalţi, dacă tăcem "porcu' râios" scurmă în continuare în ograda fiecăruia pentru că i se permite. Au făcut teatrul numit impropriu "revoluţie", ar trebui să li se arate şi varianta reală a uneia pentru că ei nu sunt la conducere ci în slujba poporului. Părerea mea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da Max e OK, e marfa. Stai linistit ca astia vad tot si azi un semn maine unu ca asa se face treaba , picatura Chinezeasca am trimis si eu unul la fel dar la Primaria Bucuresti in legatura cu parcarile din zona unde stau si nu am primit nici un raspuns dar culmea ca sa vezi dupa 3 saptamani s-au apucat de treaba, de fapt ei le facusera cu 2-3 luni in urma si erau facute ca dracu nu aveau loc masinile se loveau cu usile mereu, acum au tresat din nou si au gasit solutii sa si mareasca parcarile. Asa ca am sa protestez si eu nu am platit amenzi de radare din 2000 tot vin acasa niste hartii da doar vin si atat. Curaj baieti pe ei .

Link spre comentariu

Ma asteptam sa specifice ca ambulantele sunt exceptate de la plata TPI conform proiectului

".........

(2) Fac excepţie de la prevederile alin.(1):

...................

e) autovehiculele definite conform RNTR2, destinate serviciilor de ambulanţă şi medicină, autovehiculele speciale echipate corespunzător pentru acordarea ajutorului de urgenţă, precum şi autovehiculele speciale destinate seviciilor de descarcerare;"

fara sa se specifice si partea a 2-a care anuleaza intrebarea ta

"

(6) În categoria autovehiculelor prevăzute la alin.(2) lit.e) se încadrează numai acele autovehicule dotate cu echipamente speciale necesare efectuării serviciilor de ambulanţă şi medicină şi care sunt înscrise în evidenţa staţiilor de ambulanţă, a serviciilor mobile de urgenţă şi de reanimare."

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

"

(6) În categoria autovehiculelor prevăzute la alin.(2) lit.e) se încadrează numai acele autovehicule dotate cu echipamente speciale necesare efectuării serviciilor de ambulanţă şi medicină şi care sunt înscrise în evidenţa staţiilor de ambulanţă, a serviciilor mobile de urgenţă şi de reanimare."

O eventuala ambulanta EMA se poate incadra aici? Nu de alta dar nu poate fi inscrisa in evidenta statiilor de ambulanta.

Link spre comentariu

Dupa cat inteleg eu nu, chiar asta fiind schepsisu'.. dar trebuie consultat cineva de specialitate...

Si cred ca se poate gasi o solutie de genul asta.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

ok ok da unde iti da raspuns la ce ai scris....se invarte in jurul cozii.....ce oameni de cacao...puteau sa iti trimita macar un raspuns mai ok....mai elaborat care sa iti "inchida gura"

vorba ceea se pare ca baietii au formulare tipizate pe care schimba doar numele destinatarului.....

mi-se face total scarba de tara asta in care traim....

Si daca as avea toti dintii cariati ... tot as mai zambi
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare