Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inchidere centralizata Galloper - Nu merge din telecomanda

FederalMogul

Postări Recomandate

Am achizitionat de putina vreme masina, Galloper SWB. O sa urmeze niste lucrari mai ample la ea dar peste cateva saptamani. Pana atunci incerc sa rezolv cateva hibe mai mici si mai putin ..expensive.

Una dintre ele este inchiderea centralizata. Merge perfect din cheie, adica se inchid ambele usi si usa spate. Problema e ca nu mai merge din telecomanda. Bateriile sunt ok, se aprinde ledul de la telecomanda, dar nu se intampla nimic cand apas pe buton. Are cineva vreo idee de unde as putea sa o apuc ?

Merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Inchidere centralizata Galloper - Nu merge din telecomanda

bre nu te supara pe mine si la mine nu sa mai aprinde ledul de la telecomanda sa deschid un topic nou......... glumesc bineneteles..... pune bre poze cu ea cand te apuci de taiat ca pentru toate prostiile astea mici nu le baga nimeni in seama si sa nu fiu off topic a mea dupa paste primeste troliu, blocant spate un ventilator de dacie papuc sai asigur o racire mai buna si oi mai vedea in functie de buget

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Re: Inchidere centralizata Galloper - Nu merge din telecomanda

Si eu am aceeasi problema, iar in plus, a inceput sa faca si figuri la incercarea de oprire a alarmei, dar am gasit rezolvarea. Dezactivez complet alarma pt ca asemenea cazane nu mai prezinta interes pentru hoti...

Editat de fridolin68

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare