Mojocojo Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Caut nebun o janta si numai stiu unde.ce modele de janta de la alte mărci se pupa cu ale noastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Pai cred ca te intereseaza doar detaliile tehnice : - numar gauri pentru prezoane - distanta dintre gaurile pentru prezoane - diametru gaura centrala REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci daca cauti una identica cu cele de pe masina nu vei gasii decat originale,noi costa de te doare capul si singura sansa e sa gaseti sh doar ca una singura nu itit vinde nimeni. daca vrei o janta cu dimensiunule si cotele la ce ai pe masina dar un alt model atunci te pot ajuta si eu. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Intrebarea mea este daca la toate modelele cherokee jantele sunt la fel ....ca dimensiune gaura centrala si prezoane? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci XJ, ZJ, TJ, YJ, toate sunt 5x4.5" si, daca bine retin, 72mm gaura centrala. WJ, JK sunt 5x5" '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Ar fi interesant daca ar sti cineva o janta din tabla compatibila care s-ar putea intoarce pt et negativ dar se pare ca sunt slabe sansele... Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Si eu as fi interesat de jante intoarse, momentan am flanse. Cred ca tre cautat pe la modelele cu 5 prezoane! De la Aro nu vine:grin::grin::grin: ? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Buna ziua ! Si daca va luati jante de tabla, noi, cu ET-ul dorit, ce are ? Aici aveti variante pe bolt pattern-ul vostru: http://de.4x4-garage.com/index.php/cPath/34_127_130_152 Si daca imi aduc bine aminte, si pe forum am vazut de vanzare, tot noi. Am avut un set de 8x15 cu ET 0, dar le-am dat acum vreo doua luni. Actualmente rulez cu 8x15 si ET-19, 33x10.50R15 BFG MT KM1. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci ar fi astea: Jante speciale de Off-Road, cu urmatoarele caracteristici: Model: Triangular Culoare: NEGRU Nr. gauri prezoane: 5 Diametru prezoane: 4.5" / 114.3 mm CB: 75 mm ET: -30 Latime: 7/8J Diametru Janta: R16 / 16LT Modele masini: Jeep Wrangler YJ, TJ, Cherokee XJ, Grand Cherokee ZJ pretul este 300/330ron/buc+transport,valabil pentru set de min. 4 buc. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Buna seara. Eu am montat roti de la ZJ la un Land Rover Freelander. Sărbători fericite ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blondy Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Salut...caut jante intoarse pentru grand cherokee pe 15....ma poate ajuta cineva la un pret modest? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 (editat) Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Salut...caut jante intoarse pentru grand cherokee pe 15....ma poate ajuta cineva la un pret modest? Pune, te rog anuntul la rubrica ,,mica publicitate" iar acolo (ca sfat) ar trebui sa dai mai multe detalii ce fel de Grand Cherokee pentru ca nu toate au jantele la fel . In plus termenul ,,modest" nu inseamna la toata lumea acelasi lucru . Ar fi mai bine sa folosesti cifre :grin: :h5 Editat Iulie 31, 2017 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci ce grand cherokee... din ce an ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Re: Compatibilitate jante Cherokee cu jante de la alte marci Ma numesc Lovin Manuel-Virgil sunt offroader de scurt timp,masina mea este un Jeep Grand Cherokee din 1997 motor 5.2 benzina.... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate