Netcity Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Salutari tuturor, Am achizitionat de curand o Vitara cu motor de 2000 pe benzina. Am nevoie de un mecanic si de un electrician in zona Braila-Galati. Vreau sa verifice masina fiindca banuiesc o problema la o rola de intindere, o scurgere de ulei in zona distributiei si schimbare ulei, filtre, revizie, etc. Electricianul sa verifice antena radio, sa monteze o alarma auto, sa faca sa mearga hands free-ul si alte chestiuni de genul acesta. Sunt pretentios si atent la amanunte, as dori sa lucreze calitativ, curat si meticulos. Bineinteles stiu ca pretul poate fi un pic mai mare decat la un carpaci, dar sper sa nu trebuie sa fac imprumut la banca, sau sa vand casa :lol: . Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 (editat) Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Nu bag mana in foc ca te poate rezolva dar poti incerca la Cristi pe sos. Baldovinesti pana in Dedeman.Atelierul este pe dreapta, in directia de iesire din oras in spatele unei vulcanizari , in curtea din spate(nu atelierul de langa RAR). Daca ajungi pe soseaua Baldovinesti intrebi pe oricine si te indruma. Stiu ca omul lucreaza de obicei masini straine de generatie mai noua dar lucreaza bine si nu este scump deloc. Problema ar fi ca e foarte aglomerat desi mai are cativa mecanici angajati. Daca nu are el timp roaga-l sa-ti recomande el un alt mecanic.Omul va fi sincer , si n-o sa te trimita dupa cai verzi pe pereti( mecanicii buni se cunosc in orasul asta unul pe altul si nu le e frica ca isi fura unul altuia painea de la gura. Nu vreau sa se considere ca-l preaslavesc dar experienta mea cu el, mi-a rezolvat masina cand o gramada de altii ranjeau la ea ca prostii:hm( Subaru Impreza) si pe bani foarte putini, ma face sa il recomand. Daca altii stiu mecanici buni in orasul asta ii rog sa scrie poate facem o mica baza de nume. Editat Martie 22, 2012 de Cornel4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Martie 22, 2012 Autor Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Multumesc. Maine incerc la el si la un mecanic vis-a-vis de patinoar. Va tin la curent. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Da il stiu si pe mecanicul de la patinoar, am auzit ca e bun.Eu personal nu am lucrat la el nimic dar nu l-as ocoli in caz de nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Salut. Voi va referiti la patinuarul din Braila? Intreb pentru ca sunt si eu interesat de un electrician bun. Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 (editat) Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Da despre patinoarul din Braila e vorba, dar eu il stiam pe om de mecanic nu si de electrician, de fapt m-am dus la el cu o problema electrica la un Bmw, anul trecut , si mi-a recomandat pe altcineva. Totusi nu vreau sa creez vreo neintelegere asa ca treci pe la el si intreaba-l, amabil stiu sigur ca e. Editat Martie 23, 2012 de Cornel4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Martie 23, 2012 Autor Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Da despre patinoarul din Braila e vorba, dar eu il stiam pe om de mecanic nu si de electrician,..... . Am fost eu astazi la el, iar luni duc masina sa remedieze scurgerea de uei, clantanitul si schimbarea tuturor fluidelor, plus o revizie pe unde crede el de cuviinta. Nu este electrician, dar o sa il intreb luni daca stie unul bun si va transmit. Eu aveam nevoie de un electrician sa repare magazia de CD-uri, hands-free-ul si antena care pare telescopica automata. Pe primele 2 le-am rezolvat eu. Rezolv si antena asa ca nu cred ca mai am nevoie. O sa imi aduc aminte si de vremurile cand montam alarme auto, asa ca voi face singur si asta. Mai am de montat si statia radio, etc. Dar din pacate, timpul meu este foarte limitat. Probabil la o iesire la un picnic le voi rezova pe toate. Va tin la curent ce am rezolvat cu mecanicul. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Salut.Pentru problemele de elctrica iti pot recomanda pe un baiat din chercea,care a lucrat la VIPER.Am lucrat destul de mult cu el si am fost cam mereu multumit.Iar preturile nu sunt mici dar totusi decente.important este sa l intrebi de la inceput cat costa.I se spune Fani Alarma iar nr lui de tel este :0754524536/ 0743944752.Lucreaza intr un garaj acasa,dar este foarte atent la detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Am fost la Catalin la patinoar. Am vorbit cu el vineri saptamana trecuta sa duc masina luni la ora 8 si jumatate pentru o revizie generala. L-am asteptat pana la 10 si jumatate si cum nu a raspuns toata ziua la telefon, m-am dus marti. Marti mi-a spus sa o duc miercuri. Am dus masina miercuri iar joi dimineata mi-a dat diagnosticul: schimbare toate fluidele, bujii, placute frana, telescoape spate, schimbat cateva piese la semicaseta (370 RON), reconditionat pivoti (ca noi costa 1700 RON/buc, iar reconditionarea 400 RON buc la un tip la GL in Combinat). Pret: 500 RON Manopera, 2700 RON piesele la Andrei pe Dorobanti langa Somaj. Mai urmeaza sa-i fac geometria si sa schimb rola fixa de la curea care clantane. Mi-a recomandat un electrician bun dar "bulangiu" . Am inteles ca il cheama Victor. Daca sunt scumpi sau ieftin nu stiu, poate va dati singuri seama. De bun mecanic Catalin m-a convins ca este. Va tin la "curent" si cu electricianul. Pe asta o sa il "citesc" mai repede ca aici ma pricep si eu cat de cat, dar n-am timp si nici dexteritatea de altadata. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Netcity Postat Mai 6, 2012 Autor Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: Mecanic si electrician : zona Braila - Galati Mi-a recomandat un electrician bun dar "bulangiu" . Am inteles ca il cheama Victor. Daca sunt scumpi sau ieftin nu stiu, poate va dati singuri seama. De bun mecanic Catalin m-a convins ca este. Va tin la "curent" si cu electricianul. Pe asta o sa il "citesc" mai repede ca aici ma pricep si eu cat de cat, dar n-am timp si nici dexteritatea de altadata. Electricianul asta Victor care repara pe Polona este si impertinent, necizelat, scump dar si prost. Face lucru de mantuiala care nu functioneaza. Mi-am luat teapa de la el. A doua oara nu mai pupa. Sa se bucure in viata lui numai de 450 de RON pe care i-a luat de la mine pentru montat o alarma. Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate