gnok Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 (editat) Buna ...am o nedumerire in ce priveste temperatura de lucru a termostatului...azi am desfacut de pe al meu temp. si am vazut ca are notat pe el 75.5 grade C...e de bine sau de rau asta?...intreb deoarece in comert am vazut numai de 82 - 85 grade...actualul e ok l-am probat ,merge dar insa ma intreb daca nu deschide prea iute ...multumesc.... Editat Martie 31, 2012 de Tavi D. modificare titlu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Termostat Deschide mai jos , asta e de bine in sezonul cald . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 (editat) Re: Termostat Lucreaza motorul cam rece. Dar daca asa a fost gandit ca aceasta temperatura sa fie cea optima pentru buna lui functionare lasa-l asa. Sau poate a fost gandit termostatul sa deschida mai repede din cauza ca nu are racire prea buna motorul. Este termostatul original? Editat Martie 24, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Termostat Buna ...am o nedumerire in ce priveste temperatura de lucru a termostatului...azi am desfacut de pe al meu temp. si am vazut ca are notat pe el 75.5 grade C...e de bine sau de rau asta?...intreb deoarece in comert am vazut numai de 82 - 85 grade...actualul e ok l-am probat ,merge dar insa ma intreb daca nu deschide prea iute ...multumesc.... La uzinele dacia din colibasi se montau aceste termostate (75 grade C ) pentru tarile fierbinti,ma gandesc ca masina ta a fost proiectata tot asa... (mai aveau si ceva modificari la chiuloasa si pistoane ) -Din ce tara vine masina ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Re: Termostat Din motive de viteza n-am scris exact ce a scris @mac01 , care are perfecta dreptate . As mai adauga ca in manualul tehnic e specificata temperatura de deschidere a termostatului , verifica si te lamuresti cu exactitate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 27, 2012 Autor Partajează Postat Martie 27, 2012 Re: Termostat Am inteles cum sta treaba...habar nu am de unde vinde masina...si nu am nici cartea tehnica a ei.In manualul de pajero descarcat de pe net zice ca la 82 +/- 1.5 grade celsius ar trebui sa deschida...Acuma avand in vedere ca masina va mai merge doar in teren o sa il las asa...multumesc de raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Termostat Am inteles cum sta treaba...habar nu am de unde vinde masina...si nu am nici cartea tehnica a ei.In manualul de pajero descarcat de pe net zice ca la 82 +/- 1.5 grade celsius ar trebui sa deschida...Acuma avand in vedere ca masina va mai merge doar in teren o sa il las asa...multumesc de raspunsuri. Si eu am demontat ieri termosattul ,ramasese pe inchis si mi-a ridicat apa aprope de zona rosie Pe al meu scrie 82 Grade si mai este un 91 probabil anul de fabricatie :) Stima!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate