Optimus Postat Aprilie 19, 2015 Partajează Postat Aprilie 19, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Eu zic ca nu e mare... 2.8-ul consuma mai mult ca 2.5-ul. Dar cica si trage altfel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Da,trage ceva mai bine ca 2,5. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Scuzati-mi intrebarea ,dar cate Kg are acesta in 4 usi? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) 2150 kg. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Noi suntem la al 3-lea Pajero Mk2. Am avut 3.0, 2.5 si acum iarasi 2.5. Normal ca mi`ar fi placut si mie un 2.8 dar din ce am tot citit aici pe forum si pe altele din lume m-am potolit si am ales tot 2.5. Prefer un motoras mai puturos si cu un consum mai mic decat unul mai puternic, care crapa chiulasa si cu un consum care se apropie de benzinarul de 3.0. Si 2.5-ul se incalzeste dar mai greu si totusi....sunt mai putine la dezmembrat decat 4M40 :banana Acest Pajero care il avem acum, consuma in jur de 9% cu roti de strada 235/75/15, este inaltat din bari si cu arcuri de lwb, si suntem foarte multumiti de consum :wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Si cu gumele de teren ? Primul weekend dupa cel cu 1 mai o sa dau o tura: ori pana la Prislop si va spun cat imi ia pe sosea la drum lung ori la Lacul Vulturilor si atunci se schimba situatia si va spun oricum cat a iesit consumul si acolo . Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Si eu l-am facut la al meu, cu plin de motorina pana in supraplin, am mers 20 de km drum de munte, urcare si coborare, fara 4x4, fara sa il turez excesiv, cu cauciucuri Insa Turbo Ranger 255/55 r18 si cand am ajums acasa am bagat 6.5 l de motorina . Ma gandesc ca nu-i mult, avand in vedere ca numa in sus am facut 30 de minute si nici scuter nu e :-) . You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 (editat) Re: Consum marit 2,5td (4d56) Data viitoare cupleaza si fata + reductor, si o sa vezi ca iti va consuma mai putin. Parerea mea este ca ai scos un consum exagerat de mare. In plus, vei economisi si banii pe care o sa-i dai pe ambreiajul nou. :wink: Editat Iulie 20, 2015 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Dar nu e drum de 4x4 sau reductor, asta inseamna uzura in plus...nu pot merge tare, ca pe unele locuri mai sunt pietre mai mari si sare volanul din mana, dar merge lejer cu a 2- a . E mult 6.5 ?! You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) 6,5 L la 20 km, inseamna cam 32,5 la 100 km, ceea ce este foarte mult pentru mers "lejer". Reductorul e pus pe masina ca sa faca treaba, nu ca sa fie menajat sa nu se uzeze. In fine e treaba ta cum mergi cu masina ta. Eu am avut motorul asta pe o masina ceva mai grea decat a ta si nu am avut consumuri asa mari niciodata, si nici nu mi s-a "uzat in plus" reductorul in aia 3 ani si jumate cat am folosit-o. Si de fiecare data cand am intrat in teren am cuplat fata si reductorul. Scoteam reductorul doar daca eram pe forestier si o alergam mai tare. Si nici nu am schimbat ambreiajul la ea in tot acest timp. Si nu e inventia mea, am invatat si eu de la altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 (editat) Re: Consum marit 2,5td (4d56) Eu inteleg, dar e drum de cel putin a 4-a la mic, ca sa merg cat de cat lejer. Cum sa va spun, sunt portiuni de drum, unde trebuie sa merg foarte incet deoarece au reparat drumul cu bolovani si rup directia, dupa aceea mai sunt cateva locuri unde sunt stanci pe drum , si trebuie sa le traversez incet, in rest, e drum normal, fara sleauri , fara nimic, dar e doar pe urcare si sa va spun sicer, e drum serpuit si pe o bucata de 5,6 km, numa in curba dadeam 1-a . Astazi merg la munte si o sa fac cateva poze . Inca ceva, se poate vorbi de consum la 100 km pe drum de munte , cand mergi 1 si 2 sau la ora de functionare ? Editat Iulie 22, 2015 de Gabriel d You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Cand ai reductorul cuplat, nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa folosesti treapta a 4-a la cutia de viteze. Doar sa nu depasesti 40 km/h. Eu zic ca cel mai bine sa refaci traseul ala in 4x4 si in reductor unde este de urcat sau de trecut peste stanci, si o sa vezi diferenta. Mai mult nu am ce zice... Eventual pune bani deoparte pentru un ambreiaj nou, ca iti va trebui in curand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 (editat) Re: Consum marit 2,5td (4d56) Pai acolo clar il cuplam, ca nu poti trece, numa daca il ti din ambreaj, dar in rest, e drum normal, doar ca sunt pietre si nu poti merge tare, numa daca nu iti pasa de masina. Acelasi traseu l-am facut cu inca 4 prieteni si portbagajul plin, aproape tot cu a 2-a si se vede clar cand motorul merge rotund si cand nu sau cand merge chinuit, ca atunci clar nu il fortam si nici nunil tineam subturat...Aici nu-i vad rostul la 4x4 pe mic, dar o sa fac si asa. Problema e de durata de functionare a motorului, care merge aproape 2 ore, in mers lejer, ca sa fim seriosi, nu merge cu apa. Nu stiu pe nimeni sa faca drumul acela in 4x4 pe mic si sa presupunem ca 1,2 nu au treaba cu condusul si nu stiu cand si cum merge un motor bine, dar nu toata lumea. De aceea mi-e greu sa cred ca toti fac greseala asta si isi bat joc de ambreaj. Va multumesc oricum pt sfat. Suntem aici ca sa ne ajutam unii pe altii, ca nici profesorii nu se nasc invatati. Editat Iulie 23, 2015 de Gabriel d You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Vezi tu, prima data ai zis ca era drum de munte, cu urcari si coborari, si nu ai mers in 4x4. Apoi ca de fapt drumul nu e asa de rau, si ai mai cuplat si reductorul... adica ai mers in 4x4... In fine, ideea este ca mie personal mi se pare mare consumul ala pentru masina ta. Ce ai facut tu acolo si cum era de fapt terenul, tu stii... Drumuri faine sa ai... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Re: Consum marit 2,5td (4d56) Nu, nu, am zis ca am urcat si am coborat, adica dus-intors. Am cuplat 4x4 in 2-3 locuri, maxim 10 m, atat, in rest, drum normal. Posibil, nu contest, sa nu fie ceva in regula. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate