Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce anvelope folosesc strainii care vin in Romania in expeditii?

iurie

Postări Recomandate

Ce anvelope folosesc strainii care vin la noi in expeditii?

M-am uitat pe youtoube si am identificat BFG KM/KM2 si Cooper STT (se vede scrisul pe laterala anvelopei).

Exemple:

Ce alte anvelope se mai folosesc in expeditii la noi?

Foloseste cineva TrXus?

Cei cu profil Simex vin pe roti pana aici sau le schimba?

Ma gandesc ca venind de departe au nevoie de niste anvelope cu care sa poata merge si pe asfalt fara mari probleme.

Editat de iurie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce anvelope folosesc strainii care vin in Romania in expeditii?

Nu vine nimeni cu profil Simex pana in Ro

Pentru 90% dintre straini km2 sau STT e un profil maxim cu care cared ca masina lor ar putea merge, nici nu au auzit de profil Simex 90%

asa ca cu bfg sau stt isi fac turele

KM/KM2 si STT am identificat si eu pe youtube, insa in al treilea filmulet se vad si niste profile Simex, probabil Silverstone MT 117 XTREME.

Eu intrebam, daca in afara de cele doua, care pot fi recunoscute dupa inscrisurile cu alb de pe anvelope, cei mai priceputi mai recunosc si alte caucioace dupa profil, sau poate le-au vazut si prin teren.

Editat de iurie
Link spre comentariu

Eu poate unii stiti na ocup si de organizare de ture asa ca ma intalnesc mai des cu ei in diverse parti ale tarii . Mai multi sunt firme care au masinile aproape permanent aici oamenii vin cu avion sau autoturism si sunt preluate de un ghid si soferii care ii plimba prin tara: ex este o gasca cu Defendere cu numere de Belgia , o alta gasca este cu Nissan Patroale si HDJ 80 cu numere de Polonia

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Si aia cu numere de belgia sau polonia, cu ce caucioace vin?

Ca nu pare ca vin cu doua perechi si le schimba.

Si vad ca sunt unii care dau si startul la Viena, dar ma rog aia probabil ca vin insoti si de alte masini.

Editat de iurie
Link spre comentariu

Si aia cu numere de belgia sau polonia, cu ce caucioace vin?

Ca nu pare ca vin cu doua perechi si le schimba.

Si vad ca sunt unii care dau si startul la Viena, dar ma rog aia probabil ca vin insoti si de alte masini.

Salut,

Masinile sunt in tara deja :

''Mai multi sunt firme care au masinile aproape permanent aici oamenii vin cu avion sau autoturism si sunt preluate de un ghid si soferii care ii plimba prin tara''

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu

Si aia cu numere de belgia sau polonia, cu ce caucioace vin?...

Intr-o sectiune tehnica remarc a doua oara termenul "caucioace".

Am ramas eu in urma?

Link spre comentariu

Caucioace , gume , opinci , adidasi ...

De citiva ani niste cunoscuti ai unui prieten vin cu masinile incaltate de strada , dar trimit rotile de scandal in prealabil , cu cea mai avantajoasa oferta de curierat . N-am stat sa-i spionez prea mult , ca nu-i frumos , dar toate masinile vin pe asfalt cu niste roti de te umfla plinsul cum arata sub masina . Pentru teren foloseau simex , aceasi marime si acelasi profil , toata grupa ...si erau destui .

L.E. Scriu aici ca sa nu uit ...si toti aveau si cutii pentru resturi menajere , toalete de campanie ....

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare