Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce punte rigida fata este mai rezistenta/fiabila?

vitalies

Postări Recomandate

Re: ce punte rigida fata este mai rezistenta/fiabila?

O punte de patrol Pe fata pe un mitsubishi ar fi ceva de genu hellboy

Daca ajungi la Mitsubishi cu punte rigida pe fata cred ca ar sta mai bine din toate punctele cu doua Punti de patrol fata spate plus ca ai si posibilitate la blocanti rezistența si fiabilitate mai buna

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi si asta o idee, trebuie studiata! Am doua Y60 in curte si am sa ma uit la punti, flanse, suporti arcuri, posibilitati adaptare prinderi!

Eu as vrea sa modific o scurta, cu puntea de fata vreo 20 de cm mai in fata!

Ideea e ca asa cum spui devine hellboy! La greutatea pe care o poti obtine cu 210 cai de la mitsu si cu puntile rigide de patrol!

Link spre comentariu

Asta tot spun patrolistii ...de multa vreme . Mitza pe 36 .... pentru asta cre' ca @doctoru' ar renunta si la freza lui ....

Pina acum n-am vazut pe la noi ... mai astept .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

ca sa nu mai deschid alt topic,ma bate gandul la un mitsu 3,5 punti de patrol fata/spate, 37 MaxiCross...cum se intorce puntea fata de patrol? inafara de prinderi,suspensii,cardane,frane,blocant,la ce altceva grav trebuie sa ma gandesc!!? sau mai bine un patrol 2,8 si sa ii mut puntea fata mai infata, ca altfel unde bagi bocancul cu fata acolo ramane..

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...

un prieten a inceput un proiect de off road plecand de la un wrangler ... si avem discutii in contradictorii referitor la punti ....

el vrea sa puna boggere de 39,5 / 18 / 15 si vaneaza niste punti de aro / ims cu blocante, rapoarte 5.13, ptr ca sunt ieftine si zice ca rezista la gumele astea ...

eu tind sa cred ca gumele sunt prea mari si ca o sa le rupa ... motor 4.0 jeep

ce parere aveti ???

Link spre comentariu

Asta tot spun patrolistii ...de multa vreme . Mitza pe 36 .... pentru asta cre' ca @doctoru' ar renunta si la freza lui ....

Pina acum n-am vazut pe la noi ... mai astept .

Cos, mi-am luat masina noua de tuns :grin:

Nu vreau 36, dar un lwb de 180 cai, cu 33 simex si punti rigide.. ar fi tip-top :top

Pana la urma, dupa cum a intrebat si Flash Mircea, e problem daca amestecam fata de patrol cu 4,88 cu spate de pajero de 4,875??

Link spre comentariu

Eu zi ca nu.... Uite un amestec de 4.636 de mitsu si 4.625 de patrol fara simptome patologice :wink:

131827438.jpg.b4c78765ce90be251568d291f98b2752.jpg

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Ai cui crezi ca este masina? :wink: este mitsu al meu cel chinuit de soarta

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

pai asa pe scurt aici

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.446173688826306.1073741828.100003010366677&type=1&l=5a8d0302ba

mai multe detalii tehnice cu Cristiblondu discutati - el este realizatorul emisiunii si cu contributia lui Miron Sorin

Link spre comentariu

Daca intrebarea e adresata mie , as raspunde : la modul absolut corect si cinstit , DA , e putin problem .Matematica aia nemernica zice ca e putin problem .Dar NUMAI cu diff central BLOCAT ( sau CT ) pe uscat . Poate ca e putin , putin-putin problem ...

Insa , raportat la ce activitati artistice facem noi ( cu trotinetele in parcare la Selgros etc ...) , DA , e putin problem , insa e PREA PUTIN problem , si ar functiona cam totul bolt-on .

O mica fantezie care nu stiu daca e necesara sau ajuta , nefiind necesara - cardanul cu flansa de cuplare elastica ( idee testata pe Taifun & co ... respectele mele ... regretabil pentru mine , nu cunosc rezultatele din exploatare - dar mercesu alea de pe care provine subansamblul merge chiar mult si bine ) . Cu minim efort se poate aplica si la mitza- bicicleta-cracanata ... si ar proteja transmisia in momentele delicate duse pana la exactitatea matematica aia nemernica ( toate cele cinci roti pe teren si toate cu aderenta maxima , toate cele cinci diferentialele blocate , toate cele cinci gauri ale pilotului astupate cu morcovi maari , toate cele cinci legi ale lu' Murphy aplicate si toate cele cinci amante simultan comandand toate cate un ecler mic in aceasi cofetarie ...) ... situatie greu de pus in practica , demna de a fi imortalizata in istorie .

... cred ca am explicat destul ....

In mod normal , as pune cardan direct , simplu . Momentele alea exacte nu cred ca se pot regasi in practica , mai ales la un pilot care stie ce face ( si in parcare , unde masina se comporta absolut asemanator si in configuratia stock ) .

Daca exista diferential central , toata discutia de mai sus se reduce la ecleru' mic - altceva nu merita atentia .

Si , m-as limita la trei amante ...

Cardan, am ....totusi... cinci . Cardane , toate de Nissan .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare