Andrei Robert Postat Aprilie 23, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2012 (editat) Pepii... "Io cu ale mele multe pajero am consumat astfel: -maxim ,,,800(optsutelasuta) fara gluma! in regim de bucovina 2008 ,,,noroi,,,noroi,,noroi,,in cur si in gura! troliat la greu ,si io si prietenii! ,,calculul de la plin la plin!" Poate avem norocu` pe traseu sa descoperim vreo conducta de alimentare. Cum se spune: "Ce-o fi o fi!!!" Andrei, Cand schimbi si tu poza din avatar si bagi un alt refren gen: Drumurile tale toate si ...Pajero 3500? :bravo Te duci la CORB? Mission accomplished! ne-am inscris pt CORB.De la noi nu mai vine nimeni? Editat Aprilie 23, 2012 de Astral IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) nu mai speriati omu ca nu ia mai mult de o suta de euro pe zi...o noapte intr un club duce mai mult de o sutica..asa ca go on..... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) nu mai speriati omu ca nu ia mai mult de o suta de euro pe zi...o noapte intr un club duce mai mult de o sutica..asa ca go on..... Care pe cine sa sperie?Nu s-a discutat de asa ceva nici macar. Si pana la urma nu consumul este relevant ci capacitatea de desfasurare lu` 3500 in teren :dr1 IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Corect!!!!!!!!!!! Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) 100% consum pt un 3.5 pe namoale? Cine a scos un asemenea consum? punem GPL :ha::ha::ha: Eu! Insa am scos si 25% in regim de concurs zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Eu! Insa am scos si 25% in regim de concurs nA!POFTIM!!!!! Vedeti ca se poate auzi si de bine despre 3500??? Si parca suna mai bine decat "o sutica in club" :wink: IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Al meu 3, 5 consuma 25 la suta in regim normal, on road. E drept ca are niste întreruperi carora nu reusesc le dau de cap. Ma puteti intrucat catre un service care sa-mi faca o constatare? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Pai poti veni la noi unde sunt cele mai multe 3.5 Te asteptam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Pai poti veni la noi unde sunt cele mai multe 3.5 Te asteptam! Salutare Da-mi te rog pe pmr un nr de tel si sun mâine Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) :fr2:fr2:fr2prindem prima etapa din CN de la IASI:fr2:fr2:fr2 Mai avem de pus troliu spate,Terra Tripu`,snorkelu si go go go...:fr2:fr2:fr2 Cu cea mai mare placere il recomand pe mister Florin Cioaca din zona Chitila(tel 0722.781.596),care s-a ocupat de intregul proiect!!!TIMP F F F SCURT,SERIOZITATE,METICULOZITATE SI PRICEPERE,SA NU MAI ZIC DE SUPER PRETURI!!! Daca iti amintesti scrie niste preturi la manopera etc. , asta ca zici ca sunt super :) . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Daca iti amintesti scrie niste preturi la manopera etc. , asta ca zici ca sunt super :) . Aproximativ 1700 lei sa o aduc in 70% off road. Nu imi mai aduc aminte exact detaliat. Ceva de genu - montaj scaune recaro fata - 150lei Montat troliu fata - 200 lei Dar daca te intereseza ceva dai un tel IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Multumesc frumos , am notat numarul , daca totul e ok ,saptamana viitoare intru in posesia si a unui 3,5 :) . PS : daca lasi si numarul tau pe pm ar fi si mai bine , sa stiu la ce sa ma uit inainte sa dau banii , rugina , cutie, motor etc. . Editat Octombrie 2, 2012 de Marianw8 ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Multumesc frumos , am notat numarul , daca totul e ok ,saptamana viitoare intru in posesia si a unui 3,5 :) . PS : daca lasi si numarul tau pe pm ar fi si mai bine , sa stiu la ce sa ma uit inainte sa dau banii , rugina , cutie, motor etc. . 0722112288,al meu IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Se vinde... IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) De ce....TI AI DAT SEAMA CA ARE BASCULE PE FATA..:ha: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) De ce....TI AI DAT SEAMA CA ARE BASCULE PE FATA..:ha: O problema n-am avut cu ea. IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: Un nou proiect pt Pajero 3.5 24V (`98) Care va fiurmatorul proiect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate