Max Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Dragi utilizatori, Doresc sa va anunt ca, incepand cu data de 7 aprilie, forumul nu va mai putea fi accesat gratuit. Asta datorita unor amenzi legate de incalcarea dreptului de autor plus alte cheltuieli pe care nu doresc sa le suport singur. Taxa de acces a forumului va fi de 50 de roni/luna. Incepand din 7 aprilie, toate conturile vor fi dezactivate si vor fi reactivate pe masura ce vom primi dovada platii acestei taxe. Exista posibilitatea de a plati in avans pe 6 luni sau pe un an caz in care taxa lunara scade la 45 si respectiv 40 de roni pe luna. Viitorii membri ai clubului CLUB4x vor avea reducere de 50% la aceasta taxa. Preturile nu contin TVA si se vor face in lei la cursul zilei platii. Contul in care se va face plata este: RO49BTRL6000827022110009 Banca Transilvania Sucursala Baia Mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 1, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: Vesti rele Lista cu membri care au achitat deja taxa sau si-au dat deja acordul pentru asta urmand sa achite: 1. Max 2. Miron 3. Mugur 4. Vstef_is 5. PaulG 6. Landy 7. Grinch 8. nanuk 9. bogdan4x4 10. yo2bt 11. Kess 12. zippo 13. kermit 14. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: Vesti rele Ne pare rau sa recurgem la acest lucru, insa este singura modalitate in care forumul mai poate fi mentinut in viata, pe o perioada nedeterminata. Pana acum Max a reusit sa tina aceasta comunitate singur in spate, insa deja costurile il depasesc. * Serverul este un calculator dintr-o generatie mai veche, proprietatea lui Max, care nu mai face fata la traficul actual si trebuie schimbat de urgenta. Am reusit sa obtinem o reducere importanta la un server profesional IBM. * Conexiunea de internet - fibra optica - platita de Max, se apropie de limite, si trebuie marita. * Nu a fost nici un designer care sa se ofere voluntar pentru aspectul forumului, insa au fost critici, trebuie angajat un designer profesionist * In ceea ce priveste latura tehnica a forum-ului, si a site-ului ce urmeaza sa fie lansat - exista o serie de licente si costuri aferente, exprimate desigur, in dolari (cu destule zerouri). * Datorita unor probleme de securitate in ceea ce priveste serverul, vor trebui achizitionate cateva licente de Windows Server 2003, (cu suport tehnic inclus), plus Microsoft SQL Server Professional, Microsoft Exchange si inca multe altele - ce vor asigura o rulare continua si fara probleme a forumului. Solutia cu Linux este ieftina, insa nu este sigura, si nu contine suport tehnic. Comparatia intre un Red Hat Enterprise si Windows 2003 Server (pentru care avem o oferta foarte buna) s-a incheiat cu alegerea Windows. * Este necesara angajarea unui administrator pentru server, care sa poata fi disponibil 25h/24h pentru a solutiona imediat orice eventuala problema - solutia actuala cu Linux nu ofera siguranta solutionarii unei probleme in timp util. * lista e deschisa, si am ales primele aspecte ce mi-au sarit in minte. Inclusiv cei care se ocupa de acest site au platit fara sa clipeasca din ochi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Mai baieti......eu unul inteleg........ Era de asteptat asha ceva mai devreme sau mai tarziu. E clar ca nu poti face o chestie profi doar asha.......cu pasiune si aer curat Daca vrem sa evoluam trebuie sa intelegem ca intai trebuie sa investim si ceva finante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Ma bag si eu. :Hr 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. din partea mea aveti toata sustinerea... :roll: Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Si eu... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. conteaza si pe mine... :grin: P.S. acu ca "botezul" noroiului l-am trecut cum ma fac si eu membru al clubului :c ? TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Banuiesc ca intai tre sa ne facem membrii platitori pe forum, si pe urma o sa ne putem inscrie in club. Cel putin asa mi se pare normal... Ne va spune Max la timpul potrivit. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. OK. Subscriu la cele de mai sus. E normal sa platesti pentru a fi membru intr-un club. E chestie de alegere. Nu-ti convine schimbi site-ul. Ca la telecomanda TV. Suntem intr-o tara libera la urma urmei... :grin: (sau NU?) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: Vesti rele * Datorita unor probleme de securitate in ceea ce priveste serverul, vor trebui achizitionate cateva licente de Windows Server 2003, (cu suport tehnic inclus), plus Microsoft SQL Server Professional, Microsoft Exchange si inca multe altele - ce vor asigura o rulare continua si fara probleme a forumului. Solutia cu Linux este ieftina, insa nu este sigura, si nu contine suport tehnic. Comparatia intre un Red Hat Enterprise si Windows 2003 Server (pentru care avem o oferta foarte buna) s-a incheiat cu alegerea Windows. Si io-s de parerea ca Linuxu nu-i potrivit pentru asa ceva. In windows ai o siguranta, ai suport tehnic... Chiar daca unele licente sunt scumpe, merita toti banii. Un server pe windoze este cea mai buna alegere. Daca e sa cumparati licenta pentru windows server 2003, eu ajut cum pot financiar. Fac orice ca acest forum sa mearga "ca uns". Contati pe mine. :) 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. io zic sa va uitati la data postului - e o gluma de 1 aprilie :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Abracadabra..stai sa vezi cum iti dispare postul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Daca era 20ron poate poate...:) credeam. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. hmmmm ... e clar, trebuie musai schimbat serverul, negrisorii mititei lucreaza... mananca din posturile oamenilor, aloooo conducerea pune grausor pa langa unitatea serverului :x Hai noroc si la mai mare TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. P.S. de acu fac capturi de ecran la posturi :lol: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMIMC Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Daca nu-i gluma... nu cred ca e in regula. Nu cred ca exista un forum unde trebuie sa platesti ca sa citesti (sau sa vezi/auzi) niste lucruri (chestii). A... Vrei sa fii membru intr-un club si sa ai anumite facilitati, de acord cu plata. Chiar nu cred ca exista cineva care sa vrea sa fie membru (activ sau pasiv) care sa nu fie constient ca trebuie plateasca o taxa de membru. De aici si pana la a vrea sa restrictionezi accesul la forum e cale lunga. Parerea mea e ca-i gresit pusa problema. Fa o taxa de inscriere in club. Fa o taxa de membru in club. Fa o taxa de traseu (vezi IEPURASUL 4X4 - Rasnov). Fa o reducere la cazare cand organizezi un eveniment (sau cheama doar membrii cotizanti ai clubului). A... Si cel mai imortant. Cauta un sponsor sau cere ajutor (sunt sigur ca sunt oameni pasionati de OFF ROAD care sa ajute acest forum sa functioneze fara obligatii). Atat am vrut sa spun. Sper sa nu fie considerata, interventia mea, o ofensa la adresa celor care si-au dat deja acordul sa plateasca TAXA de ''folosinta'' a forumului si nici la adresa ta MAX. http://img527.imageshack.us/img527/5797/4x4mania.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. -Hop si io sa dau cu parerea--subscriu la ce a zis dmimc,sunt de aceeasi parere.eu unul chiar as vrea sa fiu membru la 4x4 club insa tre' gandita taxa de membru daca ceri tre' sa si oferi ceva in schimb( valabil pt.amandoua partile)si eventuala taxa platibila la 6 luni sau pe tot anul.asteptam raspuns de la Max sa stim ce e de facut -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Eu zic ca este pacaleala de 1 aprilie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Nasol cu serverul asta ....am compus super mesaj si a disparut pe fibra aia optica desirata pe undeva......cred ca prin spate pe la server? :-P :ha: :-P Sau de la Limax?,pardon Linux? Investiti bre in forumul asta ceva....domnilor utilizatori..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 1, 2008 Partajează Postat Aprilie 1, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. E deja data de 2 aprilie........deci pot spune linistit....... TZEAAAAPPAAAAAAAAAAAAAA :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Bineinteles ca a fost pacaleala de 1 aprilie. :mrgreen: Sunt curios cati din ei au muscat-o. :ha: :ha: :ha: :ha: Eu stiu cativa dar vreau sa vad daca recunoasteti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMIMC Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Si eu care luaem foc... :bb http://img527.imageshack.us/img527/5797/4x4mania.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. m-am speriat cand am citit .....bine ca am citit si mai departe..ca de nu...mergeam si vedeam cum sa bag bani in cont...oricum a fost gandita pacaleala :10 Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Re: IMPORTANT - Noua taxa aferenta utilizarii forumului. Felicitari domnu pt vreo 20 secunde am muscat-o si io tocmai ma laudam ca pe mine nu m-a ars nimeni de 1 aprilie am citit anuntul si deja imi faceam planuri ca azi ajung la banca sa fac niste plati si aveam de gand sa o rezolv si pe asta noroc ca s-a gasit la cateva posturi mai jos vitales care mi-a amintit in ce data suntem :ha: :h5 BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate