Tudor Vreme Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Ce tip de anvelope putem pune pe Nissan Terrano 2 ? Merci Make, Eu am in talon 235/70 R16, as vrea ceva apropiat. Silverstone-urile AT pe care le am acum sint 245/70/16, m-am descurcat foarte OK cu ele, mai putin pe noroi. Vreau sa fie allseazon, e convenabil, ma scap de schimbatul anvelopelor iarna cind merg mai mult prin oras. Nu sint un fan al noroiului, dar este situatia pe care o intilnesc cel mai des in teren in timpul anului, pescuiesc la musca artificiala, si merg mult in teren, atit la munte cit si la ses. Fac un offroad usor si cite odata mediu. Masina este super OK pentru asta si este in stare foarte buna. O sa ma echipez cu un troliu de mina, sufe, se monteaza un snorkel zilele astea, mai mult pentru praf decit pentru mers prin apa, incet, incet o sa fie ce mi-am dorit. Anvelopele sint foarte importante, deci sint in plan. Make, te rog sa-mi dai toate informatiile inainte, vreau sa planific totul foarte bine. Mi le trebuie in Timisoara, dar nu e problema, caci curier avem pe alese. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Ce tip de anvelope putem pune pe Nissan Terrano 2 ? Dupa ce pui snorkelul sus hai si tu cu niste date tehnice , preturi, poze. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Ce tip de anvelope putem pune pe Nissan Terrano 2 ? Promit, sa fie sus si postez. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Ce tip de anvelope putem pune pe Nissan Terrano 2 ? Ati incercat careva 107S VIGOR A/T-ZEETEX pe Terrano? Am gasit o varianta foarte buna la pret si daca ar avea referinte bune, ma tenteaza sa cumpar, merci, P.S. spre rusinea mea nu am monta inca snorkelul caci caut o freza de 8 cm pe care incxa nu am gasit-o. Promisiunea ramine! Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate