Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat anvelope Pinin

rapsoul72

Postări Recomandate

Re: Sfat anvelope Pinin

... parerea me ca Simex-uri pe acet tip de masina (apropo am vazut pe forum si pe un Kia Sorento parca) sunt usor exagerate ... nu stiu daca rezista plantarele si grupurile la "aderenta" care o pot genera Simexurile. Parerea mea ca mai sus de modele similare BFG- KM1 nu er trebui mers. Poate chir niste AT-uri serioase si o perecge de lanturi pentru cazuri grave ar fi mai de folos.

Cum spuneam, parerea mea.:old

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

ai grija ca "de fabrica" vine cu 215/65/R16, 98S.

MT-uri bune la dimensiunea asta am gasit pe vremuri doar la GoodYear.

vad ca ai deschis multe topicuri despre Pinin... daca vrei, da-mi PM cu o adresa de email si iti trimit un manual.

Link spre comentariu

eu am pininul de 2 ani si de atunci tot caut...din fabrica vine cu 215/65/16 si din nefericire e singura dimensiune din carte mai merge 235/60/16 dar tot nu e pe simexuri. in spate ar merge orice, pb e cu oala de pe telescopul din fata. Am citit si pe forumuri straine si am gasit sol: modificat suportul de pe telescop, cu arc mai scurt sau flanse roti.

Eu am gasit intr-un final Mt-uri good year pe dim originale ca mi-a fost frica sa modific telescop fiind masina de fam.

P.S. ma bucur ca au mai aparut pininuri...mai putem schimba pareri.

toate cele bune!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

salut,

printre altele am si un pinin de 2.0 din 2002 , i-am pus BFG at/ko 225/70 R16 pe jantele de fabrica care sunt cred 7 sau 7,5 j ..nu stiu , si mi-au atins pe fata in oala de la telescop ,sa zic vreo 3 mm.

Am luat de la H&R distantiere de 10mm doar pe fata si s-a rezolvat problema.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare