rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 pe un pajero pinin 2001 ce roti de noroi intra cel mai bine fara sa il ridic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin Ce dimensiuni ai momentan? Cred ca Profil Simex 26x8x15LT (205x70xR15) sunt cele mai potrivite pt tine. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin ... parerea me ca Simex-uri pe acet tip de masina (apropo am vazut pe forum si pe un Kia Sorento parca) sunt usor exagerate ... nu stiu daca rezista plantarele si grupurile la "aderenta" care o pot genera Simexurile. Parerea mea ca mai sus de modele similare BFG- KM1 nu er trebui mers. Poate chir niste AT-uri serioase si o perecge de lanturi pentru cazuri grave ar fi mai de folos. Cum spuneam, parerea mea.:old Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin Daca merg pe duster... si merg, si mai rezista si transmisia... Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin de fabrica a venit cu 215/70/r16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin ai grija ca "de fabrica" vine cu 215/65/R16, 98S. MT-uri bune la dimensiunea asta am gasit pe vremuri doar la GoodYear. vad ca ai deschis multe topicuri despre Pinin... daca vrei, da-mi PM cu o adresa de email si iti trimit un manual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mimi Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin eu am pininul de 2 ani si de atunci tot caut...din fabrica vine cu 215/65/16 si din nefericire e singura dimensiune din carte mai merge 235/60/16 dar tot nu e pe simexuri. in spate ar merge orice, pb e cu oala de pe telescopul din fata. Am citit si pe forumuri straine si am gasit sol: modificat suportul de pe telescop, cu arc mai scurt sau flanse roti. Eu am gasit intr-un final Mt-uri good year pe dim originale ca mi-a fost frica sa modific telescop fiind masina de fam. P.S. ma bucur ca au mai aparut pininuri...mai putem schimba pareri. toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin Eu am facut rost de niste anvelope aproape noi care au fost pe un jimny, ele sunt pe 15, am sa incerc sa fac niste flanse imediat ce am putin timp liber sa ma ocup de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mimi Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin abia astept sa vad rezultatul...pe 15 gasim mai usor gume Spor la treaba si asteptam vesti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crystyy Postat Iulie 26, 2012 Partajează Postat Iulie 26, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin Se gasesc si pe 16 dar sunt la 1 cm de arc..... Ssangyong Rexton si Nissan patrol y61 scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Sfat anvelope Pinin salut, printre altele am si un pinin de 2.0 din 2002 , i-am pus BFG at/ko 225/70 R16 pe jantele de fabrica care sunt cred 7 sau 7,5 j ..nu stiu , si mi-au atins pe fata in oala de la telescop ,sa zic vreo 3 mm. Am luat de la H&R distantiere de 10mm doar pe fata si s-a rezolvat problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate