rapsoul72 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 (edited) din cate am citit pe forumuri nu prea sunt kituri de ridicat pt pinin 2001, cineva pe aici stie altceva? un de as putea sa il ridic ? Edited March 29, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? Intai si inainte de toate, fii mai explicit si spune la ce te referi : body-lift sau suspension-lift ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapsoul72 Posted March 29, 2012 Author Share Posted March 29, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? maintereseaza sa o ridic doar nu ma intereseaza asa mult modul cum fac treaba asta, sunt nou in domeniul asta si vreau sa testez sa invat, tu ce imi recomanzi sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? Sincer ? Sa citesti cat mai mult de pe aici ca sa afli care ar fi diferenta dintre cele doua tipuri de inaltari, ca sa stii de ce anume vrei aceasta inaltare, ca sa poti intelege cand ti raspunde ceva si sa-ti dai seama daca acel raspuns e ceea ce cauti tu...... Pe scurt : -prin body-lift vei reusi doar sa bagi niste roti mai mari -prin suspension-lift vei mari garda la sol -prin ambele va iesi ceva spectaculos, dar masina va deveni instabila Ti-e clar acuma ca trebuie mai intai sa citesti si apoi sa te lamuresti pe tine insuti ce anume vrei de la masina......? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapsoul72 Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? mda banuiam eu ceva de genul, pe mine ma intereseaza deocamdata sa pot sa pun niste roti putin mai mari. ms de timpul acordat, am sa stau mai mult pe forum sa citesc mai multe pareri si imi cer scuze pentru dezordinea creata cu posturile mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? Intai gandeste-te bine cat vei merge cu masina pe asfalt si cat off-road. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? te linistesc eu: nu poti pune roti mai mari, nici macar cu 1 cm pe raza, din cauza suportului de arc de la suspensia fata. am avut si eu Pinin si nu am gasit nici o solutie "ieftina". am vazut pe net putine masini modificate pt competitii, dar aveau schimbata suspensia cu totul, deci niste mii de euro... altfel este o masinuta grozava Pinin-ul. pune-i niste MT-uri bune, scuturi pe sub toata masina, si baga mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? te linistesc eu: nu poti pune roti mai mari, nici macar cu 1 cm pe raza, din cauza suportului de arc de la suspensia fata. am avut si eu Pinin si nu am gasit nici o solutie "ieftina". am vazut pe net putine masini modificate pt competitii, dar aveau schimbata suspensia cu totul, deci niste mii de euro... altfel este o masinuta grozava Pinin-ul. pune-i niste MT-uri bune, scuturi pe sub toata masina, si baga mare! corect optimus... si eu am incecat tot felul si am ramas la aceeasi idee mt-uri la dimensiunile ei, poate un 70 maxim. n umai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e70 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? Ca si curiozitate, pana la urma se poate face un bodylify la Pinin? Ma refer la modelul 2002, transmisie automata si motor 2000 benzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moza victor Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Re: Inaltare Pinin - cum ? A mea 2.0 din 2002 in 4 usi nu are sasiu ,acum sper sa nu gresesc dar la cele fara sasiu nu poti face body lift , doar suspensie ,gume ,pentru inaltare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts