Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alta tzeapa a celor de la Registrul Comertului

Max

Postări Recomandate

Alta tzeapa a celor de la Registrul Comertului.

Ne-a obligat sa schimbam codurile CAEN la fiecare firma, operatiunea carea ne-a costat intre 3 si 9 milioane (in functie de cate domenii de activitate erau incluse in statut). Si trebuia sa le terminam pana in 31 martie.

Am cheltuit peste 20 de milioane cu treaba asta.

Acum, toata treaba se face gratuit si se prelungeste pana anul viitor in martie.

Registrul Comertului este efectiv o firma care ne iau niste bani degeaba.

Niste hoti care fac treaba asta de ani de zile. Niste paraziti si niste lichele ordinare.

Pe langa asta ne si trateaza cu curul cand mergem pe acolo.

Suntem o tara de cacat si cu niste oameni de cacat. Si noi stam linistiti si ii mirosim :bleah :bleah :bleah

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Alta tzeapa a celor de la Registrul Comertului

Asta cu CAEN o auzisem si eu, ca trebuie sa dau o gramada de bani dar nu stiam de termenul limita pana la care se schimba...

E la fel ca si atunci cand se decide schimbarea denumiri unei strazi.. si trebuie sa-ti schimbi toate actele pt ca ei vor alt nume de strada.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Până anul ăsta eram PFA. Am renunţat după ce m-am enervat că în fiecare an se bagă câtă o taxă nouă total absurdă, plus că pentru mine ca artist plastic codurile caen sunt făcute gândind cu curul. Conform lor, în cadrul aceluiaşi cod puteam să pictez şi să cânt la nunţi dar artă fotografică nici gând, sau măşti, sau o cutie sculptată, sau orice altceva lucrat manual şi unic care poate ţine de domeniul artistic.

Link spre comentariu

Până anul ăsta eram PFA. Am renunţat după ce m-am enervat că în fiecare an se bagă câtă o taxă nouă total absurdă, plus că pentru mine ca artist plastic codurile caen sunt făcute gândind cu curul. Conform lor, în cadrul aceluiaşi cod puteam să pictez şi să cânt la nunţi dar artă fotografică nici gând, sau măşti, sau o cutie sculptată, sau orice altceva lucrat manual şi unic care poate ţine de domeniul artistic.

Pai, te reprofilezi. Din cantatul la nunti poti face bani frumosi. Mai ales daca canti manele. :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Aşa e. Aş putea scoate bani frumuşei. Secretul ar fi să încep să cânt după ce au pus banii în căsuţa de pe masa mirilor pentru că ar fugi toţi şi aş rămâne singur cu ea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare