rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 (editat) ma gandeam sa ii pun planse sa ii scot rotile in afara... merita ? Editat Martie 29, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: flanse pinin ? Incearca sa ai mai multa rabdare si sa folosesti cu incredere functia "Cautare avansata"....... Poti sa-ti faci o idee daca ai sau nu nevoie de flanse CITIND CU RABDARE, topicurile de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-vs-et-negativ http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43293-flanse-roti&highlight=Flanse ....Si pentru ca masina ta este cam de talia lui Jimny, poti sa citesti si aici cateva pareri : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60297-Ce-flanse-se-pot-pune-la-Jimny&highlight=Flanse REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Gasesti la magazinele de tuning flanse/distantiere/adaptoare ,cu care poti sa faci ce vrei,sa scoti rotile in afara,cu adaptoare sa pui alte roti de la alta masina sa schimbi distanta dintre prezoane,etc. Eu am de la firma H&R de 10mm doar pe fata ,din cauza anvelopelor care frecau in oala de la telescop :), m-au costa in jur de 150e / set de 2buc din aluminiu. Nu te chinui sa mergi pe la strungari sa iti faca din otel,vor fi foarte grele ,nu ca nu ar merge dar daca vrei flanse de 60mm o sa schimbi rulmentii pe la roti intr-o veselie Parerea mea este ca mai bine gasesti jante cu Offset negativ de -30 daca chiar vrei sa le scoti in afara ,poti sa pui chiar si mai late si rezolvi problema mai "nemteste" . Singurul lucru negativ la flanse este faptul ca in mod sigur o sa dai peste un "Dorel" la vulcanizare/service care cu un pistol pneumatic sa iti beleasca filetele la prezoane si o sa ii "umplii frigiderul" putin. Editat Septembrie 6, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: flanse pinin ? am in bucuresti un tip care face flanse de obicei pt masini de drift, am cativa prieteni care au facut la el si sunt multumiti, intrebam pentru ca eu am primit 5 jante de jimny pe 15 cu gume de noroi noi pe ele si m-ar interesa sa le adaptez pe alea, vrioam doar sa stiu daca sae poate si cam care ar fi riscurile. Acum mi-am facutu o parere. MUltumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: flanse pinin ? masina ta daca va primi acele jante de jimny cu anvelope de noroi si automat flanse de adaptare a rotilor, are mari sanse sa ramana fara aripi la flexari...deci trebuie si putin inaltata! "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: flanse pinin ? hhhhm good point ... deabia astept sa vad cum iese ca sunt mai inguste totusi gumele astea noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate