rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 am un pinin 2001 1.8 benzina si am postat pe forum la mk3 si am fost tras de urechi ca nu ala este locul meu ... unde imi este locul pana la urma ... ma ajuta cineva ? multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez Pai : 1.Fa o prezentare la sectiunea dedicata sa stim cu cine povestim 2.Identifica toate problemele pe care le ai si posteaza-le grupat 3.Ai putina rabdare sa poti accesa Mica publicitate... Momentan pentru Pinin ..la rubrica Alte modele Pajero ; roaga un moderator sa iti grupeze /stearga posturile puse aiurea... In rest Bine ai venit ...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez multumesc pt sfat, cat si pt pirimirea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez Eu ti-am zis unde e locul in care poti sa postezi, dar nu cred ca faptul ca nu stii e problema ta, cred ca pur si simplu nu ai intentii serioase vis-a-vis de forum, imi dai impreia unuia turmentat care scuipa in stanga si-n dreapta fara sa se uite daca murdareste pe cineva... stai linistit ca in curand iti vor disparea toate posturile, asa ca nu te mai obosi sa scrii, aici totul functioneaza pe baza unui regulament care trebuie citit si respectat, lucru la care nici nu te-ai fi gandit, asa-i? :uameni [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 (editat) Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez @rapsoul72 : Ca sa lamurim lucrurile, intr-adevar ante-vorbitorii mei ti-au indicat bine pasii pe care trebuie sa-i faci pentru a te simti confortabil si adoptat in familia 4x4 : 1-citeste cu atentie Regulamentul ; 2-conformeaza-te in ceea ce priveste prezentarea ta. Pentru alte nelamuriri, intrebari, le astept sa le clarificam oricand pe pm(private message). Toate topicurile deschise de tine ti le-am mutat la "Alte modele", dar cel mai bine ar fi sa deschizi un topic in care sa-ti prezinti masina ta si in care sa pui toate intrebarile astfel incat sa poti avea grupat si toate intrebarile, dar mai ales raspunsurile....... @all : Putina toleranta, ingaduinta, rabdare, putem acorda, da ? Editat Martie 29, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez Heiiiiii.......pai nici n-ai venit bine si iti permiti sa sari la gatul unor colegi ??? Dupa ce ca TU esti in culpa si ai postat haotic si n-ai citit Regulamentul sa vezi cum sta treaba pe aici, chestie care te va irita si pe tine mai tarziu cand o vei vedea la alti nou-veniti, dupa ce ca ei ti-au indicat ce ai de facut, TOT TU ii apostrofezi ?!?? Controleaza-te ca astfel de atitudini nu ne sunt pe plac ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez 1. prin insultele aduse mie si Tavi a incalcat regulamentul. 2. el nu m-a ajutat cu nimic doar a simtit nevoia sa ia peste picior un nou venit. Sincer ca admin ar trebui sa fii inpartial indiferent ca este nou venit sau membur vechi ... eu nu am adus injurii nimanui, singura mea greseala a fost ca nu am avut suficient timp la dispozitie sa citesc pe forum si am pus cateva intrebari, daca deranjau puteau fi ignorate sau sterse ... nu trebuia sa fiu abordat astfel de tavi, poate ca in mediul in care isi castiga el existenta asa se obisnuieste, totusi ar trebui sa isi masoare cuvintele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: o nelamurire cu modelul si locul unde sa postez Iti repet : tu esti cel care n-a citit Regulamentul asa cum ar fi trebuit, ai postat aiurea si ai atras o reactie (eu nu vad unde sunt cuvintele jignitoare) din partea colegilor ! Iar in ceea ce priveste impartialitatea mea, nu esti tu cel care sa o judece ! Nici intr-un caz !!! OK ! Vrei sa te simti bine pe acest forum si sa afli lucruri utile tie sau ti-i mortis la "dreptatea ta" ?!? ................................. Va propun sa incheiem aici acest incident si sa ne vedem cu totii de ale noastre pe acest forum ! [ATTACH=CONFIG]135479[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate