4L Limited Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Buna seara, pe langa problemele care le am la motor Delica mai sufera si de alte boli:grin: Se potrivesc piesele de la pajero/shogun cumva? Sau sunt separat ptr Delica? Cand merg doar cu spatele cuplat imi clipeste beculetul de la diff/lock din bord, mi se pare ca daca misc levierul selector palpaie in alt stil. Sa aiba la levier un contact ceva? Cate puncte de gresare ar trebui sa aiba Delica? Eu am gasit doar unul la crucea cardan fata.....in rest nimic de gresat. Alta problema ar fi rugina, cam tot ce este surub este atins de rugina la aceasta masina....sasiul si dedesupt pare ok . Multumesc Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Se potrtivesc piesele de la pajero 2 lwb si o parte chiar de la L200.(motor, suspensie, transmisie) Evident o alta parte sunt dedicate delica. Mare parte din piesele caroseriei le poti lua de pe L400. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Am nevoie de pivoti si ceva bucse, nu stiu ce sa comand inca pana nu desfac. M am gabdit sa dau jos pivotii si sa ii vad cum arata sau poate au un cod ceva. Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Cate puncte de gresare are Delica? Cum spuneam eu am gasit la mine doar un punct de gresare....la crucea de pe cardanul fata. Or mai fi si alte locuri si nu le vad eu? :grin: La Cherokee sunt multe locuri de gresare....ma gandeam sa fie si la Delica la fel. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Asta aveam candva pt pajero, poate in mare mai corespunde cate ceva :cn Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! O alta problema ar fi (poate mi se pare) ca pe fata suspensia este cam slaba, face ca o barca iar la franare vine putin in bot. Mai este faptul ca rotile fata stau putin lasate gen BMW :grin:...se poate regla asta? Daca da, cum se regleaza??? Mentionez ca am joc imens in pivoti....poate din cauza asta!!! Multumesc Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamyaah Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Pai mai intai ar trebui sa pui fata la punct, amortizoare noi, pivoti noi si abia pe urma sa vezi. Nu cred ca are reglaj unghiul de cadere, poate chiar datorita amortizoarelor slabe are pozitia descrisa de tine mai sus. Da-i blanaaaaaa, ca trece! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Zilele astea am sa desfac pivotii sa vad de care sa comand....nu stiu daca se potrivesc de la Pajero asa ca ii dau jos si ma duc cu ei la magazin :grin: Amortizoarele nu par curse insa cred ca sunt uzate si de aici si fenomenul de 'barca'.... Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Uite aici niste pivoti superiori. Daca te uiti atent la poza, o sa vezi si gresoarele. Astfel primesti raspuns si la intrebarea ta cu punctele de gresare. :grin: 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Uite aici niste pivoti superiori. Daca te uiti atent la poza, o sa vezi si gresoarele. Astfel primesti raspuns si la intrebarea ta cu punctele de gresare. :grin: Exact la astia ma uitam si eu sa cumpar....nu stiu daca se potrivesc sau nu. Pivotii care sunt acum pe masina nu au gresoare ci doar niste dopuri ceva in cap :grin: . Maine cred ca am sa comand pivotii si gata....poate se vor potrivi! Trebuie sa trec testul (ITP) care aici este mai sever mai ales ca este trecuta ca si comerciala....am sa schimb ce vad pe sub ea si vom vedea. O problema am intampinat la scos rotile,sunt intepenite pe butuc....am batut in ele de mi am rupt picioarele si inca nu am reusit. O solutie ceva ptr teaba asta?:x Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Foloseste un spray degripant daca iti permite constructia jantei exact in zona inelului de centrare, si bate un pic cu un ciocan de cauciuc in aceiasi zona de jur imprejur, pe urma incalta te cu o pereche sanatoasa de bocanci si loveste serios in cauciuc, o sa iasa :grin:. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Buna seara, am nevoie de telescoapele fata la Delica si sunt curios daca se potrivesc de la Pajero lung. Stie cineva daca se potrivesc sau trebuie sa iau special ptr Delica? Multumesc Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 16, 2012 Autor Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Buna seara, am nevoie de telescoapele fata la Delica si sunt curios daca se potrivesc de la Pajero lung. Stie cineva daca se potrivesc sau trebuie sa iau special ptr Delica? Multumesc Chiar nu stie nimeni? :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 (editat) Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Tinand cont de cat e de rara masina ta cred ca e greu sa primesti un raspuns. Eventual poti pune un cod sa-l vada lumea si sa verifice daca e acelasi cu cel de Pajero lung. A-pro-pos: Pajero lung de care? Ce model? Si de ce vrei sa gasesti o "potriveala"? Nu se gasesc pentru Delica? Editat Mai 16, 2012 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Ultima oara cand am schimbat am pus de pajero 2 LWB sau L200, nu mai tin minte exact, unu din cele doua merge, fa un pic de sapaturi si vezi care din ele, in functie dimensiunile care le ai tu. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 16, 2012 Autor Partajează Postat Mai 16, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Tavi D. : ma refeream la pajero mk2 lung deoarece Delica e facuta pe sasiul acestui model. Caut potriveala deoarece aici in Irlanda astia stiu doar ce e original direct de la firma ptr Delica, adica pe un pivot de sus a cerut 135euro(doar pe unul) cica e rar si vine de la Mitsubishi direct.... Eu cred, presupun ca multe piese se potrivesc de la Pajero MK2 lung si de aceea intreb poate are cineva habar despre asta. Am sa dau si pivotii jos si ma duc sa ii compar cu unii de Pajero sa vad diferentele ....daca or fi! Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Ma bate tare gandul sa cumpar o Delica. Vad, insa, pe forumuri de afara, tot felul de critici legate de consumul mare. De fapt, aveti idee cat consuma o Delica pe bune? Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pointer Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! A mea consuma intre 10 si 16 litri depinde unde si cum merg.De exemplu schi spre franta 7 persoane bagaje autostrada 15 litri la viteze peste 130.Zilnic drumuri forestiere 2 persoane aprox 12 litri,drum intins fara multe depasiri 10.Teren foarte accidentat nu stiu.L 200 care l am avut consuma la fel .La motorul de 2.8 cutie automata nu are cum mai putin. Insa comfortul oferit te compenseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Multumesc de info, Pointer! Am cumparat masina, este in Aglia (am pe cineva acolo), ajung acolo duminca si o aduc acasa. Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 (editat) Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Salut, am cumparat o Delica Jasper si are urmatoarele probeleme: 1. Sta aprins becul Overdrive OFF. E normal? Cand tin butonul apasat se stinge dar cand iau degetul revine. Este posibil ca cu Overdrive Off sa nu-mi schimbe viteza a 4-a? Parca e cam turata la 100 km/? - voua la ce viteza va schimba a 4-a - cate turatii are motorul la 100 km/h? 2. Am impresia ca nu iese din 4H. Adica eu trag maneta pana in spate dar clipocesc, pe bord, cele 2 becuri verzi de sus care corespund pe desen rotilor de fatza (cele de spate oricum stau aprinse dar nu lumineaza la fel de intens). Si, am impresia, selectorul cutiei de transfer face doar 3 pozitii din 4. Masina, dupa cum se prezinta, nu prea a vazut off-road la viata ei. Rog informatii/pareri/indicatii urgent, maine trebuie sa plec cu ea din Anglia in Romania. Bafta, Matteo Editat Iunie 24, 2012 de matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! 1. Probabil e defect butonul si nu mai ramane apasat. Daca poti, desfa-l si pune pe direct. Nu schimba treapta a patra cand e pe OFF printre altele 2. Daca tii tras de maneta spre 2H se sting becurile? E posibil sa fie defect doar pe partea de semnalizare. Pentru pozitia a patra (4LLc) trebuie apasat pe levier (banuiesc ca e Super Select) Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 (editat) Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Salut, multumesc de raspunsul prompt! 1. Am blocat overdrive-ul cu o scobitoare (cred ca e mai simplu decat sa ma apuc sa-l desfac, nici nu as sti cum) 2. Am apasat levierul cutiei de transfer si, intr-adevar, a intrat in 4LLC. 3. Am dat cu spatele, am cuplat, am decuplat 4x4, inainte, inapoi, tare, incet, am tinut de maneta etc etc si tot clipocesc becurile indicatoarele de roti fata. Daca, sa zicem, ramane pe 4x4 (si eu cred ca ramane pt ca, cu rotile complet virate, sfaraie un pic fatza pe asfalt), pot sa vin cu ea pana in Ro asa, fara sa o stric mai rau? Cat de rau imi afecteaza asta consumul? Are cineva alte solutii, o idee cum il decuplez? Bafta, Matteo Editat Iunie 24, 2012 de matteo_tgv Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Daca cutia de transfer e Super Select (scrie pe bord) nu strici nimic pentru ca prima pozitie e 4wd cu diferentialul central liber. La consum se va cunoaste, dar nu pot decat sa fabulez cat va consuma in plus. Totusi e posibil sa decupleze 4wd din cutia de transfer, dar sa nu decupleze planetara din grupul fata. Aici e mai mult de studiat pentru ca lucreaza electro-vacuumatic. Poate sa fie un furtun crapat, poate sa fie o sarma... etc. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Salut, da, e super select. Am mai cautat pe forumuri straine si am gasit asa: 1. Poate fi o problema din senzori. 2. Poate fi solenoidul, actionat de vacuum, care cupleaza actuatorul. 3. De obicei asta se intampla cand masina nu a fost folosita in 4x4 timp indelungat (si asta, dupa cum se prezinta pe caroserie si pe dedesubt, nu a vazut off-road). O solutie posibila ar sa merg cu ea niste km cu levierul in 4H si apoi sa revin in 2H si poate mere... Acasa nu-i bai, am mecanic bun la indemana. Si pe forumurile de afara se spunea ca nu se intampla nimic daca merg asa. Numai sa ajung ok acasa :) Multumesc mult pt suport! Daca ai drum prin Targoviste, te rog sa ma suni: 0722932936 sau 0765677965, promit sa dau o masa serioasa. In Anglia exista si multi originari tepari. Am fost azi sa vad o Delica pe care o rezervasem si lasase cineva pt mine 200 lire depozit. Baba, englezoaica sadea, fatzuise masina mai ceva ca bisnitarii cei mai jalnici de la noi. Jantele si bulbarul vopsite cu pensula direct peste rugina umflata, aratau jalnic. Zgariata toata, ruginita pe dedesubt grav, mari probleme tehnice, inclusiv cutia cu becul aprins si zgomote ciudate, directia boncanea, amortizoare praf etc. etc. etc. Si, CE SA VEZI, pozele fusesera photoshopuite, fraaate. I-am zis ca ar merita sa-i fac plangere pt inselaciune, a dracu baba nenorocita. Asta e masina (realitatea este cu totul alta decat rezulta din text si poze): http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/turbo-diesel-automatic-econmical-good-runner-comfortuble/103037737 Apoi, demoralizat, am gasit-o pe actuala, la un dealer, un negru din ala de ti-e frica sa faci afaceri cu el. Am luat-o la pret bun dar cu problema asta (nu o luam dar ca sa vad altele trebuia sa calatorec, cu sanse mari de tzeapa, niste sute de km in mai multe directii si, gandind dupa starea tehnica generala a masinii, merita banii hands down). In rest, cu exceptia la o lovitura usoara (mica) pe o laterala spate, masina se gaseste intr-o stare absolut tzpana, bestiala. Nici macar rugina nu are. Pe bord are 87.000 mile. Greu de crezut dar, judecand dupa faptul ca scaunul soferului nu e uzat, nu e cocosat, nu are tapiseria tocita, crapata etc, ma gandesc ca exista o mica sansa sa fie real... Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Re: Delica intrebari si probleme diverse !!! Asta e cea cumparata: http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/mitsubishi-delica-japer-4x4-automatic-28-turbo-intercoller-diesel-tax-and-mot-clean-07737456567/104209145 Bafta, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate