Netcity Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Va rog sa ma lamuriti si sa nu ma trimiteti la Search/Find/Cautare ca acolo am fost. Am nevoie de jante de tabla si cauciucuri MT pentru Vitara mea (SUZUKI VITARA (ET, TA), 1995 cmc, 2.0 16V (ET) an fabricatie 1997/10, motor J20A, 132 CP. Metal Top) . In carte dar si la magazine apare numai cu jante pe 16'' . Sa inteleg ca nu exista anvelope MT pe 16'' ? Ca sa fie mai nasol, magazinele de profil din Braila spun ca nu pot aduce pentru masina asta decat jante de tabla originale (800 RON/buc) . Mai ma intereseaza un scut usor pentru toata masina, dar am cateva nelamuriri: - la modelul acesta trebuie facute modificari ? - cu cat coboara (daca coboara) garda la sol daca montez scutul (scuturile) ? Cu respect, Netcity Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Anvelope MT pe R16 si scut Va rog sa ma lamuriti si sa nu ma trimiteti la Search/Find/Cautare ca acolo am fost. Am nevoie de jante de tabla si cauciucuri MT pentru Vitara mea (SUZUKI VITARA (ET, TA), 1995 cmc, 2.0 16V (ET) an fabricatie 1997/10, motor J20A, 132 CP. Metal Top) . In carte dar si la magazine apare numai cu jante pe 16'' . Sa inteleg ca nu exista anvelope MT pe 16'' ? Ca sa fie mai nasol, magazinele de profil din Braila spun ca nu pot aduce pentru masina asta decat jante de tabla originale (800 RON/buc) . Mai ma intereseaza un scut usor pentru toata masina, dar am cateva nelamuriri: - la modelul acesta trebuie facute modificari ? - cu cat coboara (daca coboara) garda la sol daca montez scutul (scuturile) ? 1. MT pe 16 ar trebui sa gasesti mai usor decat pe 15 2. jante poti sa pui de pe samurai, lada niva sau aro, la alegere forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Re: Anvelope MT pe R16 si scut Iar pentru scuturi apasa banerul care apare chiar la sectiunea Suzuki si ia legatura cu Roly.Legat de garda masina se va apropia cu burta de sol probabil cu 3-5 mm in functie de grosimea scuturilor banuiesc ca la asta te referi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate