MCK Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Salutare ! In weekndul 7-8 Aprilie ies la dezmortit rotile si sunt in cautare de trasee simple in zona Rucar Bran si Valea Prahovei. Am cauciucuri de strada si masina stock. Intentionez sa ma plimb pe traseul : Sinaia - Fieni - Runcu - Malu cu Flori - Cetateni - Dragoslavele - Rucar - Moeciu - Bran - > inapoi -> sau Rasnov - Predeal - Sinaia. Valea Prahovei - am fost de curand: Moroieni - Lacul Bolboci - Pestera Ialomicioara si din Predeal la Susai. Mai stiti alte obiective, plimbari in zona ? Pe Rucar- Bran - o varianta ar fi Podul Dambovitei - Cheile Cheitei - Padina Ursului - Fundatica - Fundata (am vazut poze aici pe forum si mi-a placut peisajul ) - alta varianta ar putea fi Dambovicioara -> spre cabana Brusturet si daca se poate spre Sirnea - daca se mai gasesc doritori (sa putem sa ne tragen unul pe altul daca ramanem suspendati) am putea incerca s-o luam de la Podul Dambovitei - Pensiunea Pappacabana - Lacul Satic - Satic - apoi sa incercam sa ajungem la Marele Grohotis. Doritori ? Mai stiti plimbari/trasee in zona ? Daca vreti sa verificati rutele, ca harta eu m-am uitat pe Google maps Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Iesire 7-8 Aprilie - caut trasee zona Rucar-Bran si Valea Prahovei Fa-ti putin timp si rasfoieste in paginile lui 2011/Muntenia, adica aici : http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?603-Muntenia Toate traseele despre care vrei detalii le vei gasi acolo...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate