impero Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Salutare Vazand ca nu sunt singurul cu capul ( pasiune offroad si telefoane vechi), m-am gandit sa impartasesc si cu alti pasionati de telefoane mobile vintage niste poze cu cateva din telefoanele din colectia personala. La momentul acestui post am 317 telefoane mobile :grin: Daca cineva are pe acasa "gunoaie" de telefoane mai vechi de anul 2004 - ma ofer sa fiu eu tomberonul pentru ele. Am si mai noi dar doar unele care sunt mai rare si mai ciudate :wink: Pe bune, colectionez telefoane mobile si cumpar sau accept donatii de vechituri. :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted September 23, 2015 Share Posted September 23, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Super! Un Nokia Comunicator 9000 in stare de functionare accept :banana:banana:banana si eu ca donatie...:hl Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted September 24, 2015 Share Posted September 24, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Salutare Vazand ca nu sunt singurul cu capul ( pasiune offroad si telefoane vechi), m-am gandit sa impartasesc si cu alti pasionati de telefoane mobile vintage niste poze cu cateva din telefoanele din colectia personala. La momentul acestui post am 317 telefoane mobile :grin: Daca cineva are pe acasa "gunoaie" de telefoane mai vechi de anul 2004 - ma ofer sa fiu eu tomberonul pentru ele. Am si mai noi dar doar unele care sunt mai rare si mai ciudate :wink: Pe bune, colectionez telefoane mobile si cumpar sau accept donatii de vechituri. daca te incurca vreun 6650... :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
impero Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Sa nu zici ca ti-a tras si tie cu ochiul :) :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
air_wolf Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Sa nu zici ca ti-a tras si tie cu ochiul :) au fost telefoane bune. chiar mi-as dori sa revin la ele. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xorg Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 (edited) Re: Telefoane mobile vechi Frumoase colectii. Pentru moment am sa va prezint doar piesa forte a colectiei mele. Mentionez ca este inca in stare de functionare, desigur limitat doar la banda de 900, pe vremea acea ne existand notiunea de dual band. Edited October 13, 2015 by xorg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Ieri l-am resuscitat :grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xorg Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Ieri l-am resuscitat :grin: Superb. Primul meu tel mobil a fost un d520 si acum imi amintesc ca salivam la un 8700 international pe care nu mi-l permiteam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Re: Telefoane mobile vechi din generatiile trecute imi amintesc primul mobil :) un Simonsen parca asa se scria era pe atunci in generatia cu pagerele motorola si din amintiri era un singur operator :) Radiotel :) ehehe 780 de grame un telefon :) iti rupea cureaua da era ca o caramida :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Superb. Primul meu tel mobil a fost un d520 si acum imi amintesc ca salivam la un 8700 international pe care nu mi-l permiteam. Mai am vreo 5 Motorola,toate pre-2000 si toate functionale. In timp sper sa strang toata gama Micro T.A.C. si Star T.A.C..:grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 CommandShift MY01 5Dr (gone) Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Christine) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoclinic Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Re: Telefoane mobile vechi Cateva telefoane din colectia mea :grin: De la stanga la dreapta: 5210, 5140i, 5500 sport, 1662, 7373, Siemens CXT65, Sony Ericsson K330, Samsung C5212 Mai lipsesc de aici urmatoarele: Nokia 3600 slide Nokia 1208 Nokia 6230 Nokia 7250i Nokia 3510 Trebuie sa mai sap dupa ele sa vad pe unde le-am ascuns . As vrea sa mai completez colectia cu urmatoarele: Gama Nokia : 3200 5100 5110 6110 6250 6310i 7110 8110 Gama Ericsson: R250s PRO !!! R310s T10s T28 world GH218 Gama Alcatel: One Touch Easy One Touch Max One Touch Wiev One Touch 153 Gama Siemens: ME45 M35i S10 active Gama Sagem: MC912 RC922 MC932 Unele sunt mai greu de gasit decat lingourile de aur :cr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Re: Telefoane mobile vechi colectia mea nu e asa veche in mare parte si din cauza ca multe le-am vandut cand a aparut un model nou dar ma pot lauda cu cel putin 2 modele care au fost emblematice pentru nokia si pentru utilizator. de la stanga la dreapta Samsung Z140 - avea camera rotativa buna pentru selfie Nokia 6310i - THE BOSS (nu mai stiu cati ani a fost pe primul loc in revista Connect) Nokia N8 8gb - ceva extravagant la vremea respectiva 8gb memorie interna Nokia 6680 - capac glisant peste camera care o si activa Nokia 8800 Sapphire - un telefon mega scump si foarte elegant, aici am toata cutia cu toate accesoriile originale (parerea mea: mai elegant decat gold arte care era un pic mai manelist telefonul) De adaugat as adauga doar 2 modele si as fi fericit Nokia 7650 - doar pentru ca a fost primul meu smartphone si care avea camera. Nokia 8910 - carcasa de Titan si aparitie in filmul Transporter - un must have :twisted: Daca le are cineva acestea 2 astept un mesaj. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan_g Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Re: Telefoane mobile vechi s-au adunat ceva aparate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi_1 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Re: Telefoane mobile vechi Salutari. Ma bucur sa intalnesc aici pasionati de mobile oldschool. Am si eu o mica colectie, dar cel mai important am un 8910i caruia ii lipsesc parti din carcasa. As fi recunoscator daca m-ati ajuta in gasirea unei carcarcase pentru acest telefon, deoarece incerc sa-l reconditionez pentru a il folosi ca si telefon mobil principal. Din ce inteleg se potrivesc si carcasele de 8910 simplu. Am cautat pe la magazine fara succes. Iar online gasesc mai mult telefoane intregi, de multe ori clone produse recent. Culmea, chinezii produc clone/reconditioneaza acest model, dar nu se gaseste carcasa reconditionata/nereconditionata de vanzare nici la ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Re: Telefoane mobile vechi Primul meu mobil ( acum 22 de ani ) era un motorola AS 2000 , il caut de ani de zile ca sa il cumpar Apoi un nokia 1610 , am fost printre primii clienti connex ( acual vodafone) am primit tel gratis ca sa fiu client test si sa raportez zonele fara semnal, inainte ca reteaua sa fie lansata oficial .. Daca are careva oricare din "piesele" de mai sus , il rog sa imi faca o oferta Multumesc anticipat ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Re: Telefoane mobile vechi Smecher telefon ! Mi-a fost lene sa-i fac poze...al meu e albastru ! Mult timp a fost un telefon de fite pentru ca la mare apreciere erau telefoanele cat mai mici, iar 8210 era si elegant pe deasupra ! http://playtech.ro/2015/nokia-8210-telefonul-preferat-al-traficantilor-de-droguri/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Re: Telefoane mobile vechi Si...o parte din colectia mea de telefoane cu ecran verde/negru. Toate sunt functionale, mai putin Ericsson R310. :banana Apropo caut incarcator pt Ericsson T28. :tk incarcerator de T28 cred ca mai am cateva prin pivnita.... eu vertu Shark-ul de la Ericsson :D ... mai functioneaza .... a fost telefonul care m-a multumit cel mai mult !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoclinic Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Re: Telefoane mobile vechi Salutare Facand ordine prin casa am dat peste 3 telefoane, care lipseau. E vorba de Nokia 3510, 7250i si 3600 slide. Culmea e ca primele 2, sunt chiar functionale :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts