Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat nissan y60 lung !!

GPScu

Postări Recomandate

Re: Mi-am luat nissan y60 lung !!

are AC?

Saptamana asta va primi tapiterie din piele , interior model 1995 , si AC :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frumoasa bestie sa-ti traiasca.

zi-mi o parere despre distantiere sub arc sunt de treaba ori ba ms

Sunt ok distantierele daca nu te deranjeaza la silueta :grin: , sta arcul ff bine , flexul e ok .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Ser sa nu fiu off-topic. Din experienta ta, ca varianta de inaltare de "recesiune". care ar fi de preferat, bodylift sau "suspension lift" cu distantiere? Strict aplicat la Patrol Y60. Care ar fi argumentele?

De asemenea, pentru a scapa de kg in plus si de a face loc la gume mari, tot la Y60, in loc de taiere, m-as gandi si la aripi noi si capota din fibra. Ar merita efortul? ai scapa de multe kg, sau mai mare ar fi daraua decat ocaua?

Am vazut la o Frontera, ultimele spire s-au retezat in timp din cauza flanselor distantiere. Motivul e just, se intampla sau a fost o intamplare?

Foarte ingrijita lucrarea, frumos! :br

Multumesc.

Editat de Astral
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Ser sa nu fiu off-topic. Din experienta ta, ca varianta de inaltare de "recesiune". care ar fi de preferat, bodylift sau "suspension lift" cu distantiere? Strict aplicat la Patrol Y60. Care ar fi argumentele?

De asemenea, pentru a scapa de kg in plus si de a face loc la gume mari, tot la Y60, in loc de taiere, m-as gandi si la aripi noi si capota din fibra. Ar merita efortul? ai scapa de multe kg, sau mai mare ar fi daraua decat ocaua?

Am vazut la o Frontera, ultimele spire s-au retezat in timp din cauza flanselor distantiere. Motivul e just, se intampla sau a fost o intamplare?

Foarte ingrijita lucrarea, frumos! :br

Multumesc.

Nu recomand bodi lift , pt ca fierul e destul de vechi iar riscul de a ceda la tampoane e destul de mare .

Prefer flanse sub arc , arcuri OME sau alte marci ....

Despre kg ....masina e lunga , destul de grea si nu se preteaza ofrodului de astazi :grin: eu o fac de tractat :tk

Prefer sa tai din aripi decat bodi lift :tk

Pe masina mea de concurs am capota din fibra :grin: .

Pentru asfalt sau off rod soft nu se simte diferenta la kg :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Inca o masina cu Maxxis Mudzilla. Sa o folosesti sanatos.

Intradevar am 2 masini cu aceasta marca de cauciucuri ......sunt multumit de ele , descarca ff bine si se misca uimitor cu ele :wink:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare