crovatzsebastian Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 (editat) Buna ziua, de curand am achizitionat un Land Rover Freelander 1.8 benzina an 2001.Masina are modificat volanul de pe dreapta pe stanga.Am observat ca lipseste si grupul de pe spate.Ma rog asta nu este asa important insa ma gandesc ca poate are legatura cu problema pe care o am la masina. Problema este ca in mers in turatie doar,scoate un zgomot ciudat ca de toba sparta sau catalizator spart.Masina nu mai are catalizator are doar tobe simple din fata pana in spate.Zgomotul este puternic doar in turatie si doar in mers. Problema cea mai mare este ca nici motorul nu prea trage.Nu merge mai tare de 100 km/h.Da semne ca pierde pe undeva din putere.La relanti merge ok.Ce am mai observat ca de pe loc cand pleci cu a intaia are tendinta de a trepida.La fel si in marsalier.Ca si cand nu debraiezi normal.Merge sacadat. Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca nu trage si ca scoate acel zgomot.Ma poate ajuta cineva??MULTUMESC Editat Aprilie 2, 2012 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: zgomot ciudat in turatie in mers Vis-a-vis de toba de esapament, daca traseul de evacuare si tobele sunt home made, e posibil sa nu mai ai silencer-ul din toba. Ar fi bine sa-ti faci rost de evacuarea normala intreaga de la dezmembrari (e mai ieftin SH). Cat despre lipsa diferentialului si a cardanului (banuiesc) :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70791-trepideaza-in-sarcina&p=790178&viewfull=1#post790178 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate