MAD MADI Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 In acest domeniu sincer sa fiu nu prea ma pricep si as avea nevoie de ceva informatii despre aceasta marca. Am avut un troliu chinezesc pe masina mea care s-a stricat... Am un troliu in proba acum pe masina, un Mile Marker SE 9500, l-am incercat... trage super bine, pt mine este suficient de rapid. Stiu ca este american si ca este folosit de armata americana pe Humvee. Se gasesc piese pt el? Inca nu l-am platit, merita 400 euro? Merci Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Informatie troliu Mile Marker 9500 Noi avem pe "Tubulara" Mile Marker , suntm multumiti il avem de multa vreme ,are protectie termica , bobina pe stator ,nu cu magnet permanent , merge putin mai repede decat alte chinezarii , pentru ca si el e chinez , dar facut pentru americani .L-am desfacut si am vazut ca nu este prea bine facut , de ex. soclul pentru periil colectoare era stramb montat din fabrica am schimbat un rand de rulmenti , si perile colectoare , in schimb piesele au costat putin ,vreo 15 lei rulmenti si vreo 40 lei carbuni .Acum merge ca nou. Pretul e bun cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Informatie troliu Mile Marker 9500 Vezi si topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43425-Mile-Marker&highlight=marker REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Informatie troliu Mile Marker 9500 Vezi si topicul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43425-Mile-Marker&highlight=marker Multumesc. :grin: Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate