Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un patrol...un personaj...

gabi.r

Postări Recomandate

Re: Un patrol...un personaj...

Deja au inceput misto-urile:

Bai Razvanutza, daca vindem tot fierul pe care l-am dat jos iti mai cumperi un Patrol!

Ne-am gandit sa-ti punem in loc de sasiu o barna ca la caruta, asa poti face un dric ajustabil....

Construim primul dric decapotabil...

Oricum, incercam sa scoatem un Patrol in varianta "light". Pe romaneste, sa slabim porcul in ajunul...campionatului

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici mie imi miroase a proiect serios.......Nu intamplator topicul e deschis la Modificari, nu intamplator Patrolul a fost dezbracat in garajul lui Gabi unde a fost mesterita Patlagica Rosie......

Hai cu ceva detalii preliminare, nu ne mai tineti in suspans ! :wink:

Link spre comentariu

Pai deocamdata nu e nimic serios (ca doar e la Valcea :) )

Ca sa nu-mi macelareasca direct Patrolul de concurs, le-am adus drept pacient celebrul personaj "Dricul" - Patrolul de piese cumparat de la Iasi cu care am facut 2 etape+ 2 cupe:

DSC08450.JPG

DSCI3308.jpg

Pe scurt, Y60 2.8 lung, blocant spate.

Am decis sa nu schimb deocamdata motorul, ci sa incerc sa usurez cat de mult masina.

Link spre comentariu

Totul incepe cu o inspectie atenta a cazanului....

DSCN9887.JPG.8e899818ad497c9d4fad68af606ee257.JPGDSCN9889.JPG.28c2a69e2165727bfbe54b3c5f68874b.JPG

Se fac teste de rezistenta....

DSCN9886.JPG.b4a4d6d647ab914325b4f3f9864f528d.JPG

..si cand nu mai gasesti solutii.....suni un prieten....

DSCN9890.JPG.01654e89d7d00634da635fda74cea96e.JPG

Editat de Astral
Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Cica la Valcea e un aer mai special, vin toate babele la infrumusetare. Fac cura de slabire cu fructe de mare, praz si tuica...

E un fel de sanatoriu pentru cazane, un Rematoriu. Sau Crematoriu?

Acu' trebuie sa-i gasesc un nume

Cazanozaur

Dricomedes

Oltenozaur

Prazol :ha:

....

PS: Ia ghiciti cine a mai inceput la Valcea antrenamentul de infrumusetare pentru campionat? Cica in farfuria aia sunt carnati si sunca low fat :ha::ha::ha:

20120328_201337.jpg

20120328_201206.jpg

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

Daca va ginditi la mai multi caluti ar fi pacat ca acest motor sa nu-si arate muschii pe la concursurui , eu mai am unu de rezerva asa ca asta asteapta un proiect ca acesta . Scuze de oftopic ! si spor la treabattachment.php?attachmentid=134026&d=1331832578a !

Link spre comentariu

Daca va ginditi la mai multi caluti ar fi pacat ca acest motor sa nu-si arate muschii pe la concursurui , eu mai am unu de rezerva asa ca asta asteapta un proiect ca acesta . Scuze de oftopic ! si spor la treaba !

Multumesc, dar m-am decis sa nu merg pe benzinarul de Patrol din cauza greutatii (+100 de kg fata de 2.8). Daca as opta pentru un motor mai puternic as alege ceva de generatie mai noua, mult mai usor... Dar asta e in alt film.

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

Ca sa continuam saga...

Azi pe la pranz ma suna Vetu: Auzi, ai vazut ce ti-au ciopartit aia cazanul? Hai peste ei...

Zis si facut, ne-am urcat in turism, plecam spre Valcea si-l sunam pe Regep: "Bai baieti, ajungeti inainte de doua? Ca noi terminam programul..." Sa ne ia lesinul...

Ajungem la locul faptei si acolo surpriza: un zgomot si o forfota de zici ca venea sfarsitul lumii si baietii construiau arca lui Noe.

La arca mea, progrese substantiale. Daca ieri masina era taiata in doua de la mijloc, azi deja se punea pe pozitie 3-linkul la puntea spate:

20120403_143339.jpg

20120403_154643.jpg

20120403_162159.jpg

20120403_162208.jpg

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

Ma tu vrei sa o faci ca a lui TyH_vl:banana

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Ma tu vrei sa o faci ca a lui TyH_vl:banana

Va fi exact ca a lui Tyh....numai ca mai lunga, mai lata si.....mai grea....:grin:

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Ce fel de articulatie e cea centrala? sus de pe punte?

E o articulatie .... olteneasca. De pe la dezmembrari de la Gabi din curte. Cica de Ford Tranzit, dar eu am o banuiala ca e de la vreo poarta...

Asa arata masina in stadiul de face-lift, ca nu cumva sa se indoiasca lumea ca e totusi un Patrol:

20120403_164129.jpg

Link spre comentariu

Partea haioasa a fost cand l-am intrebat pe Gabi, asa ca printre randuri: "Auzi maestre, dar o tura in teren cand dam?"

Roaga-te sa fie ud de 1 mai, ca sa vedem ce se rupe inainte de Iasi.

Candid, l-am intrebat: Iasi 2012?

Aveam in minte multele zvonuri legate de faptul ca un proiect il incepi anul asta, pana la anul definitivezi schitele, inca un an pana vin toate piesele si in al treilea an il vinzi terminat "in proportie de 90%", sau pe bucati daca asa vrea clientul :ha::ha::ha:

Editat de razvanutza
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare