UCAZ Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 (edited) Salut la toata lumea De curand am achizitonat doua k160, si din doua sper sa iasa una Beton! Pana acum s-au revizuit si montat blocantii ARB fata spate revizie completa si montat troliu SUPERWINCH 12500 LB Amortizoare si bucsi TRAIL MASTER Cauciucuri 35/11.5/15 profil Simex Edited April 2, 2012 by UCAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UCAZ Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! O intrebare pentru cei care au mai schimbat bujiile incandescente : Ce tip de bujii se potrivesc? merg cele la 11v sau la 24 v Am masurat tensiunea care vine pe ele si este de 24v Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyloiu Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 (edited) Re: Un nou patrol k160 reinventat! I-ar sta bine cu un portbagaj la TANC! Edited April 4, 2012 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Daca o foloseste la expeditii e bun un portbagaj , daca nu, la off-road in juru casii ....e inutil si arata urat... Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! O intrebare pentru cei care au mai schimbat bujiile incandescente : Ce tip de bujii se potrivesc? merg cele la 11v sau la 24 v Am masurat tensiunea care vine pe ele si este de 24v Pai daca vine curent de 24V, atunci si bujiile tot de 24 ar trebui.Eu asa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UCAZ Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Domnul Pyz nu vrei sa mai iesi cu noi?:2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Ba da!:h5 Dar sint in cautare de nou utilaj, asta e ca si dat.Un pic de rabdare, s:bananai pe urma.....:banana :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyloiu Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! nu ne arati si noua produsul final? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucica Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 (edited) Re: Un nou patrol k160 reinventat! ucaz pune poze cu utilajul ,scuze cu amindoua sa facem o comparatie , asa de cultura generala intelegi tu. Edited April 11, 2012 by Astral Patrol 3,3L Link to comment Share on other sites More sharing options...
UCAZ Posted April 8, 2012 Author Share Posted April 8, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Produsul final nu este nici pe departe final. O sa postez poze pe parcursul etapelor realizarii lui deocamdata a inceput verificarea instalatiei electrice si aducerea ei in stadiu de functionalitate totala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyloiu Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Produsul final nu este nici pe departe final. O sa postez poze pe parcursul etapelor realizarii lui deocamdata a inceput verificarea instalatiei electrice si aducerea ei in stadiu de functionalitate totala. mai am pentru tine ceva, niste scuturi pe sub masina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UCAZ Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Sambata ce a trecut am iesit cu masina SECTACOL !!!... masina s-a comportat exemplar, blocantii si-au facut treaba fara greseala cu alte cuvinte sunt ff multumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorin4x4 Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Pune neste poze sa vada si ochiul nostru cum mai arata agregatu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorin4x4 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Se pare ca din cele 2 nu a mai iesit nici unul :clb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 (edited) Re: Un nou patrol k160 reinventat! Se pare ca din cele 2 nu a mai iesit nici unul :clb Dorin, din fericire a iesit un MONSTER TRUCK, dar din pacate nimeni nu are timp de poze. MONSTER-ul tocmai ca a primit elicoidale si merge intr-un mare fel, dar trebuie rezolvata si partea juridica cu inmatricualrea sa mearga si pe drumurile publice :grin: In viitorul apropiat vedem ce decizie se va lua... 37" sau ramanem pe astea mici, de 35"? :ap Edited December 16, 2012 by Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Patrolul a iesit intr-un mare fel! :banana A fost f. mult de munca mai ales pe parte de tinichigerie. L.E. Vom pune poze cand vom avea acordul proprietarului! :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobrra Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Patrolul a iesit intr-un mare fel! :banana A fost f. mult de munca mai ales pe parte de tinichigerie. L.E. Vom pune poze cand vom avea acordul proprietarului! :grin: tinichigerie ?????? :old parca a fost facuta de partenerul lucica acum iar refacuta? chiar nu mai inteleg nimic :hl bag de seama ca pana la urma a reintrat pe mana buna ....:br spor la treaba carcotasilor !!! Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Re: Un nou patrol k160 reinventat! Hai sa lasam carcoteala si sa ne vedem de fiare :banana Ne straduim cu totii sa facem fiare... nu concureaza nimeni :wink: sper... Noroc ca mai sunt unii care stiu sa sudeze, nu sa puna ziare cu smoala peste table :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 (edited) Re: Un nou patrol k160 reinventat! tinichigerie ?????? :old parca a fost facuta de partenerul lucica acum iar refacuta? chiar nu mai inteleg nimic :hl bag de seama ca pana la urma a reintrat pe mana buna ....:br spor la treaba carcotasilor !!! Aia e! Proprietarul si-a dorit o masina fara cusur! Ce te pricepi? Edited December 16, 2012 by nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobrra Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 (edited) Re: Un nou patrol k160 reinventat! Aia e! Proprietarul si-a dorit o masina fara cusur! Ce te pricepi? :g felicitari Edited December 16, 2012 by cobrra Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 (edited) Re: Un nou patrol k160 reinventat! :tk si nu te mai baga in seama... Edited December 16, 2012 by nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts