sebasd Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012 Pff peste 5 LUNI primul termen....dureaza o vesnicie. Baga-le reclamatii la CSA , (comisia de supraveghere a asigurarilor) o poti face online linistit si concomitent la ANPC tot online.Cu cat au mai multe reclamatii risca sa si piarda licenta de asigurator si crede-ma ca nu vor asta.Incearca cel.putin nu ai ce pierde. La a mine a functionat. Cu certurile de rigoare fiindca am sunat la CSA sa intreb de reclamatia mea. Mi-a raspuns o doamna care incerca foarte suav si -mi spuna ca de ce fac reclamatie ca aceste companii de asigurari incearca sa ne ajute cand "avem un necaz". I-am replicat ca aceste companii sunt platite sa ne ajute atunci cand avem un necaz .S a- basicat atat de tare incat mi-a dat raspunsul la reclamatia exact dupa 29 zile si 23 de ore (termenul legal 30 zile ).Nesimtita nu mi-a spus decat ca nu am depus acte la dosar atat nimic sa ma indrume etc .Atunci am dedus eu ce trebuia si crede-ma ca mi-au platit dauna in 4 zile la cent si cu scuze pentru intarziere . Succesuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012 Acesta a fost primul pas pe care l-am facut, reclamatie la csa, am primit un un raspuns prin care sugereaza ca nu au competente sa se implice in relatia asigurat-asigurator in aceasta speta si ca instanta de judecata este singura care poate decide. Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012 Ce nesimtire ...is platiti din bugetul de stat sa ne apere drepturile.De acord ca nu il poate obliga sa plateasca dar il poate amenda cumva .Te poate consilia etc.. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012 Așa merge treaba in România Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate