Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012

hilux2009

Postări Recomandate

Re: Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012

Pff peste 5 LUNI primul termen....dureaza o vesnicie.

Baga-le reclamatii la CSA , (comisia de supraveghere a asigurarilor) o poti face online linistit si concomitent la ANPC tot online.Cu cat au mai multe reclamatii risca sa si piarda licenta de asigurator si crede-ma ca nu vor asta.Incearca cel.putin nu ai ce pierde.

La a mine a functionat. Cu certurile de rigoare fiindca am sunat la CSA sa intreb de reclamatia mea. Mi-a raspuns o doamna care incerca foarte suav si -mi spuna ca de ce fac reclamatie ca aceste companii de asigurari incearca sa ne ajute cand "avem un necaz". I-am replicat ca aceste companii sunt platite sa ne ajute atunci cand avem un necaz .S a- basicat atat de tare incat mi-a dat raspunsul la reclamatia exact dupa 29 zile si 23 de ore (termenul legal 30 zile ).Nesimtita nu mi-a spus decat ca nu am depus acte la dosar atat nimic sa ma indrume etc .Atunci am dedus eu ce trebuia si crede-ma ca mi-au platit dauna in 4 zile la cent si cu scuze pentru intarziere .

Succesuri!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Ajutor !!! Mi-au furat masina Toyota Hilux 04.04.2012

Acesta a fost primul pas pe care l-am facut, reclamatie la csa, am primit un un raspuns prin care sugereaza ca nu au competente sa se implice in relatia asigurat-asigurator in aceasta speta si ca instanta de judecata este singura care poate decide.

Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012.

Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare