alin_cip Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Buna Sunt posesorul a unui Pajero 2.5 td din 1994 . Azi am incercat sa dau jos senzori abs fata deoarece avea firele rupte. Am reusit cu cel din stanga iar cel din dreapta a fost mai incapatinat si s-a rupt (spart ), intrebarea mea este daca pot sa-l inlocuiesc cu un senzor de la alta masina ( ceva ce sa se potriveasca). Poate are cineva un senzor in plus si doreste sa-l vanda :wink: . Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted April 4, 2012 Share Posted April 4, 2012 Re: senzor ABS Te rog mai intai sa citesti regulamentul forumului si sa-l respecti, sa incepi cu o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page323 , iar apoi te rog sa scrii exact daca ai Pajero MK2 sau Sport, ca sa stiu unde sa-ti mut topicul. Multumesc, si astept prezentarea ca sa-ti pot da bun venit pe forum. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts