spiciu Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Salut! Am schimbat motorul cu un 300tdi si am schimbat si Cutia de viteze si Cutia de transfer,toate luate dupa un discovery1din 1997. Problema mare este vitezometrul ...la discovery este electronic iar la rrc este pe cablu. Aveti idee exista ptr RRC ceasuri de bord cu kilometraj electronic...? Pot sa fac modificare...?.am si ceasurile de la discovery. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Kilometraj range rover classic parerea mea e ca nu poti...eventual daca esti un as al electronicii si mai introduci si un (sl)ABS ECU de D2 care sa transmita semnalul la vitezometrul de D2... nu e impposibil dar e destul de greu de realizat, mai ales ca nu stiu daca senzorii de RRC au aceleasi capacitati ca si cei de D2 ca sa fie compatibili cu ECU-ul de D2...asta in considerentul in care RRC-ul tau e dotat cu ABS.... poate asta te convinge(e despre D2 din cartea tehnica): Speedometer The Self Levelling and Anti-Lock Brake System (SLABS) ECU provides the signal input for the road speed. The signal is at 8000 pulses per mile (1.6 kilometres). The instrument pack is connected from pin C0230-16 on a KG wire via splice joint A87 and header C0290 to pin C0504-3 on the SLABS ECU. The SLABS ECU sends a speed signal to the instrument pack via this connection. Cred ca e destul de relevant :wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Kilometraj range rover classic Scuze ptr intarziere... multumesc ptr informatii,dar din pacate nu sunt as in electronica si nici nu cunosc pe cineva....ramane sa aflu daca ceasurile de rrc montate dupa 1992 au cablu sau sunt electrice.... Sau daca se poate face modificare in Cutia de transfer... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi ionescu Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Kilometraj range rover classic Am eu un rrc cu vitezometrul electronic si mai am un bord cu ceasuri la fel dar fara cititorul din cutie(reductor), deci exista si cu vitezometru electronic ,dar se poate monta in loc la traductorul electronic vechiul cablu de la cel mecanic trebuie doar sa scoti traductorul si in acelas loc iti intra cablul de vitezometru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Mai 1, 2012 Autor Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Kilometraj range rover classic Multumesc! Scuze ptr intarziere...acum am vazut mesajul.abia astept sa il fac.multumesc inca odata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spiciu Postat Mai 10, 2012 Autor Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: Kilometraj range rover classic S-a rezolvat :banana .multumesc frumos ptr sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate