gusteru Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 o intrebare pentru cunoscatori: un pajero lung, 5 usi, din 2006, automat, fara nici o0 zgarietura, diesel, merita 8000 euro? eu habar nu am cu ce se maninca japonezele si cum sefu vrea sa scape de a lui ca tot sta degeaba, parca ma roade. de mentionat ca n-a iesit de pe asfalt ( unde dracu un NL?!) multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: pajero Una similara cu asta, pe mobile.de, cu cat se vinde ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: pajero Cati KM are la bord ? Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: pajero Una similara cu asta, pe mobile.de, cu cat se vinde ? Am gasit unul scurt (3 usi), automat, cu 190.000 KM, diesel, din 10/2006 cu 9.900 €. Nu am vazut nici-un pret mai mic de 8500 € (mentionez ca m-am uitat doar pe primele 2 pagini). Eu zic ca merita... Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: pajero nu stiu citi km are, ma uit maine. eu intrebam daca e ceva de masina ca intretinere, cum se comporta pe coclauri. ca pret sint sigur ca va disparea rapid cind o va face publica. asta e un pret la care o putem lua noi in companie sau vreunul din prieteni/ familie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: pajero ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61672-Mitsu-pajero-3.2did&highlight=pajero+2006... Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: pajero Daca masina e in mintile ei MERITA fara nici un dubiu, eu n-as da-o cu atat pe a mea din 2002... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamyaah Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: pajero Pretul la o astfel de masina trece lejer de 10.000 euro, evident daca este in regula si nu are probleme (pompa injectie, pompa abs etc) Da-i blanaaaaaa, ca trece! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: pajero o intrebare pentru cunoscatori: un pajero lung, 5 usi, din 2006, automat, fara nici o0 zgarietura, diesel, merita 8000 euro? eu habar nu am cu ce se maninca japonezele si cum sefu vrea sa scape de a lui ca tot sta degeaba, parca ma roade. de mentionat ca n-a iesit de pe asfalt ( unde dracu un NL?!) multam cumpara repede masina la acel pret,dar poate pui si ceva :ft sa o vedem si noi. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: pajero Vezi si cit costa asigurarea si impozitul pentru ea in NL ca in RO e cam trist impozitul pentru o astfel de masina, cam 1000 de epuro. Banuiesc ca acolo e ceva mai greu s-o faci bulgaroaica sau autoutilitara:grin: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cctehnic Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Re: pajero merita cu siguranta, dar e un pret sensibil de aproape de o masina cu probleme, adica mi se pare ca e prea bine sa fie adevarat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate