Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum scapati de mahmureala?

Roskat

Postări Recomandate

Re: Cum scapati de mahmureala?

Ce subiect tare!!! Pe tema asta sunt multe de discutat. Acum vreo doua saptamani am pus-o si eu tare de tot.

Vreo doua zile n-am fost bun de nimic. Remediu? Cui pe cui se scoate. Bere bauta incet si in timp te scoate din grozavia de mahmureala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-a mai lasat durerea de cap dar tot imi e greu sa invart volanul fara servo de la suzy :old

Am mai cautat pe net si deshidratarea e inamicul nr. 1

Deci multa apa dupa ce te trezesti sau si mai bine o bei inainte sa te culci.

Vreau totusi sa aud si alte leacuri de la cei "trecuti prin viata".

Go big or go home.
Link spre comentariu

De mahmureala sufera numai "amatorii" de alcool. "Profesionistii" stiu de ce.

Ca remediu, scaldatul in mare, lac, dar cu asistenta in caz ca te ineci. Cred ca merge si dus rece.

Link spre comentariu

Reteta mea : o Berocca dimineata (complex de B-uri,cu vit. C,calciu si magneziu - alcoolul te saraceste de B-uri,de aia esti leguma) si dupa,daca programul permite,bere rece - prima e mai grea,urmatoarele te fac sa uiti cat de rau iti era!

Asta cu Berocca nu e vrajeala,am vandut vitaminele astea vreo 5 ani,cu exclusivitate,pe cand lucram la o mare firma importatoare de medicamente acum multi ani si oamenii ne-au convins cand la training-ul de lansare al acestui produs,dupa o betie crancena,dimineata ne-au dat cate o pastila-minune care ne-a pus pe picioare - a fost un succes produsul respectiv,nici producatorul nu s-a asteptat la asemenea vanzari in Romania.

Mie nu-mi lipseste asa ceva.

Fostul meu coleg si prieten din vremurile alea,Florin Ghimis (ca tot ne-am intalnit aici pe forum),poate sa confirme!

:ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

4-5 aspirine cu un paar mare de apa inainte de culcare si inca atatea cand te trezesti

ar fi bine sa si mananci inainte de culcare...dar de obicei nu mai poti sa tii lingura si sa si nimeresti gaura

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Si alta,mai naturista,din experienta mea de barman de Regie:

-pui in blender un pumn de gheata,jumatate de litru de lapte,o banana,trei linguri de miere si un praf de scortisoara,le mixezi bine si il bei repede,sa simti acele de gheata ca daca se incalzeste efectul e compromis.

Sau variante:

-shot tequilla (de preferat 1 sau 2),neaparat cu lime,nu cu lamaie si evident sare;daca barmanul e bun nici o margherita nu e de lepadat - daca nu stie sa o faca,ramaneti la shot.:grin:

-mojito - preferatul meu -eu il fac cu rom Havana,lime cand am si marele secret e menta din curte,aia de la Metro e vax (probabil e si meritul cainelui :ha:) - combinatia asta merge bine si in timpul betiei cu whisky,te tine relativ fresh pana la final si mai are si avantajul ca e mult mai sanatoasa decat Redbull-ul pe care amatorii il combina cu tariile iar a doua zi tremura ca frunza-n vant.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Eu, la baute mai serioase folosesc RU21 si isi fac treba foarte bine. Si multa apa. Daca ma mai trezesc sa merg la wc, mai beau un pahar (de APA).

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Acum, medical vorbind, in ce consta mahmureala?

Introducerea unei cantitati apreciabile de alcool in corp solicita la maxim uzina chimica (ficatul) pentru a fi metabolizata, adica acest alcool sa fie redus la apa si dioxid de carbon.Se produc reactii de oxidoreducere care consuma foarte mult oxigen.Primul tesut care sufera din cauza lipsei oxigen este tesutul nervos de unde si efectele betiei.

Toate remediile care cresc fluxul sanguin cerebral si cresc aportul de oxigen in celula nervoasa te ajuta sa scapi de mahmureala.Printre aceste remedii: cafeaua, hidratarea corespunzatoare, miscarea in aer rece, vitaminizarea.

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Mie de fiecare data mi-a trecut starea asta dupa ce am luat o pastila sau doua de MIG400.

Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994

Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994

Link spre comentariu

"Un prieten de-al meu" a baut peste masura (mult peste masura) si deh... dupa un somn bun s-a trezit mai viu ca niciodata.

Am cunoscut si eu tipi care machesc mult si a doua zi nu au nimic. Dar cred ca vorba lui @stane, totul tine de experienta :ha:

Link spre comentariu

aia cu aspirina am incercat-o de o gramada de ori si de fiecare data a dat rezultate.

ideea e sa iei una sau doua dupa care sa mai tragi un pui de somn macar de 2 ore si esti fresh...

Link spre comentariu

pastile=placebo

Mai conteaza ca e placebo daca iti trec durerile facerii? :2dr

Eu, la baute mai serioase folosesc RU21 si isi fac treba foarte bine. Si multa apa. Daca ma mai trezesc sa merg la wc, mai beau un pahar (de APA).

Pastila RU21 chiar isi face treaba ?

Am cunoscut si eu tipi care machesc mult si a doua zi nu au nimic. Dar cred ca vorba lui @stane, totul tine de experienta :ha:

Mda, am si eu prieteni din astia :uameni

Go big or go home.
Link spre comentariu

Ma asteptam la un sfat gen ''aah cu zeama de varza''.Eu am mai scapat de mahmureli cu lapte rece,mere,citrice sau fresh din ele iar ca pastile ma impac cu upsarinul (pentru durerea de cap) apa multa daca o poti bea si neaparat ceva somn.Depinde si ce bei pe mine ultima oara m-au daramat la stomac si ficat 3 beri nefiltrate la halba am bolit doua zile probabil era veche.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Berea da cea mai rea mahmureala, leaga molecula de alcool de o dextrina care se tot plimba prin sange intarziind metabolizarea ei.Atentie mare la alcooltest! Doua-trei shlucuri de tarie dispar dupa cateva ore.O bere iese la alcooltest si dupa sase ore.

Link spre comentariu

Daca noaptea a fost lunga cum sa mai fie stomacul gol? Eventual daca te-ai certat cu papucii.

Anyway, cand esti mahmur, nu se mai poate pune problema mancarii, poate pe tub.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare