Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum scapati de mahmureala?

Roskat

Postări Recomandate

Re: Cum scapati de mahmureala?

Eu sustin solutia a doi ante-tastatori, iaurt, minim 500ml.

Nu stiu explicatia, dar a mers de fiecare data. Orice fel de iaurt, inclusiv de fructe.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai mai puteti sa mancati a doua zi dupa o bauta tare? Ca eu nu vreau sa vad mancarea in fata toata ziua.

Eu daca nu manac,simt ca mor;trei zile ma tine mahmureala si starea asta nasoala;de aceia se intampla asa de rar sa ma 'scap'la ea (la mahmureala):ha:

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

...ideea de baza e sa nu amesteci bauturile distilate cu cele fermentate,e bine sa "alimentezi" cu acelasi combustibil:2dr ,dar ca sa bei trebuie sa ai si ceva "strat" in burta(o sunca afumata),ca daca nu din cateva paharele o iei pe aratura.

Am prieteni care zic ca ei "nu pot manca pe burta goala"...si cand incepi sa bei cu ei,cand tie abia incepe sa se traga "soclul"...deja nu mai ai cu cine ...si mai e si vorba aia : campionii doar la capat se intalnesc:ha:

Remediile mele impotriva mahmurelii sunt: lapte batut rece,zeama de varza,fresh de lamaie,zeama de muraturi,castrveti si gogosari murati,bineanteles ciorba de burta,afumatura..,30-50 de picaturi de tinctura de propolis intr-un paharel de apa rece(tata are stupi,dar daca mai bei in urmatoarele ore ceva,astepti vreo 2 ore cu cheia in mana pana vine si usa de la apartamentul tau),vreo 2-3 beri la halba(sa fie aburita),...,dar evita mahmureala...,ramai beat:ha:

Eu unul daca dupa o noapte de lupte crancene beau apa a doua zi...sunt mai "lemne" .....

Mai asteptam sugestii....pana atunci Hai Noroc! si Paste Fericit!!

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Sfatul doctorului (sfat ce provine din studiu temeinic si indelungi experimentari):

Mult mai usor sa previi decat sa tratezi. Metoda este simpla si s-a mai spus: doua aspirine, cel mai bine inainte de primul pahar, dar nici dupa ultimul, inainte de culcare nu e tarziu, daca ai uitat.

Scad riscul urmatoarele masuri:

mancare suficienta - nu beti "pe stomacul gol" decat aperitivele

nu combinati mai mult de doua bauturi. Intai taria, nu reveniti la ea daca a-ti (ati)abandonat-o

evitati bauturile indulcite gen lichioruri, sau consumati in cantitate mica, la aperitiv sau desert (Nu include Jägermeister, care se poate consuma in orice cantitate :grin:)

daca se bea tarie, este foarte importanta hidratarea suplimentara cu apa plata, sucuri etc

dormiti suficient dupa.

Daca totusi apare mahmureala, desi daca se iau toate masurile de mai sus, nu vad cum ar putea:

daca nu ai nimic important de facut, bea apa multa, si culca-te la loc macar o ora

daca ai ceva important de facut: nasol, cafea, aspirina, lichide multe, rezolva treaba si culca-te repede.

Va doresc experimentare placuta si sarbatori fericite! :dr

LE: recomandarea de mancare suficienta include si calitatea. Nu beti si mancati mancare grasa in conform traditiei (slana, sunca caltabos samd) Grasimile stimuleaza secretia pancreatica si biliara si creaza disconfort extraordinar, greturi, varsaturi, plus ca favorizeaza aparitia unor boli grave, uneori letale gen "pancreatita acuta". Gratarul, branzeturile, fructe, pestele, legumele sunt mai bune...

Editat de Astral
vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

Pai cum dumnezeu sa iau o aspirina inainte , ce eu ma fac pulbere intentionat ? Asa rezulta din ecuatia respectiva

Eu rezolv problema cu cola si ceva somn dar imi ia jumatate de zi treaba asta si nu siu cum naiba ma impachetez mai mereu duminica seara

Link spre comentariu

Pai cum dumnezeu sa iau o aspirina inainte , ce eu ma fac pulbere intentionat ? Asa rezulta din ecuatia respectiva

Sa spunem atunci ca "daca crezi ca exista riscul de a te face pulbere"

Si atentie nu o aspirina - doua aspirine.

vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare