bogthebat Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 @Semaca: Am auzit ca, in loc de gaz exista instalatie muuuuuuult mai mica, care se monteaza pe motor, si care reduce consumul de benzina. Iti zic asta, pentru ca, pana acum masinile pe benzina mi se pareau prohibitive, din punct de vedere al consumului, dar, de cand am auzit de acel sistem, am inceput sa-mi caut si motoare "nesimntite" (4.0, 5.2, 5.8, samd) . "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? pai..despre ce instalatie ar fi vorba? mai am neste magnetei care se pare ca ar scadea consumul si ar mari puterea...eu putere am...consum mai mic as vrea. Gazul ar fi bun pentru drumuri lungi, pentru la iarna drumuri mai scurte...etc. Cristiblondu' are pe jeep-ul lui si e foarte multumit de consum! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? .... Magnetii sunt pentru a "centra" fluxul de combustibil pe injectoare (alineaza moleculele de fluid)- bun si aia- . Eu am gasit o instalatie care produce hidrogen si il amesteca cu cobustibilul din rezervor (gaz, benzina, motorina.). Deocamdata sunt numai cateva bucati in tara, dar de indata ce aflu mai multe, te tin la curent - daca vrei:h5- "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? Despre instalatia de hidrogen nu am inca o parere caci nu am apucat sa citesc teoria, dar despre magneti va spun cu parere de rau ca sunt bullshit. S-a si discutat pe un thread pe care nu il regasesc atat despre magneti cat si despre nu mai stiu ce dispozitiv turbionar. Deci daca nu ati dat deja banii, pastrati-i :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? @watcher: de ce nu e bun magnetul? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? Google "magnet fuel consumption hoax" :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? semaca, daca pui magnetei de-aia o sa-ti consume jeepu ca loganul. evident, e o tehnologie super-meseriasa complet inaccesibila producatorilor (jeep, logan, matiz). Pe mine ma distreaza fabulos asta cu magneteii, mai ales ca stiu o gramada care-si pun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? Aha.... Eu am un amic care il aree montat pe masina... Mazda Tribute 3,0 benzina... El zice ca acum, dupa montarea "magnetilor" consuma mai putin... O fi placebo, n-o fi..... PS. Eventual hai sa deschidem un topic separat ca-i stricam omului topicu`:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? semaca, daca pui magnetei de-aia o sa-ti consume jeepu ca loganul. evident, e o tehnologie super-meseriasa complet inaccesibila producatorilor (jeep, logan, matiz). Pe mine ma distreaza fabulos asta cu magneteii, mai ales ca stiu o gramada care-si pun... Daaaaaaaaaaaaaa clar asa e. Clar e in interesul lui GM sa scoata motoare care consuma cat loganul..... (ca sunt competitori) Exact ca si interesul lui BP sa scoata motorul fara ungere. Cum era vorba aia: la marketing si la fotbal se pricep toti:hw "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marga1 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 (editat) Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el ??? felicitari pt ciuruki, mult noroi sub roti! in legatura cu micuta instalatie pe hidrogen, din ce am vazut, nu e chiar asa de greu, apa e disociata in hidrogen si oxigen in prezenta curentului electric din baterie doar ca randamentul instalatiei e mult prea mic si nu s-ar simti diferenta. uite un tip care imi aduce aminte de un profesor de-al meu de matematica din liceu, nu avea treaba cu felul cum arata dar stia matematica. el demonstreaza ca nu e eficienta instalatia, trebuie sa aveti rabdare 1 minut pana termina sa isi faca clatite :ha:, vorbesc serios si inca unu http://www.youtube.com/watch?v=8zX2pHg-2_I&feature=related treaba ar fi posibila dar e putin mai complicata dar trebuie sa faci rost de un generator de hidrogen care sa mearga ""gratis"" adica panouri solare sau energie eoliana, cu astfel de surse de energie s-ar putea produce hidrogen care la randul lui sa fie ars in motorul masinii, iar modalitatea de stocare a hidogenului nu ne este accesibila cel putin pentru noi: http://www.physicsforums.com/showthread.php?t=320107 jack nicholson a folosit aceasta tehnologie in anii '70 dar in film nu este precizat nimic despre butelii si modalitatea de stocare a hidrogenului, la fel ca si acetilena care banuiesc ca toata lumea o cunoaste, daca e stocata in cilindrii aia mari, in interior cilindrii contin azbest impregnat cu acetona, pentru ca acetilena sa poata fi stocata la presiunea respectiva ca sa nu explodeze. in cazul hidrogenului azbestul trebuie inlocuit cu deuterura de litiu 6 (Li6D) iar materialul asta nu ne e accesibil Editat Martie 16, 2011 de Astral daihatsu rocky 2800cc normal aspirat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? :ha: Tare asta cu "magnetzeii" ... Poti sa-i pui tichie de margaritar, fular de rapidist sau chiar si tuica in rezervor ca tot atat va consuma ...Vrei sa consume mai putin, minim ... tine-o in parcare! :y Consum foarte mic garantat ...Am probat secvential si pe masinile mele si ...chiar merge ... :top consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: Mi-am luat ciuruki...ce sa fac cu el??? pai..despre ce instalatie ar fi vorba? mai am neste magnetei care se pare ca ar scadea consumul si ar mari puterea...eu putere am...consum mai mic as vrea. Gazul ar fi bun pentru drumuri lungi, pentru la iarna drumuri mai scurte...etc. Cristiblondu' are pe jeep-ul lui si e foarte multumit de consum! Performanta cu consum mic nu se poate sau ....dragoste cu de-a sila nu se face ...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate