Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jante furate

cipri778

Postări Recomandate

Nu doresc sa ma bag peste postul colegului si nici sa deschid un topic nou pentru atat dar si eu fiind din Timisoara rog colegii din zona daca au vazut sau vor observa pe vreo masina jantele din poza sa ma anunte.

Multumesc si scuze din nou ca am intervenit si eu pe aici ca musca in lapte.

Poate avem noroc astfel, ca nu ma bazez deloc pe Pol.

DSC_0011.thumb.jpg.ff6050a91945245dbf1a253cc87a3da8.jpg

don't worry, be happy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jante furate

Nu mi-au fost furate recent ci anul trecut. Am postat aici in speranta ca poate le-a vazut cineva intre timp. Pe Politie nu ma bazez deloc pentru ca le-am si indicat cine mi le-a furat (niste colorati care stau la vreo 5 case distanta, au venit la "curatat" curtea de fier vechi si au gasit si altceva pe acolo) si nici nu s-au sinchisit sa mearga sa ii intrebe ceva. Aa, in schimb sectoristul a vazut ca am popi metalici in curte si mi-a spus ca sigur vor veni in viitor sa ii fure si pe aia si mai bine sa ii duc la el acasa unde is in siguranta ......

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Re: Jante furate

in schimb sectoristul a vazut ca am popi metalici in curte si mi-a spus ca sigur vor veni in viitor sa ii fure si pe aia si mai bine sa ii duc la el acasa unde is in siguranta ......

mhooaaa,ce raspuns ii dadeam.....incredibil !! chiar asa pe fata :uameni

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare