Sir. Kid Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Saluti din nou, A venit momentul sa primeasca o statie de emisie receptie si vreau sa va cer sfatul pentur ca nu ma pricep: Ma intereseaza: sa fie fixa si nu mobila sa fie ok pentur comunicare de tip casual sa fie fiabila modelele la care ma uit sunt: Alan 100 Plus Cobra 19dx IV EU pe care o recomandati? ce antena sa folosesc? cateva pareri va rog? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU In primul, statiile se impart in portabile si mobile. Alea portabile sunt cele pe care le tii in mana cu totul, iar cele mobile sunt cele care se fixeaza pe masina si la care vorbesti prin microfonul atasat cu un cablu flexibil. Am un coleg care si-a cumparat Cobra din supermarket, cu tot cu antena cu talpa magnetica.....a pus-o pe masina si fara nici o calibrare sau ajustare vorbeste si este auzit foarte bine......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 17, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU poate stie cineva ce avantaje si ce dezavantaje are fiecare model! Multumesc Astral pentru parere si ajutor! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LiviuIonut Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU Eu tot pe Cobra as merge. Sunt rezistente si...durabila,totusi fata de midland In trafic daca ii feresti pe altii te feresti pe tine...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU eu am un sarpe in masina cuplata cu un Sirio megawatt 4000....face o treaba excelenta....de doi ani :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU Cobra, ca si Midland, produc ambele categorii de statii. Si ieftine, dar limitate ca rezistenta si performante, si modele mai fiabile si mai performante, dar la alte preturi fata de prima categorie. E greu sa recomanzi cuiva intre Cobra si Midland. Singurul criteriu pentru care as alege midland ar fi partea de service. E mai bine reprezentat in tara. Editat Septembrie 7, 2012 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU Rolul meu este sa pastrez putina ordine in aceasta sectiune. Nu vreau, si nu e cazul sa lungim discutia asta aici. Revenim la comparatia dintre cele doua modele din titlu, si ne oprim aici, chiar daca nu iti pot da intr-u totul dreptate. Mai ales, tinand cont de faptul ca m-am jucat si am avut pe masa toate modelele enumerate de tine, mai putin MAAS-ul. Putem deschide un topic separat, daca vrei, despre statiile sub 400 Ron. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminXP Postat Octombrie 18, 2012 Partajează Postat Octombrie 18, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU Considera-le identice aceste 2 modele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU alan 100 plus adic amidland mica si fiabila excelenta si iti faci treaba cu ea foarte bine,daca vrei sa o gadili putin suporta inclusiv mici modificari facute de profesionisti . ma pronunt despre ea pentru ca o cunosc,despre cobra nu o cunosc dar ma feresc sa cumpar statie de la supermarket. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU ......... ma pronunt despre ea pentru ca o cunosc,despre cobra nu o cunosc dar ma feresc sa cumpar statie de la supermarket. :) .....Sigura diferenta fiind aceea ca din supermarket o iei sensibil mai ieftin...... Modelul asta de Cobra il au doua persoane pe care le cunosc, Marius Turagmes si un coleg de serviciu si in ambele cazuri, au pus statia in masina, antena cu talpa magnetica din pachet pe capota si da-i si vorbeste bine merci ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavian Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU Cu orice alta statie se putea face acelasi lucru... probabil antena e precalibrata, iar daca nu e, la cei 4w ai statiei nu-i mare bai, nu se ard finalii. Cobra are in plus fata de Alan 100 RF-Gain reglabil, care poate insemna mult cand e propagare. Dar daca ma gandesc ca in Polonia Cobra 19DX a fost retrasa de pe piata (polonezii fiind mult inaintea noastra la capitolul CB), parca dintre cele 2 as alege Alan-ul, e o statie ok (bineinteles, pentru entry-level). In plus, Alanul e o idee mai ieftin. Nissan Patrol Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate