Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Midland 100 Plus versus Cobra 19dx IV EU

Sir. Kid

Postări Recomandate

Saluti din nou,

A venit momentul sa primeasca o statie de emisie receptie si vreau sa va cer sfatul pentur ca nu ma pricep:

Ma intereseaza:

sa fie fixa si nu mobila

sa fie ok pentur comunicare de tip casual

sa fie fiabila

modelele la care ma uit sunt:

Alan 100 Plus

Cobra 19dx IV EU

pe care o recomandati? ce antena sa folosesc? cateva pareri va rog?

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Midland 100 Plus vs Cobra 19dx IV EU

In primul, statiile se impart in portabile si mobile.

Alea portabile sunt cele pe care le tii in mana cu totul, iar cele mobile sunt cele care se fixeaza pe masina si la care vorbesti prin microfonul atasat cu un cablu flexibil.

Am un coleg care si-a cumparat Cobra din supermarket, cu tot cu antena cu talpa magnetica.....a pus-o pe masina si fara nici o calibrare sau ajustare vorbeste si este auzit foarte bine.........

Link spre comentariu

poate stie cineva ce avantaje si ce dezavantaje are fiecare model!

Multumesc Astral pentru parere si ajutor!

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Cobra, ca si Midland, produc ambele categorii de statii. Si ieftine, dar limitate ca rezistenta si performante, si modele mai fiabile si mai performante, dar la alte preturi fata de prima categorie.

E greu sa recomanzi cuiva intre Cobra si Midland. Singurul criteriu pentru care as alege midland ar fi partea de service. E mai bine reprezentat in tara.

Editat de atar
"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Rolul meu este sa pastrez putina ordine in aceasta sectiune.

Nu vreau, si nu e cazul sa lungim discutia asta aici.

Revenim la comparatia dintre cele doua modele din titlu, si ne oprim aici, chiar daca nu iti pot da intr-u totul dreptate. Mai ales, tinand cont de faptul ca m-am jucat si am avut pe masa toate modelele enumerate de tine, mai putin MAAS-ul.

Putem deschide un topic separat, daca vrei, despre statiile sub 400 Ron.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

alan 100 plus adic amidland mica si fiabila excelenta si iti faci treaba cu ea foarte bine,daca vrei sa o gadili putin suporta inclusiv mici modificari facute de profesionisti .

ma pronunt despre ea pentru ca o cunosc,despre cobra nu o cunosc dar ma feresc sa cumpar statie de la supermarket. :)

Link spre comentariu

.........

ma pronunt despre ea pentru ca o cunosc,despre cobra nu o cunosc dar ma feresc sa cumpar statie de la supermarket. :)

.....Sigura diferenta fiind aceea ca din supermarket o iei sensibil mai ieftin......

Modelul asta de Cobra il au doua persoane pe care le cunosc, Marius Turagmes si un coleg de serviciu si in ambele cazuri, au pus statia in masina, antena cu talpa magnetica din pachet pe capota si da-i si vorbeste bine merci !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cu orice alta statie se putea face acelasi lucru... probabil antena e precalibrata, iar daca nu e, la cei 4w ai statiei nu-i mare bai, nu se ard finalii. Cobra are in plus fata de Alan 100 RF-Gain reglabil, care poate insemna mult cand e propagare. Dar daca ma gandesc ca in Polonia Cobra 19DX a fost retrasa de pe piata (polonezii fiind mult inaintea noastra la capitolul CB), parca dintre cele 2 as alege Alan-ul, e o statie ok (bineinteles, pentru entry-level). In plus, Alanul e o idee mai ieftin.

Nissan Patrol Y61
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare