vstef_is Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Informatiile referitoare la acest eveniment au fost centralizate la urmatoarea locatie http://www.club4x4.ro/primavara Cei care doresc, se pot inscrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Aveti mai jos tarifele de cazare si masa : - cazare - pret redus in urma negocierii la 140 Ron camera dubla;exista camere cu pat matrimonial sau cu doua paturi - pranz normal - 33 Ron / persoana - cina normala - 33 Ron / persoana - mic dejun - 20 Ron / persoana Taxa de participare este de 170 Ron / persoana si include : - Cina festiva - 70 Ron / persoana - aperitiv, mix grill ( mici, carnaciori, ceafa, pulpe pui dezosate, pastrama ), garnitura, salata, desert + tuica + palinca + vin la carafa - tricou eveniment - ecuson nominal - 2 autocolante model nou ( fluorescente ) - fotograf profesionist pe tot parcursul evenimentului + DVD-ul intalnirii + taxele de trimitere prin posta - cheltuieli legate de marcarea si amenajarea prealabila a traseelor + combustibil masini - cheltuieli legate de plata amenajatorilor si arbitrilor traseelor ( altii in afara de organizatori ) - cheltuieli organizatorice ( banner eveniment, diplome, premii etc.) - masini de asistenta pe trasee Taxa de participare se plateste la inregistrare. Mentionam ca organizatorii din partea CLUB 4x4 nu beneficiaza de regim preferential, ei isi platesc taxa de participare, cazare , masa etc. la fel ca oricare alt participant. @Mugur Pentru a fi mai sigur de sumele ce trebuiesc alocate acestui eveniment, te rog sa ma lamuresti daca la cazare si masa este vorba de : -- 140 Ron cazare per camera dubla pe noapte sau pe cel 3 nopti ale evenimentului iar la taxa de participare spui ca este inclus si combustibil : -- este vorba de aducerea combustibilului la locul de desfasurare si fiecare cumpara cat are nevoie, sau este gandita o cantitate de combustibil fixa din partea organizatorilor (daca este asa, atunci trebuie mentionat in formularul de inscriere si tipul de combustibil folosit de fiecare) Multumesc mult si astept vesti most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Combustibilul cred ca se refera la cel pe care l-au cheltuit pentru marcare si nu numai, pentru masinile de asistenta, etc. Daca era vorba de combustibil pentru NOI atunci sigur trebuia precizat tipul, in formular. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 6, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Aveti mai jos tarifele de cazare si masa : - cazare - pret redus in urma negocierii la 140 Ron camera dubla;exista camere cu pat matrimonial sau cu doua paturi - pranz normal - 33 Ron / persoana - cina normala - 33 Ron / persoana - mic dejun - 20 Ron / persoana Taxa de participare este de 170 Ron / persoana si include : - Cina festiva - 70 Ron / persoana - aperitiv, mix grill ( mici, carnaciori, ceafa, pulpe pui dezosate, pastrama ), garnitura, salata, desert + tuica + palinca + vin la carafa - tricou eveniment - ecuson nominal - 2 autocolante model nou ( fluorescente ) - fotograf profesionist pe tot parcursul evenimentului + DVD-ul intalnirii + taxele de trimitere prin posta - cheltuieli legate de marcarea si amenajarea prealabila a traseelor + combustibil masini - cheltuieli legate de plata amenajatorilor si arbitrilor traseelor ( altii in afara de organizatori ) - cheltuieli organizatorice ( banner eveniment, diplome, premii etc.) - masini de asistenta pe trasee Taxa de participare se plateste la inregistrare. Mentionam ca organizatorii din partea CLUB 4x4 nu beneficiaza de regim preferential, ei isi platesc taxa de participare, cazare , masa etc. la fel ca oricare alt participant. @Mugur Pentru a fi mai sigur de sumele ce trebuiesc alocate acestui eveniment, te rog sa ma lamuresti daca la cazare si masa este vorba de : -- 140 Ron cazare per camera dubla pe noapte sau pe cel 3 nopti ale evenimentului iar la taxa de participare spui ca este inclus si combustibil : -- este vorba de aducerea combustibilului la locul de desfasurare si fiecare cumpara cat are nevoie, sau este gandita o cantitate de combustibil fixa din partea organizatorilor (daca este asa, atunci trebuie mentionat in formularul de inscriere si tipul de combustibil folosit de fiecare) Multumesc mult si astept vesti In nici un caz nu e vorba de combustibilul participantilor ci de combustibilul pe care il dam celor care vin sa ne ajute la marcarea treseeleor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Precizari : -140 ron este cazarea pe camera pentru o singura noapte; imi cer scuze ca nu am facut aceasta precizare, dar am crezut ca a inteles toata lumea care este standardul acolo, am pus si poze relevante... -carburantul care intra in taxa de participare este cel folosit de masinile celor care ne ajuta la amenajare, pentru pregatirea traseelor, inainte de derularea evenimentului... -probabil unii dintre dumneavoastra vin pentru prima data la un asfel de eveniment si nu stiti exact ce se intampla ; in mare este total diferit de o iesire prieteneasca de sfarsit de saptamana intre prieteni, unde cineva mai priceput sau cunoscator ii ghideaza pe ceilalti pe trasee -aici este un eveniment de amploare care implica un alt tip de organizare, logistica, know how etc. -traseele sunt impartite pe categorii de abilitate a pilotului si a dotarilor masinii, sunt parcurse, efectuate, amenajate si marcate in prealabil pentru a va putea ghida pe ele. -toate acestea implica niste eforturi care se realizeaza inainte pentru desfasurarea in bune conditii , fara incidente nedorite a evenimentului. -noi am facut tot posibilul ca aceasta taxa sa fie cat mai mica, am negociat in favoarea dumneavoastra tarifele de cazare si masa, am obtinut facilitati si am implicat persoane dispuse sa ajute voluntar -trebuie sa intelegeti ca intalnirile la nivel national ale CLUB 4X4 sunt bianuale si dorim sa aiba un anumit standard Va multumim de intelegere, Mugur... :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 nenea max sau mugur daca vin sinbata si duminica ca sint de munca si am sa fac schimb de tura cu colegu ,,se poate lua o noapte de cazare.cu toate ca sint singur si nu ma bag in teren.decit sa stau la un sprit ? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Micul dejun e inclus in cazare? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Micul dejun e inclus in cazare? @cfantana Nu, nu este inclus in cazare, iar pretul este mentionat, in detaliile date de mugur, a fi "20 Ron pt un mic dejun normal". Per total se ajunge la ceva mai mult de 900 Ron pt 2 pers pt tot evenimentul, fara a pune la socoteala combustibilul. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 :hi am vrea sa veim si noi la intalnirea aceasta dar noi avem un suzuki samurai simplu fara modificari,fara teratrip ,fara troliu ... se poate veni si asa ? ************************************************************************** Va asteptam !... :W :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 7, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 :hi am vrea sa veim si noi la intalnirea aceasta dar noi avem un suzuki samurai simplu fara modificari,fara teratrip ,fara troliu ... se poate veni si asa ? Va fi si traseu open pentru masini nepreparate. Orientarea se face cu marcaje pe traseu nu cu road book deci nu e nevoie de teratrip. Totusi masina sa fie 4x4 si cu nu cu anvelope Michael Shumacher :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Bine mai Maxule ce rau ti-am facut eu tie ? :p Acum cind am buget de austeritate ma pui sa ma si incalt. Bine las ca te tin eu minte si te bag sub masa ! :x www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Sorine, eu zic ca te vei descurca fara probleme sau cu mici probleme... :roll: 8) :grin: Max se refera la cei cu slick-uri... :bean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Va fi si traseu open pentru masini nepreparate. Orientarea se face cu marcaje pe traseu nu cu road book deci nu e nevoie de teratrip. Totusi masina sa fie 4x4 si cu nu cu anvelope Michael Shumacher :mrgreen: OK, dar sper ca o masina de asistenta o sa fie cu noi, noi astia mai neexperimentati avem si bunul talent de a ne noroi mai rau decat e cazul. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Va fi si traseu open pentru masini nepreparate. Orientarea se face cu marcaje pe traseu nu cu road book deci nu e nevoie de teratrip. Totusi masina sa fie 4x4 si cu nu cu anvelope Michael Shumacher :mrgreen: OK, dar sper ca o masina de asistenta o sa fie cu noi, noi astia mai neexperimentati avem si bunul talent de a ne noroi mai rau decat e cazul. Lasa dragul meu ca o sa fie premiata si cea mai murdara masina :ha: Da' aici te iau fara drept de apel :banana Lasand gluma: te asigur ca nu a ramas nimeni abandonat. Asta o spun si din experienta personala. Inca le multumesc celor care s-au intors dupa mine anul trecut (Gepetto) si m-au asteptat sa revin in coloana (toti ceilalti a caror enumerare ar fi prea lunga) :tk Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Vin si eu! O sa fac naveta la Moeciu unde am famelia dar asta e. Scot M-ul la noroi! Sper sa reusesc sa-i fac coviltirul pina atunci! Ma duc la bin Tzuparu sa-i fac curat prin curte! :tk Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 8, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Va fi si traseu open pentru masini nepreparate. Orientarea se face cu marcaje pe traseu nu cu road book deci nu e nevoie de teratrip. Totusi masina sa fie 4x4 si cu nu cu anvelope Michael Shumacher :mrgreen: OK, dar sper ca o masina de asistenta o sa fie cu noi, noi astia mai neexperimentati avem si bunul talent de a ne noroi mai rau decat e cazul. Eu voi fi masina de asistenta. Cu Toyota Landcruiser nu cu Pickup-ul rosu. :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator niko Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 buna , cred ca venim si noi de la sighisoara ,cu cateva masini dintre care numai a noastra nu e preparata ,gume bune are ca face treaba in padure dar cam atat ............. cateva poze si filmulete de la iesirile din fiecare weekend de la noi de la sighisoara pe http://www.donleone.ro/forum sectiunea timp liber,uitati va e frumos multumesc :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 8, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 buna , cred ca venim si noi de la sighisoara ,cu cateva masini dintre care numai a noastra nu e preparata ,gume bune are ca face treaba in padure dar cam atat ............. cateva poze si filmulete de la iesirile din fiecare weekend de la noi de la sighisoara pe http://www.donleone.ro/forum sectiunea timp liber,uitati va e frumos multumesc :hi Bine ai venit pe forumul nostru. :W Se pare ca la voi la Sighisoara e patria Samuraielor. :mrgreen: Mie mi-e draga zona aceea si chiar imi pare rau ca nu pot sa ajung la intalnirea care urmeaza sa se desfasoare acolo. Va asteptam cu drag la intalnirea noastra. Inscrierile se faca aici: http://www.club4x4.ro/primavara/inscrie.php :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 mai vreau o camera de doua paturi, se poate? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 mai vreau o camera de doua paturi, se poate? Bineinteles ca se poate. E vorba de cineva care vine cu tine in masina sau cu masina separata? Daca e vorba de masina separata, ar fi mai bine sa il pui in lista de inscriere cu toate datele pt. ca ne e noua mai usor sa gestionam participantii. La rubrica de comentarii eventual se poate scrie ca sunt impreuna cu tine sa sa ii repartizam intr-o camera alaturata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 io is singur, fara masina, al nimanui... este careva care mere din bucuresti si are un loc liber? in functie de oferte apar si io nu stiu cand (pot sa las TBD in formular? TBD = to be discussed) informativ, pentru ca io is adeptul cardului, cam cat cash tre sa am in buzunar la evenimentul asta? 5 mil? 7 mil? multam si sper sa i se faca mila de mine cuiva, sa ma ia in masina... nu ocup spatiu mult (vreau tricou marimea L). P.S. banuiesc ca 2 litre de palinca de maramu is cam putine, nu? sper ca de pasti sa maresc stocul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 io is singur, fara masina, al nimanui... este careva care mere din bucuresti si are un loc liber? in functie de oferte apar si io nu stiu cand (pot sa las TBD in formular? TBD = to be discussed) informativ, pentru ca io is adeptul cardului, cam cat cash tre sa am in buzunar la evenimentul asta? 5 mil? 7 mil? multam si sper sa i se faca mila de mine cuiva, sa ma ia in masina... nu ocup spatiu mult (vreau tricou marimea L). P.S. banuiesc ca 2 litre de palinca de maramu is cam putine, nu? sper ca de pasti sa maresc stocul Eu zic ca 5 milioane sunt arhisuficiente. E posibil ca sa mai fie si altii care vin singuri si imparti o camera cu cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Lista celor inscrisi pana acum: 1.Max 2.PopescuSamurai 3.Bizo 4.adrianZUZ 5.Zippo 6.vstef_is 7.Marius C alias Turagmes 8.trooper 9.prieten trooper 10.NIROS 05 11.Mugur 12.bogdan4x4 13.Miron 14.Gusti 15.koala 16.nanuk 17.tudop 18.Kermit 19.Alexwrangler 20.Pokemon 21.RENTEAM 22.Landy 23.Semaca 24.koreanu 25.jimny8 26.adi15mii 27.paulbratu 28.nissan4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 io is singur, fara masina, al nimanui... este careva care mere din bucuresti si are un loc liber? in functie de oferte apar si io nu stiu cand (pot sa las TBD in formular? TBD = to be discussed) informativ, pentru ca io is adeptul cardului, cam cat cash tre sa am in buzunar la evenimentul asta? 5 mil? 7 mil? multam si sper sa i se faca mila de mine cuiva, sa ma ia in masina... nu ocup spatiu mult (vreau tricou marimea L). P.S. banuiesc ca 2 litre de palinca de maramu is cam putine, nu? sper ca de pasti sa maresc stocul Salut, daca vrei pot sa te iau eu e loc destul da si tu un semn , un mail, sau pm mai aproape de eveniment... BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 kool! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate