DragosDim Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Desi in urma cu ceva vreme mi-am propus ca cel putin la intalnirile oficiale ale clubului sa nu lipsesc,din pacate voi fi nevoit ca sa zic pas acestei intalniri :cr1 :cr1 , din mai multe cauze, va urez ca sa va simtiti bine, si sa petrece-ti, zona pot confirma ca este EXTRA, pe acolo am fost in teste cu Nissanul cand l-am cumparat, si am promis ca o ma mai intorc. PS. Stiu un drum de mediu-hard, pe care nu m-am aventurat, din motive de echipare si dimensiuni masina, pentru cei interesati pot trimite coordonatele punctului de intrare pe traseu, si eventual o harta a traseului, atentie de la padurar am aflat ca pe acel traseu au ramas in perioada ploioasa blocate vreo doua TAF-uri, asa ca ar putea fi interesant!!!!. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boboc Silvian Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Nu stiu daca pot sa vin cu aratarea mea dar incerc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Desi in urma cu ceva vreme mi-am propus ca cel putin la intalnirile oficiale ale clubului sa nu lipsesc,din pacate voi fi nevoit ca sa zic pas acestei intalniri :cr1 :cr1 , din mai multe cauze, va urez ca sa va simtiti bine, si sa petrece-ti, zona pot confirma ca este EXTRA, pe acolo am fost in teste cu Nissanul cand l-am cumparat, si am promis ca o ma mai intorc. PS. Stiu un drum de mediu-hard, pe care nu m-am aventurat, din motive de echipare si dimensiuni masina, pentru cei interesati pot trimite coordonatele punctului de intrare pe traseu, si eventual o harta a traseului, atentie de la padurar am aflat ca pe acel traseu au ramas in perioada ploioasa blocate vreo doua TAF-uri, asa ca ar putea fi interesant!!!!. ********************************************************************************* 1.Sincer, ne pare rau ca nu poti veni de aceasta data !... :sr 2.Suntem interesati de acel drum !... :grin: 2.Multumesc anticipat de ajutor si astept cu nerabdare detalii pe PM !... :tk :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 SALUT ! pot sa vin si eu chiar daca nu cunosc pe aproape nimeni dintre cei de pe lista ? am un patrol scurt preparat la Luigi, eu zic ca merge dar. . . , problema mea e ca pana acum nu am mai participat la asa ceva ! e, acum m-am inscris oricum ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 SALUT ! pot sa vin si eu chiar daca nu cunosc pe aproape nimeni dintre cei de pe lista ? am un patrol scurt preparat la Luigi, eu zic ca merge dar. . . , problema mea e ca pana acum nu am mai participat la asa ceva ! *********************************************************************** 1.Te asteptam cu drag, toata lumea este binevenita !...:grin: :W 2.Nu iti mai face atatea probleme, mai sunt si altii care vin pentru prima data, oricum, odata si odata tot trebuia sa spargi gheata !... :Hr 3.Distractia va fi Maxima !... :grin: :ca :sp :clb :be :tr :Gr :h5 :c 4.Nu uita sa te inscrii pe situl aferent Off road Spring Fest !... - http://www.club4x4.ro/primavara/ - http://www.club4x4.ro/primavara/inscrie.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 cred ca m-am inscris deja, nu ? pe lista apar ! sau mai e si altceva de completat ? daca da te rog sa ma indrumi ! n-as vrea sa apar inscris de 2x si sa incurc socotelile ! din ce e compus un apartament si cat costa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Lista actualizata: 1.Max 2.PopescuSamurai 3.Bizo 4.adrianZUZ 5.Zippo 6.vstef_is 7.Marius C alias Turagmes 8.trooper 9.prieten trooper 10.NIROS 05 11.Miron 12.bogdan4x4 13.Mugur 14.Gusti 15.koala 16.nanuk 17.tudop 18.Kermit 19.Alexwrangler 20.Pokemon 21.RENTEAM 22.Landy 23.Semaca 24.koreanu 25.jimny8 26.adi15mii 27.paulbratu 28.nissan4x4 29.EMIL 30.mrJv 31.relu 32.SURU 33.TINU Daca e cineva care doreste sa vina si nu se regaseste in aceasta lista il rog sa imi transmita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Nenea Max, subliniez ca as vrea sa fiu inscris cu 2 camere(asa cum figurez pe lista) pt ca mai vine un prieten de-al meu cu un L200 multumesc, BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Nenea Max, subliniez ca as vrea sa fiu inscris cu 2 camere(asa cum figurez pe lista) pt ca mai vine un prieten de-al meu cu un L200 multumesc, BAFTA! Ti-am spus sa trec asta la Comentarii. Nu-i nimic, lasa ca notez eu. Stai linistit ca amicul tau va avea o camera langa tine. Cei care se mai inscriu, sa foloseasca rubrica de comentarii pentru diverse informatii. Daca doresc de exemplu sa aiba camera langa cineva anume de exemplu. Sau daca vin copi, cat de mici sunt. Sau orice alta informatie care poate fi utila . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Este trecut si asta la comentarii MULTUMESC! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Pe mine sa ma pui linga Zippo sa-i fac zile fripte cu desteptarea. Pacat ca nu vine si Ghita Presedinte , ca o tuica excelenta ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Max, muta-ma de pe 13 in ranking, ca-s super superstitios!!!!Lista actualizata: 1.Max 2.PopescuSamurai 3.Bizo 4.adrianZUZ 5.Zippo 6.vstef_is 7.Marius C alias Turagmes 8.trooper 9.prieten trooper 10.NIROS 05 11.Mugur 12.bogdan4x4 13.Miron 14.Gusti 15.koala 16.nanuk 17.tudop 18.Kermit 19.Alexwrangler 20.Pokemon 21.RENTEAM 22.Landy 23.Semaca 24.koreanu 25.jimny8 26.adi15mii 27.paulbratu 28.nissan4x4 29.EMIL 30.mrJv 31.relu 32.SURU 33.TINU Daca e cineva care doreste sa vina si nu se regaseste in aceasta lista il rog sa imi transmita. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Miron, s-a rezolvat !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Pe mine sa ma pui linga Zippo sa-i fac zile fripte cu desteptarea. Pacat ca nu vine si Ghita Presedinte , ca o tuica excelenta ! Cu ce am gresit fratilooorrrrr? Gata, ma duc la biserica... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Pe mine sa ma pui linga Zippo sa-i fac zile fripte cu desteptarea. Pacat ca nu vine si Ghita Presedinte , ca o tuica excelenta ! Cu ce am gresit fratilooorrrrr? Gata, ma duc la biserica... Zippo taica .... iti doresc tot binele din lume si distractie la maxim. Apropo .... stii cantecul "Dimineti cu ferestre deschise"? Vezi sa ai tarie de caracter si stapanire sa nu te puna dracu sa sari. Stiu pe unul dat dracu , unul care cioca ne la usi atunci cand durerea de cap e mortala :-P :ha: .......... In rest odihna placuta si agata si tu o carpa alba la usa. :p Da-te prins ............. :ang :al , roaga-te sau fuuuuuuuuuuuuuuuugiiiiiiiiiiiiiiiii :Hr . Cred ca ai avut ursitoare de calitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Niros , stii cum se spune ... ardelenii sunt foarte ospitalieri. Zippo e din Sibiu, arde de nerabdare sa primeasca oaspeti, mai ales ca vorba aia iubeste Bucurestiul si inca nu s-a obisnuit cu Sibiul. Orice vizita din capitala il flateaza... Asa ca , te rog nu-l lasa sa astepte baiatu' . Bucura-l si fa-l praf. :-P :P Va pup mocofanilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Pe mine sa ma pui linga Zippo sa-i fac zile fripte cu desteptarea. Pacat ca nu vine si Ghita Presedinte , ca o tuica excelenta ! Cu ce am gresit fratilooorrrrr? Gata, ma duc la biserica... Zippo taica .... iti doresc tot binele din lume si distractie la maxim. Apropo .... stii cantecul "Dimineti cu ferestre deschise"? Vezi sa ai tarie de caracter si stapanire sa nu te puna dracu sa sari. Stiu pe unul dat dracu , unul care cioca ne la usi atunci cand durerea de cap e mortala :-P :ha: .......... In rest odihna placuta si agata si tu o carpa alba la usa. :p Da-te prins ............. :ang :al , roaga-te sau fuuuuuuuuuuuuuuuugiiiiiiiiiiiiiiiii :Hr . Cred ca ai avut ursitoare de calitate. Si mi-ai pupat mana in biserica! Aoooleooo!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Gata mi-am convins si nevasta si venim (tot la open, pana imi iau urmatorul fier). sa ne vedem cu bine. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Gata, m-am inscris si eu, dar din pacate o sa vin singur... Masina mea e aproape stock, am numai niste BFG MT (31/10,5/15) si atat. Sper sa ma descurc. Macar o sa fac poze... Mai am o intrebare - exista traditii din alea de genul aruncat in curu' gol in urzici pentru rookies? Ca sa stiu la ce sa ma astept... :P alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 exista traditii din alea de genul aruncat in curu' gol in urzici pentru rookies? Ca sa stiu la ce sa ma astept... :P Nu le avem dar...totul are un inceput. daca insisti, putem sa incepem cu tine. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Salutare!!!! Gata am masina:):):) maine merg sa o iau si sa o bag putin la intrtinere(consumabilele....etc:)si cauciucurile) Apropo: cam ce cauciucuri sa pun pe Niva; ce imi recomandati ca si dimensiuni si model( jantele sunt cele de fabrica) si eventual daca stiti de pe unde as putea sa fac rost de ele si pe la ce pret sa nu uit(pentru organizatorii "petrecerii" din 1-4.05.08) : m-am insris pe lista cu nick-ul "BB:; am uitat sa pun un "B"; asa ca sa contati pe mine :):) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 daca insisti, putem sa incepem cu tine. :grin: Eh, nu, lasati.... :bean alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Eh, nu, lasati.... :bean Eventual completeza-ti si tu locatia in profil daca nu doresti sa participi la ritual. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Salut si bine v-am gasit. Si eu vreau sa vin la intalnire. Sunt cel mai incepator dintre incepatori, masina mea nu e tocmai de offroad (deocamdata), insa am o camera bunicica si filmez destul de bine. In rest, aduc palinca de Zalau veche de 20 de ani, asa ca la ceva-ceva tot oi fi eu folositor :) Abia astept sa va cunosc, in special pe koala, care (fara sa stie) e un fel de model pentru mine, in materie de pregatit masina pentru offroad :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Salut si bine v-am gasit. Si eu vreau sa vin la intalnire. Sunt cel mai incepator dintre incepatori, masina mea nu e tocmai de offroad (deocamdata), insa am o camera bunicica si filmez destul de bine. In rest, aduc palinca de Zalau veche de 20 de ani, asa ca la ceva-ceva tot oi fi eu folositor :) Abia astept sa va cunosc, in special pe koala, care (fara sa stie) e un fel de model pentru mine, in materie de pregatit masina pentru offroad :) Salut si bine ai venit. :W Sunt convins ca te vei simti bine in compania noastra. Koala e un bun exemplu despre prepararea decenta unei masini dar daca iesi cu el pe undeva, asigurate ca ai pasaportul la tine. Prietenii stiu de ce. :-P :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate