Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 si eu sunt convins c-o sa fie fain, desi nu cunosc pe absolut nimeni. Dar palinca are darul de a crea prietenii fulgerator de repede :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Dragilor, daca Max este de acord [ si sper ca va fi :ha: ] voi incepe un "topic dedicat" ... Caravana Bucurestenilor redivivus :grin: ... sa vedem cum facem , unde ne strangem, la ce ora / in ce zi plecam fiecare ... si din astea ! ... Eu plec din Bucuresti in ziua de vineri [ nu pot pleca de joi ] asa ca doresc o camera cu 2 paturi / 2 nopti [ vineri si sambata ] ... PS : Luati-va pasapoartele cu voi, deoarece Mugur insista ca eu sa fiu una din masinile de asistenta si indrumare turistica :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Mai sunt camere? As mai vrea una, se pare ca pana la urma am gasit contragreutati pentru inclinarile periculoase... :grin: TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Am citit pe undeva ca tre sa declaram si minorii ! deci Tinu + sotia + kinderu :bc (an de fabricatie 2004) Salut initiativa "Caravana Bucurestenilor" si astept ca veteranii sa preia initiativa topicului ! eu as vrea sa plec din Buc joi 01.05.2008. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Apropo cj_jeep vezi ca palinca trebuie sa treaca pe la degustare intii, noi fiind cadre medicale, ca sa nu aiba ceva corpi straini. Daca o aprob inseamna ca a doua zi nu o sa mai fie la concurs decit 2 poate 3 masini. Prietenii stiu de ce ! M :grin: :x :banana ai ales un urs pe numele lui mic "Nanuk". www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Mai sunt camere? As mai vrea una, se pare ca pana la urma am gasit contragreutati pentru inclinarile periculoase... :grin: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mai sunt cateva camere; folositi cu incredere formularul de inscriere... :grin: :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Aveti aici o harta pentru a va orienta pe unde trebuie sa veniti la Off Road Spring Fest 2008 !... :grin: :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 @niros05: apai n-am prea mari emotii in privinta testarii :) 1-2 litri ajung pentru aceasta proba eliminatorie ? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Nu se poate ajunge si prin Targoviste - Rucar - Dambovicioara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Din Dambovicioara dai la deal spre Rucar ~ 8 km (+/-) si ai indicator spre dreapta catre Fundatica.Din Buc 30 km mai putin. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 pana la urma se face vreo coloana din bucuresti? :Gr alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Nu se poate ajunge si prin Targoviste - Rucar - Dambovicioara ? ----------------------------------------------------------------------------------------- Dupa cum spune si Nike, cel mai scurt drum pentru bucuresteni sau cei din sud este prin Targoviste - Rucar - Dambovicioara - Fundata - Fundatica - Padina Ursului... Pont : mai puteti fenta din acest drum 10 / 15 km, daca atunci cand vedeti pe aceasta ruta indicatorul la dreapta "Dragoslavele" o luati pe acolo, urmand acel indicator veti iesi direct in Rucar, pe drumul cel mai drept, avand Dambovita pe partea stanga, spre aval. Acest drum este la inceput si la sfarsit asfaltat, ceva mai prost, iar la mijloc este cu pamant, oricum fara nici un fel de probleme, poate fi strabatut si cu masini mici, normale. Scurtatura aceasta, evita drumul spre Campulung, acela cu serpentine, care urca si coboara dealul, unde daca prinzi un tir sau o masina care merge incet, esti nevoit sa-i urmezi "stilul"... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Pentru incepatori (nu ca eu as fi vre-un veteran!): nu va faceti griji, oamenii sunt foarte faini! M-au primit foarte bine desi nu cunosteam pe nimeni! :tk Tot pentru incepatori: propun sa facem un fan-club pentru Koala! :Gr Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Eu (si probabil si bbb) plecam joi din Bucuresti. Cel mai probabil pe varianta Targoviste. Nu stim inca ra, dar nu va fi 07h00, mai degraba dupa 09h00. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cj_jeep Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 eu o sa plec joi. Din Breaza, ca acolo o sa fim pe 1. O sa ma uit pe harta caut o varianta ceva mai scurta decat sinaia-busteni-rasnov. Orice varianta care inseamna sa evit DN1 pe 1 mai imi convine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 am gasit siteul locatiei: http://www.fundata.ro/index2.html TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 poza asta e interesanta .... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 poza asta e interesanta .... AUUUUUUUUUUUU ce rau ne faci mai kermitule pai bine bre acum cand mai avem un pic si terminam cu postul vi cu tentatiile astea DIABOLICE ? HUUUUUUUUUUUUUO ! la gratar cu tine :h5 baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Deci facem coloana din Bucuresti? Cei care vin de pe 1.... alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 25, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Deci facem coloana din Bucuresti? Cei care vin de pe 1.... viewtopic.php?f=24&t=2797 aici va inscrieti pentru coloana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Colegul meu vine singur, Cred ca asta e nick-ul sub care s-a inregistrat :adita76. Daca vrea cinava sa imparta o camera, e disponibil un pat la el in camera. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 pe 1 mai cred ca vin si eu ca trebuia sa vad bulgaria,dupa am renuntat pt trofeul dobrogei dar cred ca ma decid sa vin la petrom la ora 9 sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Aveti aici o harta pentru a va orienta pe unde trebuie sa veniti la Off Road Spring Fest 2008 !... :grin: :W :cl cu motor normal (naked, de oras) se poate mere pe acolo? sau mai bine 4x4? stie cineva cum ii vremea in 1-4 mai? ca am vazut pe un site ca e innorat :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 Salut, 1.Se poate ajunge in locatie cu orice masina, de la indicator este un drum comunal pe care o sa gasiti bannere de ghidaj. 2.Noi suntem deja acolo si ne ocupam de toate problemele organizatorice de orice fel. 3.Se pare ca vor veni mai multe persoane/masini decat cele inscrise/anuntate pe forum. 4.Pentru orice neclaritati/informatii suplimentare puteti suna la 0728311777-Mugur. Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag, Mugur... :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: Intalnirea de primavara CLUB4x4 stiu ca e cam tarziu sa zic ca VIN si eu dar am avut probleme cu masina si si asa nu sunt sigur pe ea(cuzineti) -deci MAX si cine se mai ocupa de eveniment comfirmati-mi si mie daca mai am loc sau nu,daca nu tot vin :) dorm in masina dar tot vin :) PS. ma alatur si eu coloanei care pleaca pe 1 dimineata din chitila parca la 11 :h5 -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate