Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

y60 un vis devenit realitate

cristiturbo

Postări Recomandate

salutare.de mult timp visam la un patrol si azi am reusit sa imi cumpar unul.este din 90 cu motor de 2,8td.masina este momentan radiata,sper sa o reinscriu cat de repede.are si bube dar sper sa le rezolv ..parbriz spart,la grup pe spate e blocat ceva,pompa de ambreaj e inlocuita cu una de dacie:cr3 ,pompa de injectie curge si alte maruntisuri

Image0403.thumb.jpg.addf5c009ac025c990cb9109b21b2a5b.jpg

Image0404.thumb.jpg.5af3c4670ffe2f81289e65dbc92e93c5.jpg

Image0405.thumb.jpg.9d5831399e0adca99e3eed443f0df769.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: y60 un vis devenit realitate

felicitari pentru achizitie, si nu te supara ca mai are una alta, asta e cu tinerelele astea :beat cu pompa de injectie e mai nasol ca aia a curs si la mine si m-a costat 200E plus montatul inca 50 ... Daca numa picura mai merge da nu mult ca ajungi sa pierzi mai mult decat consumi. Cat a costat jucaria?

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

salutare.de mult timp visam la un patrol si azi am reusit sa imi cumpar unul.este din 90 cu motor de 2,8td.masina este momentan radiata,sper sa o reinscriu cat de repede.are si bube dar sper sa le rezolv ..parbriz spart,la grup pe spate e blocat ceva,pompa de ambreaj e inlocuita cu una de dacie:cr3 ,pompa de injectie curge si alte maruntisuri

bun venit si spor la treaba!

XJL... 4L
Link spre comentariu

multumesc.azi a iceput munca la patrol.am descoperit ca are intercooler si un frumos radiator de racire a uleiului.am vazut ca are si alte probleme la partea tehnica.dar asta e.la ciuperca de pe grupul de spate sunt taiate firele si nu stiu unde vin legate si ce rol are.va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.intercoolerul si tot traseul de aer si galeria de admisie nu le mai pun pe masina,deci daca il vrea cineva il dau la schimb pe o parte din piesele de care am eu nevoie.va doresc o seara placuta

Image0407.thumb.jpg.2e7330f98c87e5582292fc3f6f08c53a.jpg

Image0409.thumb.jpg.2e964c346eff0898fb4f45ca7c0b553e.jpg

Link spre comentariu

Firele de la ciuperca sint de la contactul care confirma in bord daca bocantul e actionat sau nu . Daca urmaresti instalatia electrica pe sub masina vei gasi de unde s-au rupt .

Pompa de ambreiaj e relativ ieftina in stare noua ( si recomand noua , te scapa de frustrarile ulterioare ). Daca crezi ca renunti la intercooler ( desi as recomanda sa le pastrezi pe masina , ca nu fac rau , ci ajuta ) , as fi interesat de schimb , dar distanta e mare si e cam aiurea ...poate faci schimburi de piese cu cineva din zona .

Chiar daca pare complicat si te copleseste ideea ca e mult de reparat , pune-l la punct si gata , nu mai ai probeme - la asta Patrolul are maxim de punctaj = se repara usor si simplu .

La puntea spate de care spuneai ca e blocata - verifica instalatia de vacuum , e posibil sa aiba furtunele inversate , valvele comandate gresit de instalatia electrica , sau pur si simplu comandate de butonul din bord .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

multumesc pentru ajutor.am sa cumpar pompa de ambreaj noua.cu problema de la grup am inteles de la fostul propietar ca a fost cuplat din mers sau ceva de genu.nu ma pricep la 4x4 dar imi dau silinta sa invat.sper sa nu fie pagube mari.

Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie :br

Cand masina e perfecta si nu mai ai ce sa bagi in ea, te plictisesti si o vinzi,deci bucura-te in timpul asta de ea.:h5

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

si azi am muncit la patrol.am dat baia de ulei jos ,verificat cuzinetii.sunt cei originali si arata ca noi:h5 .pompa de injectie e gata reconditionata.am cumparat conductele de la servo directie,blocul de lumini si un furtun de apa de la userul mad madi.om de nota 10

Link spre comentariu

Eu zic sa iei legatura cu nissan4x4 de pe forum , dl. Luigi il cheama , te poate ajuta cu injectoarele ...

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Tot nu am inteles,daca vrei sa ne lamuresti si pe noi..De ce ai anulat intercooleru si egr ul?

Nu au fost puse chiar degeaba :tk

Link spre comentariu

trage ok.nu pot sa fac diferenta pt ca nu mam plibat cu el inainte doar cat l am bagat in curte.egr-ul lam anulat pt ca dupa parerea mea e facut pt noxe mai putine,si eu nu vreau gaze-le de la evacuare in admisie.intercooleru lam anulat pt ca am eu un fix sa nu fie inghesuiala sub capota,stiu ca am pierdut poate 5 cai dar fiecare cu pasaricile lui.

Link spre comentariu

se pare ca ce am muncit pana acum a fost aproape degeaba:hm.motorul suna ok ,trage ok,dar are gaze de carter cum nam vz nici la daciile obosite.asa ca de maine o iau de la capat.asta inseamna sa iei masini de la oameni obositi.sunt un om fericit:ang2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare