claus4fly Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Cu o mica intarziere prezint si eu masina mea aici. -motorizare Renault F8Q 786 93CP -suspensie spate cu arcuri elicoidale, bari stabilizatoare si antiruliu -discuri ventilate fata -servodirectie -raport grupuri modificat de la 8/33 la 9/41 -cutie viteza in 5 trepte tot Renault alta mai adanc in mocirla Editat Aprilie 19, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel a urmat o reconditionare ampla, si dupa vopsire a rezultat asa ceva... aici sunt 2 fotografii de pe asa-numitul drum al lui basescu, care trece prin Retezat catre Herculane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel S-o stapanesti sanatoe. Nu inteleg de ce ai renuntat le farul acela dublu? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Foarte misto. sa ai noroc de ea. Ce mi-ar fi placut si mie un motoras cu turbo. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Nu am renuntat la farurile patratoase, doar le-am dat jos ptr reconditionare, 2 oglinzi erau ruginite. Am cumparat 2 de tractor care au oglinda la fel, dar difera prinderile si in plus vreau sa le bag si banda de leduri in interior, conectata pe luminile de pozitie. Deci alea montate acum sunt provizorii, masina e frumoasa cu cele patratoase...am vrut sa bag xenoane pe faza lunga, dar rar-ul iubeste ARO-urile, asa ca probabil o sa le montez in proiectoare . E destul de ok motorizarea asta cu turbodiesel, am reusit sa merg si cu 148km/h pe autostrada(masurat pe GPS), cand am avut grupurile cu raport 8/33 ! Dar cum folosesc mai mult masina la munte, pe drumuri proaste si in off-road, am trecut la 9/41, si se comporta super pe coclauri, iar pe sosea am ajuns la maxim 128km/h, ceea ce e suficient ptr o masina asa aerodinamica, iar in plus menajeaza bugetul pe soselele patriei, pline de radare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Salutare Iepurasule! Bravo ca te-ai hotarat sa o prezinti si pe aici. Ai facut treaba faina cu masinuta asta! ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 (editat) Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel din fabrica a venit cu motorul acesta? cum trage? ce consum are? esti multumit de el? Editat Iulie 9, 2012 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Da. Motorul ala a venit din fabrica pe o editie destul de limitata. Motoarele si cutiile sunt provenienta Renault, mai des intalnite pe Renault Trafic. Franele sunt VOLVO. Iar cateva din masinile astea avea sasiu de ARO 24x modificat. Si eu am avut asa ceva, pe sasiu de 24x modificat, iar puntea spate scria Mitsubishi pe ea. (am inteles ca era de Pinin) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Asa este,iar masina este originala, nemodificata , motorizarea este de Renault Megane Clasic,1,9 turbodiesel cu intercooler (al meu e lipsa ca a fost aruncat la gunoi de cel de la care am cumparat masina) cutia cu 5 trepte este de Renault Trafic. are certificat de omologare individuala, majoritatea surorilor ei au inceput sa apara la vanzare prin Franta de vreo 2 ani, la preturi intre 600 pana la 5000 euro, depinde de starea tehnica sau defectiunile aparute. Am pus mai multe poze cu motorul , suspensia si sasiul la prezentarea masinii de pe forumul specializat in ARO, daca doriti pot sa le incarc si aici. Modificari minore am mai facut in sensul ca: - am schimbat raportul in grupuri (cum am precizat mai sus) deoarece folosesc masina foarte mult in teren accidentat, iar viteza maxima actuala de 128km/h ma multumeste. - am pus rezerva deasupra masinii. - am ocolit computerul de motor, asa ca acuma nu-i mai pot face diagnoza (ptr. cei care zambesc pot face poze cu computerul si mufa de diagnoza) - am schimbat capota fata cu alta -tot din fibra- care parca-i mai sexy... - diferentialul blocabil este montat, mai trebuie sa-i fac actionarea, i-mi lipseste tija si pirghia de comanda . Consumul este foarte prietenos la drum drept, cam 6,5l motorina/suta de km, iar in offroad nu ma intereseaza decat sa ajung unde mi-am propus. Pun 2 poze, una cu al meu acum vreo 2 saptamani, la prima minizapada a anului, si una cu un fratior din franta, scos la vanzare, exact asa cum la facut fabrica Editat Noiembrie 14, 2012 de claus4fly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Ma bucur sa mai vad un Aro 10.4. Ma apuca nostalgia dat fiind faptului in am lucrat in fabrica I.A.Aro la sectia "Probe si incercari" aproape 2 ani, pe urma la un service Aro in Campulung inca trei ani. Sa o stapaniti sanatos si sa aveti grija de ea. Drumuri bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grey Wolfe Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Felicitari! S-o stapiniti sanatos si sa nu va lase la greu niciodata! :br Editat Noiembrie 19, 2012 de Grey Wolfe Grey Wolfe Viata frumoasa ti-o faci singur ! :cort :cl :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Felicitari! S-o stapiniti sanatos si sa nu va lase la greu niciodata! :br Nu ma lasa la greu chiar si in zapada asta mare cazuta acum cateva zile, vreo 40 cm intr-o noapte... Lanturi pe toate rotile, stergatoare la maxim si dai sa inoate prin zapada... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan95 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Frumoasa masina, frumoase peisaje :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel frumos de tot prietene,cati mai multi km. spre Parang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Stiti cumva de unde pot cumpara pinioanele diferentialului fata 9.41? Un prieten detine o masina asemanatoare si nu gaseste. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claus4fly Postat Mai 26, 2014 Autor Partajează Postat Mai 26, 2014 (editat) Re: ARO 10.4 1,9 turbodiesel Stiti cumva de unde pot cumpara pinioanele diferentialului fata 9.41? Un prieten detine o masina asemanatoare si nu gaseste. daca-i tot 1.9 diesel sau turbodiesel, motor si cutie Renault, poate incerca la Campulung Muscel, la Duexim, eu de acolo am luat grupul conic fata, acum vreo 3 ani cu 350 lei, noi si pereche. montajul si reglajul trebuie facute neaparat de un meserias, daca nu are prin zona este cel care la facut pe al meu langa Petrosani. foto cu el mai jos, vezi ca difera sensul dintilor si lungimea pinioanelor pe care vine cuplata planetara fata,fata de reductorul de la motoare pe benzina. [ Editat Mai 26, 2014 de claus4fly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate