ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Acesta este unul din proiectele la care lucram momentan, fiind finalizat in proportie de 80%. Specificatii: - mecanica de toyota 70, raport punti 4.88, blocant ARB fata/spate - motor 1 KZ-T, stock (deocamdata), cutie transfer cu kit Gearmaster 44% - suspensie 4 brate spate, 4 brate + panhard fata - ampatament 260cm - coilovere FOX 2.5 dual rate, arcuri Eibach, 14 inch travel fata / 16 inch spate - troliu Gigglepin fata, Warn 8274 spate - Simex 35x11.5 pe jante 16x8, 2 inch backspace, beadlock exterior Proiectul a inceput in decembrie, avand ca baza asta: Am repozitionat motorul, 180mm mai in spate fata de pozitia orginala. Dupa care am taiat tot ce se poate din sasiu si am inceput reconstructia. mai intai suspensia spate: Apoi suspensia fata cu 4 link si panhard AM relocat caseta de directie bara panhard, si am facut o bara de conexiune hi steer Mai multe detalii si poze despre FC Project pe suzukidojo.blogspot.com sau pe Facebook Editat Aprilie 20, 2012 de ionutzt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: FC Project Apoi am pus ce-a mai ramas din caroserie pe ce-a mai ramas din sasiu: Dupa care am inceput sa lucram la structura: Editat Aprilie 20, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: FC Project Pe spate avem montate pe langa 2 coilovere FOx Racing de 2.5 cu travel de 16 inch, arcuri Eibach, si o bara stabilizatoare de la Currie Mai multe detalii si poze despre FC Project pe suzukidojo.blogspot.com sau pe Facebook Editat Aprilie 20, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: FC Project troliile stopuri Am terminat structura si in partea din fata: suspensia spate comprimata complet flex test spate: Mai multe detalii si poze despre FC Project pe suzukidojo.blogspot.com sau pe Facebook Editat Aprilie 20, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: FC Project more pics: cu arcurile montate se incepe lucrul la capota Mai multe detalii si poze despre FC Project pe suzukidojo.blogspot.com sau pe Facebook Editat Aprilie 20, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: FC Project urmaresc aproape zilnic blogul vostru. incerc sa ma inspir pt trecerea pe elicoidale pt Wranglerul meu. super treaba faceti. felicitari :h5 :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Re: FC Project full front flex usi noi, DOJO style iesire troliu spate capota si grila fata, inca in lucru Mai multe detalii si poze despre FC Project pe suzukidojo.blogspot.com sau pe Facebook Editat Aprilie 20, 2012 de ionutzt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: FC Project urmaresc aproape zilnic blogul vostru. incerc sa ma inspir pt trecerea pe elicoidale pt Wranglerul meu. super treaba faceti. felicitari :h5 :br multumim:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: FC Project Din ce material realizati palniile pentru cablul de troliu ?Se poate folosi asa ceva si la cablu metalic sau numai la plasma rope? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 20, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: FC Project pentru plasma - Al pentru cablu - Fe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: FC Project Super! foarte fain proiectul , felicitari! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 (editat) Re: FC Project updates: am terminat de facut suporti, suportei si prinderi... dupa care am inceput demontarea pentru vopsit Editat Mai 4, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Re: FC Project Structura e vopsita,ne-am apucat de asamblat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 Re: FC Project Teaser. Masina a fost la primele teste si merge intrun mare fel :) Revenim cu poze.... 1 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 (editat) Re: FC Project Felicitari pt. proiect. Arata grozav si sper sa si mearga asa. Caroseria a devenit autoportanta sau ati folosit prinderea clasica pe sasiu? Nu era utila înca o "iesire", în sus, pt. troliu? Editat Iunie 12, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Caroseria a devenit autoportanta. Se poate face o iesire prin tavan si pentru troliu dar eu nu o vad asa utile,are carlig pe plafon si te asiguri cu scripete. Multumim de aprecieri. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Foarte tare! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project faina Scufita rosie.o sa-l cam calce pe lup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Se poate inmatricula o astfel de masina? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Se poate face o iesire prin tavan si pentru troliu dar eu nu o vad asa utile,are carlig pe plafon si te asiguri cu scripete. De fapt, ai dreptate; la viteza dementiala pe care o are Gigglepin-ul, chiar înjumatatita de scripete, tot esti "un-doi" iarasi pe roti. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project faina Scufita rosie.o sa-l cam calce pe lup Rolurile s-au inversat. Acum lupul o întreaba pe "Scufi": -De ce ai asa roti mari...? -Ca sa te calc mai bine. :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Masina asta a fost construita pe un sasiu inmatriculat deci are numere :grin: Daca o construiesti de la 0 nu cred ca o poti inmatricula avand in vedere legislatia tampita de la noi si RAR-ul care iti cauta nod in papura pentru orice rahat. In alta tara civilizata s-ar putea intatricula ca autovehicul de competitie. Inca o data multumim de aprecieri. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Tupare, hai nu ne mai fierbe si pune niste poze mai luminate cu bijuteria ca e prea faina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Re: FC Project Tupare, hai nu ne mai fierbe si pune niste poze mai luminate cu bijuteria ca e prea faina. ...si un filmulet cu o trecere peste o ravenuta sa-i vedem genoflexiunile live. :pl Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: FC Project Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate