Liviu-San Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Buna ziua! Am schimbat bordul la Niva si-mi lipseste ceasul dintre cele 2 aeratoare.As vrea sa aflu de la ce masina s-ar potrivi,poate caut pe la dezmembrari vreunul....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Plansa bord Niva sa stii ca acolo ti-ar intra un mic ecran ceva ... apropo de la ce masina ai pus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Plansa bord Niva sa stii ca acolo ti-ar intra un mic ecran ceva ... apropo de la ce masina ai pus? tot de niva este bordul,n-am modificat nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hermano Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Plansa bord Niva Si cu ala vechi ce-ai facut ? Sau arata atit de rau ca nu merita sa mai intreb !!! "Terorismul nu ma ingrijoreaza. Sint casatorit de doi ani." Sam Kinison Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 24, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Plansa bord Niva Si cu ala vechi ce-ai facut ? Sau arata atit de rau ca nu merita sa mai intreb !!! Al meu era impecabil,dar l-am dat la schimb+ diferenta,pt ca mi-a placut mai mult asta:grin:Mi se pare mai interesant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabytm Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: Plansa bord Niva Unde s-ar putea gasi un astfel de bord si la ce pret? Cel de la care l-ati cumparat de unde il avea? Arata bine, raportat la bordul de 1600 model vechi pe care il am eu deci as fi interesat sa gasesc unul la fel cu cel din poza. Multumesc 4x4 URBAN OFFROAD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 14, 2012 Autor Partajează Postat Mai 14, 2012 Re: Plansa bord Niva Unde s-ar putea gasi un astfel de bord si la ce pret? Cel de la care l-ati cumparat de unde il avea? Arata bine, raportat la bordul de 1600 model vechi pe care il am eu deci as fi interesat sa gasesc unul la fel cu cel din poza. Multumesc Bordul respectiv, il stiu eu de vreo 2 ani, il aveau cei care importau Lada(Romauto) si au avut o singura bucata, adica asta al meu. Nu stiu sa se mai gaseasca vreunul in Romania,dar l-am vazut pe un site de la rusi.Cam greu cu adusul,dar nu imposibil, zic eu. Daca vrei modelul standard de Niva(nu modelul vechi),iti pot da un nr de tel si il iei pe ala al meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: Plansa bord Niva Am o intrebare de 1387 de puncte! La minutul 1:36,apare un computer de bord cred,care mie imi lipseste.!:grin: Aveti cumva idee de unde as putea sa gasesc asa ceva????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Plansa bord Niva da e ceva ce seamana cu cel de la mitzubisi! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate