Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plansa bord Niva

Liviu-San

Postări Recomandate

Re: Plansa bord Niva

Si cu ala vechi ce-ai facut ?

Sau arata atit de rau ca nu merita sa mai intreb !!!

Al meu era impecabil,dar l-am dat la schimb+ diferenta,pt ca mi-a placut mai mult asta:grin:Mi se pare mai interesant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Unde s-ar putea gasi un astfel de bord si la ce pret? Cel de la care l-ati cumparat de unde il avea?

Arata bine, raportat la bordul de 1600 model vechi pe care il am eu deci as fi interesat sa gasesc unul la fel cu cel din poza.

Multumesc

4x4 URBAN OFFROAD
Link spre comentariu

Unde s-ar putea gasi un astfel de bord si la ce pret? Cel de la care l-ati cumparat de unde il avea?

Arata bine, raportat la bordul de 1600 model vechi pe care il am eu deci as fi interesat sa gasesc unul la fel cu cel din poza.

Multumesc

Bordul respectiv, il stiu eu de vreo 2 ani, il aveau cei care importau Lada(Romauto) si au avut o singura bucata, adica asta al meu. Nu stiu sa se mai gaseasca vreunul in Romania,dar l-am vazut pe un site de la rusi.Cam greu cu adusul,dar nu imposibil, zic eu. Daca vrei modelul standard de Niva(nu modelul vechi),iti pot da un nr de tel si il iei pe ala al meu.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare