Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samsung c 3350,x cover 2

Postări Recomandate

Sunt posesorul acestui telefon de aproximativ 1 luna.Am studiat piata si am ajuns la concluzia ca este un telefon foarte bun si ieftin in comparatie cu celelalte telefoane pe care producatori le certifica ca sunt rezistente la apa si la busituri.I-am facut cateva teste incepand cu carafa de vin si testul suprem aruncarea in apa unui canal.L-am scapat de cateva ori pe jos si nu a avut nimik.Sper sa nu fie considerat ca reclama pentru ca cei interesati il pot cumpara de pe net de la diverse firme.

Testul il puteti vedea aici.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samsung c 3350,x cover 2

...concluzia ca este un telefon foarte ... ieftin in comparatie cu celelalte telefoane pe care producatori le certifica ca sunt rezistente la apa si la busituri...

am selectat doar ce mi s-a parut adevarat din afirmatia ta, asta dupa ce am comparat un Sonim XP1300 Core si un Samsung B2100. in dimineata asta mi-a ajuns si Samsung-ul, am preferat sa astept pana am gasit modelul asta, B2100, pt ca mi s-a parut cel mai bine construit de la Samsung, si nu are porcariile de Facebook&Co preinstalate, cum vin modelele mai recente. am renuntat la bateria mai mare de la E2370 de 2000mA sau E3350, pt un telefon (B2100) cu review-uri foarte bune. ca de obicei, cand un lucru este foarte bun, producatorul nu il mai produce sau il "imbunatateste"...

comparand Samsung B2100 cu Sonim XP1300 Core... castiga detasat Sonim. in concluzie, in gama de telefoane tough, telefoanele de la Samsung (xcover, xplorer, etc) sunt mai ieftine, sunt bune, dar nu "mai bune in comparatie cu celelalte telefoane pe care producatori le certifica ca sunt rezistente la apa si la busituri".

ca o comparatie plastica, dpdv constructiv, cele doua telefoane sunt un fel de Bugatti Veyron vs. Dacia Logan. pe bune :)

Link spre comentariu

am selectat doar ce mi s-a parut adevarat din afirmatia ta, asta dupa ce am comparat un Sonim XP1300 Core si un Samsung B2100. in dimineata asta mi-a ajuns si Samsung-ul, am preferat sa astept pana am gasit modelul asta, B2100, pt ca mi s-a parut cel mai bine construit de la Samsung, si nu are porcariile de Facebook&Co preinstalate, cum vin modelele mai recente. am renuntat la bateria mai mare de la E2370 de 2000mA sau E3350, pt un telefon (B2100) cu review-uri foarte bune. ca de obicei, cand un lucru este foarte bun, producatorul nu il mai produce sau il "imbunatateste"...

comparand Samsung B2100 cu Sonim XP1300 Core... castiga detasat Sonim. in concluzie, in gama de telefoane tough, telefoanele de la Samsung (xcover, xplorer, etc) sunt mai ieftine, sunt bune, dar nu "mai bune in comparatie cu celelalte telefoane pe care producatori le certifica ca sunt rezistente la apa si la busituri".

ca o comparatie plastica, dpdv constructiv, cele doua telefoane sunt un fel de Bugatti Veyron vs. Dacia Logan. pe bune :)

Esti total off-topic daca conteaza.Eu imi prezint propriile impresi despre acest telefon si tu imi faci niste comparatii cu alte telefoane.Daca iti place as mult Samsung B 2100 fa un topic separat cu pareri si impresii in ideea ca poate vor fi colegi interesati de acest telefon.

Pentru mine acest telefon este perfect pentru activitatile pe care le desfasor ,plus ca bateria ma tine cam 10-11 zile are o camera de 2 mp suficienta pentru a imortaliza anumite momente.

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

imi cer scuze daca te-a deranjat interventia mea. chiar offtopic nu am fost, doar ca am extins putin comentariul. daca nu faceai afirmatia aia pe care am selectat-o eu, nici nu ma bagam. dar am zis ca e important pt cine vrea sa-si faca o parere, sa inteleaga ca Samsung C 3350 nu este "foarte bun ... in comparatie cu celelalte telefoane", ca si cum celelalte sunt mai prejos.

doar atat!

iar Samsung B 2100 nu-mi place chiar asa de mult, cred ca mai bine luam tot un Sonim...

in rest, toate cele bune si sa te bucuri in continuare de telefonul tau.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare