p.marian Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 l-am scos pe samurache prin padure model sj, fabricatie '89 am observat ca formeaza presiune in rezervor dupa cateva topaituri; exista o supapa sub bara spate care este legata la un tub care vine din "gatul" rezervorului, imediat dupa buson, dar actioneaza numai in cazul unei depresiuni. astept sfaturi, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
p.marian Postat Mai 9, 2012 Autor Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: presiune rezervor rezolvat romaneste, gaurit buson si avut una surpriza, acum relantiul sta la 900 tapan. :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: presiune rezervor rezolvat romaneste, gaurit buson si avut una surpriza, acum relantiul sta la 900 tapan. :dr2 sa inteleg ca aveai probleme cu relantiul inainte de a face gaura in buson? murea motorul, fluctua relantiul?!?... Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
p.marian Postat Mai 9, 2012 Autor Partajează Postat Mai 9, 2012 (editat) Re: presiune rezervor da, inainte de gaurire relantiul statea la 200-300 si murea, verificarea e simpla mergi 20 min si vezi daca e ceva presiune cand deschizi busonul. dar trebuie sa-ti spun ca nu am nici o legatura cu mecanica auto, nu stiu daca e o solutie buna. Editat Mai 9, 2012 de p.marian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: presiune rezervor Nu iese benzina pe acolo ? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
p.marian Postat Mai 9, 2012 Autor Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: presiune rezervor Nu iese benzina pe acolo ? nu stiu, posibil la o inclinatie foarte mare spre dreapta:id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: presiune rezervor Problema nou aparuta prin gaurirea busonului- incet dar sigur si constant pierzi vapori de benzina , mai exact fractiunile cele mai volatile ( cele mai importante ...) In sezonul cald pierzi sigur si constant , si mai repede... La busoanele etanse cu valva de presiune/depresiune pierderile sint foarte mult limitate . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Re: presiune rezervor Eu am patit la fel la fostul samurai si am gaurit busonul.Nu am pierdut nici un fel de benzina, si nici nu pot spune ca a disparut sub forma de vapori.Oricum gaura avea un diametru de vre-o 2 mm, nu era cit juma de buson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 (editat) Re: presiune rezervor Daca folosesti masina frecvent , nu e o problema pentru ca alimentezi de asemenea frecvent , si benzina se improspateaza . In cazul in care o merge doar in WE si ramine cu putina benzina in rezervor , e o problema , are timp sa scada calitativ . Nu e acelasi situatie cu o canistra lasata deschisa , dar totusi ... Altfel nu se explica de ce fostul meu jeg de Nova ( pe care o uram si cu care pe cit posibil evitam sa circul - mai bine mergeam cu papucul 1304 ... ) nu mergea bine decit dupa ce schimbam benzina , problema rezolvata dupa schimbarea busonului . Editat Mai 10, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 10, 2012 Partajează Postat Mai 10, 2012 Re: presiune rezervor Si eu sunt de parere sa-i cumperi buson nou. E undeva la vreo 20 - 40 ron la unix. Altfel, pe gaurica aia fie ea cat de mica intra mizerie si apa. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
p.marian Postat Mai 16, 2012 Autor Partajează Postat Mai 16, 2012 (editat) Re: presiune rezervor Cumparam buson nou, dar ramane si ala vechi, nu de alta da nu mai am chef de dat gauri... Editat Mai 16, 2012 de p.marian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate