Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezon rupt

Mate Andrei Vlad M.D.

Postări Recomandate

Buna ziua am si eu nevoie de putin ajutor ! Situatia suna cam asa ieri m-am apucat mare mester sa imi schimb cauciucurile de pe fata cu cele de pe spate toate bune si frumoase le schimb, fixez in prealabil suruburile dau masina jos de pe cricuri (capre) si ma apuc sa le strang mai tare putin si strang si tot strang... mna ideea e ca pe roata spate unul din prezoane (surubul ce iese din oala ) l-am aranjat si am ramas doar in 4 acuma ori oi avea eu puteri supranaturale ori era uzat acel filet.... Daca este cineva din CLUJ sau dispus sa ma ajute cu aceasta problema ca nu prea stiu pe aici mecanici si unde as putea gasi acel surub :al:al:al Azi as putea dupa ora 6 sau daca nu maine dupa ora 2 sunt disponibil las si un numar de contact (0757452177) ...Multumesc anticipat celor ce vor sa dea o mana de ajutor ;) si dau si niste matrafox de zalau asa de spor la treaba ;)

Inca o intrebare suruburile ce tin roata de rezerva nu se pot pune in locul celor din oala ?

Editat de Mate Andrei Vlad M.D.
Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Help! CLUJ!!

Nu am inteles exact pt ce ai nevoie de ajutor....sa iti dea cineva un surub dinala?

Daca da nu cred ca are cineva in plus (eu unul nu am ) si cel mai usor gasesti la LandAtelier.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Vreau sa ma ajute coneva din cluj care stie un atelier de reparatii auto si un magazin de piese auto unde as putea gasi.... Ca nu sunt din cluj si mna e putin mai dificil.... Oare se poate circula si cu 4 prezoane? Ca am nevoie de masina zilele astea....

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Poti circula linistit cu 4 prezoane , Inainte de a cumpara prezonul dute cu masina la un strungar sa vezi ce problema ai cu filetul ala , daca e dus filetul trebuie sa cumperi prezon mai mare automat. Daca iti poate salva filetul (e dus numai primele 2 spire de exemplu) incearca cu un prezon de la roata si daca e bun atunci iti comanzi un prezon original de la Land Atelier. Daca nu trebuie vazut de cat t-i filetul si dupaia comandat da alta masina......

Never stop exploring
Link spre comentariu

Mie mi-au rupt la vulcanizare un prezon, au strans cu pistolul pana l-au distrus. Facand o paranteza de atunci ii pun mereu sa stranga cu cheia...

Am mers in 4 prezoane fara probleme doua, trei zile pana am comandat si l-am montat la Costin.

Prezoane au la LandAtelier, si piulite au. Vezi pe site la landatelier in magzinul online sau suna.

Ideea e ca la mine, pe fata era, e destul de dificil sa-l bagi.... a trebuit "eliberat" putin rulmetul sa fie loc sa-l introduca in locas. Normal schibi si rulmetul sa nu te mai chinui dar in cazul meu s-a incercat sa se schimbe cat mai finut si s-a reusit.

Pe spate nu stiu daca e tot asa compicat.

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare