offroadsoso Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 de pe masina nu se dau puntile si arcurile .in rest orice piesa .motorul este desfacut si se vinde pe bucati. usi fata-100 eur buc usa spate ruginita fara geam-50eur neg bara fata cu bullbar -150 euro caseta servo -150 euro hard top-300 euro cutie viteza cu actionare 4x4 la buton -400 eur tel 0763899090 sau pm preturile sunt neg daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d banuiesc ca nu ii inmatriculat,.........dar ,parbriz-ul ,ii crapat?ma interesa un parbriz .......,multumim. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Aprilie 25, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d banuiesc ca nu ii inmatriculat,.........dar ,parbriz-ul ,ii crapat?ma interesa un parbriz .......,multumim. din pacate e carapat si eu am nevoie de unu .masina nu este inmatriculata daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d Clinometru cu ceasl si cu voltmetrul cat costa? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Mai 2, 2012 Autor Partajează Postat Mai 2, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d Clinometru cu ceasl si cu voltmetrul cat costa? 200 lei toate si fara volmetru100 lei daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d O planetara (ma rog...cap de planetara) de pe stanga fata cat ar fi? Si un stop complet din BARA spate stanga?(daca are stopurile in bara...) Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d Daca ma hotarasc sa iau piesele cum facem? Eu sunt in Bucuresti. Coloana de directie exista si ea? Am nevoie de partea de la volan pana la articulatie respectiv pana la panoul antifoc. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 (editat) O planetara (ma rog...cap de planetara) de pe stanga fata cat ar fi? Si un stop complet din BARA spate stanga?(daca are stopurile in bara...) Mersi. nu am planetare si stoprile sunt pe stalp nu in bara Daca ma hotarasc sa iau piesele cum facem? Eu sunt in Bucuresti. Coloana de directie exista si ea? Am nevoie de partea de la volan pana la articulatie respectiv pana la panoul antifoc. asta este cu reglaj volan cu transportu prin curierat Editat Iunie 2, 2012 de Astral daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d ce piese ,mai sunt disponibile? multumesc. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d tot ce e scris . de ce ai nevoie ? daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d mai sunt urmatorele piese cutie viteza cu reductor motor desfacut., chiulosa caseta directie servo usi fata,capota hartop faruri, masca fata si mai sunt si alte piese daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ronin1968 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d un pret pe scaunele fata te rog. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d un pret pentru cutia de viteze te rog. Ms. - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d cutie viteze cu reductor 350 euro daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ceoe Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d cardanul din fata este disponibil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadsoso Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d se vand urmatorele piese ramasae bloc motor 100 eur , chiulasa 200 eur ,arbore cotit100 eur si biele 4 buc 100 eur hartop .200 eur lipsa un geam lateral Editat Martie 7, 2014 de offroadsoso daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin: mercedes g -in constructie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d se vand urmatorele piese ramasae bloc motor , chiulasa ,arbore cotit si biele hartop . Si astea-s moka sau punem si niste preturi...?!?? :rules REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tzuica Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d aripile fata in ce stare sunt ? daca sunt cat de cat OK le vreau eu pe amandoua. suna-ma sau sms 0723698846 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tzuica Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: dezmembrez daihatsu rocky 2.8 d multumesc, nu mai e nevoie. am gasit in alta parte pompa frana ? un pret ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate