silviub Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 In cele cateva poze de mai jos, vreau sa va arat cum arata Isuzu-ul meu de concurs (adica de unde am plecat), in urma cu exact un an, si prin ce faze a trecut most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Scurta istorie in imagini Si urmarea. Trebuie sa spun ca masina este standard, cu exceptia: -- troliu warn 9000 lbs -- bara fata + spate "home made" -- statie CB President -- si ultima achizitie cauciucuri profil simex 265/75/16 Asa ca pentru cei ce stiau masina rosie, nu mai semnalizati/claxonati Isuzu-uri rosii ca nu sunt eu (sa traiesti Gogo, aka adrianocelentano). most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Scurta istorie in imagini A disparut cocoasa dar i-au crescut cauciucurile :ha: Bravo moncher :h5 , dar cu asa gume mai trebuie si ceva decupaje pe la caroserie :dr3 . (Si uite asa se dezmembreaza un ISUZU0 :ha: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Scurta istorie in imagini belea, masina! si spui ca astea ( cauciucurile), nu ating? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Re: Scurta istorie in imagini Mon cher, cred ca a fost ca in poveste "si din cocosat s-a transformat intr-o frumusete cu picioare.... lungi" :ha:. In ori ce caz spre marea mea :banana , la mine (la masina ma refer) aceste cauciucuri nu ating. Asa ca decupaje iok. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eadrian_mlr Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Scurta istorie in imagini de ce ai taiat cocoasa? oricum arata super felicitari si multe noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 5, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Scurta istorie in imagini de ce ai taiat cocoasa? oricum arata super felicitari si multe noroaie Pentru ca era din fibra de sticla, iar de la crengile de prin paduri, incepuse sa sune a spart. Mai mult din cauza cocoasei din fibra, de la condens incepuse sa o prinda rugina. Dar si pentru ca asa ma strecor mai usoar pe sub diferite bariere (naturala sau nu) :grin: most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Scurta istorie in imagini Si arata si mai bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Aprilie 5, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Re: Scurta istorie in imagini Acum mai vreau sa refac scutul central si cred ca pentru moment ma voi multumi cu ea asa cum este. Daca mai apare ceva nou, va tin la curent, oricum multumesc pentru ganduri si raspunsuri. Sper sa ne putem vedea la "Intalnirea de primavara :c " most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 5, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Scurta istorie in imagini Cum va spuneam ca daca mai apar modificari la acaret va anunt, iaca s-a intamplat. Pentru ca ma tot pregatesc si am sperat sa ne :h5 pe coclauri (prietenesti sau concursuri) si pentru ca a plouat mult :ti si mai toti organizatorii au sfatuit la montarea snorkel-elor, hop si eu. Dupa cum se vede in pozele de mai jos este un home-made pur :ha: :ha: :ha: , dar modificarile suferite de caroserie sunt minore (numai grila de radiator gaurita). Bine, in aceeasi perioada a mai aparut si suportul pentru proiectoare si hy-lift, ce se vede in pozele alaturate most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 5, 2008 Partajează Postat Iunie 5, 2008 Re: Scurta istorie in imagini O sa tina teava aia de PVC la crengi? De ce nu ai ridicat-o mai sus? :) OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 6, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2008 Re: Scurta istorie in imagini @ Klez: pana acum a tinut. Este adevarat ca nu am cautat crengile cele mai tari si mai groase pentru a trece prin ele, dar la o exploatare normala e ok. De ce nu l-am ridicat mai sus? Pentru ca ideea este de a prelua aerul din alta parte decat cea frontala, unde se produce de obicei valul de la inaintare si unde era pozitionata gura de absorbtie din fabricatie. Si nu in ultimul rand pentru ca la cum este aranjata masina mea (ma refer la garda la sol), delcoul se afla la 80 cm de sol. Din aceasta cauza adancimi ale vadului de trecere mai mari de 80 de cm ar duce ori cum la oprirea motorului si nu se mai pune problema aspirarii apei in motor. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Scurta istorie in imagini MISTO RAU A IESIT MASINA SEFU......pe cand ne mai vedem sa o vad ......te tin la curent cu cizmele cu toc :h5 :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Scurta istorie in imagini Off Topic Bine ai venit Laura!! Ne bucuram de cunostiinta Ne-a placut foarte mult postul tau din sectiunea prezentare membrii. Cum e pe la tine ? Aaaa.... nu am vazut ca ai sarit rubrica locatie din profil :hi Regards Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate